הבלוק!-

anush50

New member
ומה הכוונה ל"יש (כל השטח)" זה אומר ש...

אני יכולה להשתמש בכל השטח הנותר גם מחוץ לקירות הבית כרצוני?

קטקטXD

New member
אם... כן :)

אז תראי, טל יש לה בעיה להוריד, והמספר שלה היה 1 אז זה יהיה שלך טוב?

קטקטXD

New member
הקפצה++++

את המשימה אני אתן בהמשך היום. אני צריכה להסתדר עם טל :\

קטקטXD

New member
../images/Emo82.gifמשימה ראשונה!../images/Emo82.gif

מתמודדים: שי רוני אדיר אנה אולגה אני המשימה הראשונה! המשימה הראשונה שלכם היא לבנות את היסודות של הבית, זת אומרת, את כל הקירות הפנימיים. קירות אלו לא יוכלו להשתנות יותר אז תשקיעו בזה מחשבה. בנוסף לכך, במשימה זו תמקמו את כל הדלתות והחלונות, וגם הם לא יוכלו להשתנות בעתיד. קירות ורצפות עדיין לא רצוי לעשות, רק רצפת בסיס שממילא תשתנה בעתיד בין הקומות ועל הדשה בקומה האשונה. את המשימה הזו תגידו ב עד 3 תמונות לכל קומה- צילום אוויר (מלמעלה) ומשני הצדדים. כמובן ללא הקירות (לסמן את הסמל של הרבע קיר איפה שהקירות. תאריך ההגשה הוא יום ראשון בשבוע הבה. הארכות עד יום שלישי. בהצלחה!

קטקטXD

New member
תוספת!!!../images/Emo82.gif

בתמונה האווירית של הבית (בכל קומה, תמונה מלמעלה) צריך להכניס את התמונה הזו לצייר ולרשום כל חדר למה הוא משמש (מטבח\סלון\חדר שינה\שירותים וכו')

לא הבנתי.|גלגולת|

אבל נתת למעלה בתים להורדה, אז להוריד אותם או לבנות לבד?

קטקטXD

New member
להוריד, אבל

שם יש רק קירות חיצוניים את אמורה לעשות את הפנימיים :)

קטקטXD

New member
את מספר 1.

תבדקי באחת ההודעות יש שם פירוט ותראי איזה בית את צריכה.

קטקטXD

New member
היסודות כוללים:

קירות, חלונות, דלתות, מדרגות וכל אלו... רצפה אני ממליצה בינתיים לשים בסיסית וקירות עוד לא. אפשר לעשות גג אבל בסיסי ואם אתם רוצים משהו מעוצב אז זה יבוא בהמשך במשימה אחרת.

anush50

New member
מה התקציב לבית מספר 6?

ואיך אני יכולה לחשב אותו במהלך העיצוב\בניה...כדי לא לחרוג מהתקציב הרצוי.?

קטקטXD

New member
הכל רשום בהודעת מצב.

אבל הנה בכל זאת: הרשימה: א=3 ב=5 ג=6 ד=1 ה=4 ו=2 פירוט: א- קומות: 1 - שטח : יש (כל השטח) -מיקום: חופשי(מה שרוצים) תקציב-60000 ב- קומות: 1 -שטח : אין -מיקום: כפרי תקציב-60000 ג- קומות: 2 -שטח : יש (כל השטח) -מיקום:יער- תקציב-70000 ד- קומות: 2 -שטח : אין -מיקום:עיר תקציב-70000 ה- קומות: 2 ןחדר למעלה -שטח : יש (כל השטח) -מיקום: ים-תקציב-100000 ו- קומות: 2 וחדר למעלה -שטח : אין -מיקום: ממלכה-תקציב-100000 יצא לך בית ג'- קומות: 2 -שטח : יש (כל השטח) -מיקום:יער- תקציב-70000 ותקראי את ההודעה מתחתייך לגבי התקציב.

קטקטXD

New member
שמעו חבר'ה... ../images/Emo82.gif

עזבו את העניין עם התקציב. בשיבל תקציב צריך להכניס לבית אנשים וזה סתם מאט את המשחק ומפריע. עזבו את עניין התקציב....

למעלה