הקבוצה שלי

old friend

New member
Doctors: 0 (0 €)

לאחר תקופה ארוכה הקבוצה נותרה ללא פצועים וכך עשרת הרופאים נשלחו לעבודה אמיתית לאחר עונה וחצי שהם יושבים במועדון.

ס"נ ראשון

נקנה היום תמורת 7.8 מיליון. נשאר עוד 2.5 , בקרוב יבוא עוד ס"נ או ו"ק. Emmanouil Kladakis (67526706) 26 שנים ו27 ימים, כושר משחק חלש בחור נעים, מאוזן והגון. בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות גרוע. התמחות: חזק יום הולדת הבא: 05.03.2008 לאום: Hellas מדד כישורים (TSI): 31 190 שכר: 137 340 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: niv999 אזהרות: (לא ניתן לראות מידע זה בזמן משחק) פציעות: (פציעות אינן מוצגות בזמן משחקים.) כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: על טבעי מסירה: עלוב משחק אגפים: גרוע הגנה: גרוע הבקעה: בינוני מצבים נייחים: בינוני

mg6006

New member
עלינו לסיבוב 7 בגביע!!!!!! מטורף.

תודה רבה לאיילון שאמר לי לקנות סט פיססן ובדקות הסיום הספקתי לקנות סט פיססן שכבש את השער הפתיחה במשחק. החלוץ של ה13 מיליון הצדיק טוב מאוד שהוא שווה את ה13 מיליון כשכבש את שער הזהב בדקה 109. עלינו נגד קבוצה שאפשר לעבור אותה! יאללה קריניצי

mg6006

New member
מכירות סטאמינה הניבו 5.5 מיליון היום

רווח משני קשרי פורמיד' - 2 מיליון על שניהם רווח נטו. עוד איזה כמה שחקנים 500 אלף נטו.. סה"כ נחמדד מאוד. 22 מיליון בקופה.. צריך למצוא כמה בלמים טובים ואני מאורגן לאליפות בליגה 4

לדעתי

אם אתה יכול לתת מוטס והמשחק חשוב לך, עשה זאת. עם מוטס וחיזוקי קישור אני חושב שאתה תוכל להגיע לאיזור אינד'-גבוה. אם אתה רוצה לשמור ט"ס אז הייתי ממליץ על קאונטר,4-3-3 יכול לשרת אותך יופי כאן לדעתי עם קשר הגנתי.

Thierry Henry

New member
את זה אני כבר יודע. :|

אני מחפש פתרון יצירתי יותר שהוא לא כזה ברור לעין, לא משהו שהוא יצפה מראש.

Thierry Henry

New member
סביר להניח שאני אעלה ככה.

אלא אם יהיה איזה נס ואני אצליח למכור שני שחקנים ולהתחזק.

Vaknin O

New member
תמכור שני שחקנים ב-13 מליון

ותביא איזה חלוץ פסבל עם אינד מסירות

Vaknin O

New member
Total-90 United - שבוע נאחס!!

גם עפתי מהגביע וגם יש פרסומת של ג. יפית בענק שנכנסים לפורום!!! ס'עמק.

man31

New member
משחק מול רובוט בשבת

אחרי הרבה זמן שלא היה ניצחון הוא יגיע בשבת ואני מקווה שבהפרש כמה שיותר גבוה שאולי ההפרש ישפיע על המיקומים בסוף העונה

get low

New member
המשכורות קופצות ../images/Emo122.gif

השחקן המוביל בקבוצה, שחגג השבוע 21, ביקש מהמנהל הפיננסי העלאה במשכורת לכבוד היום הולדת. הפסיכי הזה החליט לתת לו חוזה חדש של מעל 100 אלף שקל לשבוע :| לאט לאט המשכורות בקבוצה עולות, ועומדות עכשיו על מעל 400 אלף ש"ח.

למעלה