../images/Emo82.gif הבלוק!-../images/Emo82.gif
משתתפים: שי- מספר 5 אדיר-מספר 3 רוני-מספר 2 anush50 (מה שמך? לא נתת את כל הפרטים.)- תבחרי מספר אחר, 5 כבר תפוס לשי את יכולה לבחור בין המספרים 1,4,5. אני (קטיה)- נראה מה ישאר טלון החמודה- אם את רוצה להשתתף תרשמי שוב! את יכולה לבחור בין המספרים 1,4,5. הנה שוב הפרטים למי ששכח\ או מישהו שרוצה להשתתף... יש אישור. ברוכים הבאים לתחרות הבלוק. התחרות מדברת על כמה מתחרים, במקרה זה 6 (כולל אותי), שיתחרו עם עיצוב ביתם בזמן תקציב וסגנון מוגבל. כל מתמודד יקבל בית שהוא יוריד, הבתים דומים אך בכל אחד יש משהו אחד שונה. יחד עם הבית הוא יקבל תקציב כלשהו, ממנו אסור לו לחרוג, וסגנון מסוים בו עליו לעצב את הבית. כל זה יבחר בהגרלה (יינתן פירוט בהמשך על ההגרלה). המטרה:: בבית שינתן לו, יהיו נתונים רק הקירות החיצוניים שאותם אין לשנות (שימו לב אין) ושטח כלשהו, שעליו הוא יוכל לבנות. הוא צריך: לבנות את היסודות הפנימיים של הבית הכוללים- קירות רצפות מדרגות דלתות חלונות ופרידים וכד', ולעצב את הבית לפי הסגנון שנתון לו (שימו לב, התקציב מוגבל!) בכל בית יהיו לפחות 3 חדרי שינה (כולל משרד), ומקסימום 6 חדרי שינה. בשטח הניטרלי יוכל המתמודד להשתמש ב-2 עצים,8 ערוגות ו-4 שיחים, וכמובן שביל כניסה לבית, ולא יותר! כמו כן, הוא יוכל לשנות את סוג האדמה בכל השטח. ההגשה: ההגשה תורכב ככה: כל מי שמגיש יגיש קובץ אחד (קובץ, לא תמונה) של החדר ששיפץ (לא משנה איזה חדר הוא שיפץ, יכול להיות שינה אמבטיה וכד') ובו תמונות + התקציב בו השתמש (הסכום המדויק) לחדר זה, או למשימה, והתקציב שנשאר לו. השיפוט: כל שבוע יגישו המתמודדים חדר, והוא יישפט או ע"י הגרלה בין חברי הפורום והמתמודדים, או לפי קריטריון נטרלי. הבתים הם: א- קומות: 1 שטח : יש (כל השטח) מיקום: חופשי(מה שרוצים) ב- קומות: 1 שטח : אין מיקום: כפרי ג- קומות: 2 שטח : יש (כל השטח) מיקום:יער ד- קומות: 2 שטח : אין מיקום:עיר ה- קומות: 2 וחצי חדר למעלה שטח : יש (כל השטח) מיקום: ים ו- קומות: 2 וחצי חדר למעלה שטח : אין מיקום: ממלכה ההגרלה: ישנם 6 מספרים (מ1 עד 6), כל אחד מהם מיצג בית,תקציב,וסגנון (למשל 1=ב או 6=א ), כל מתמודד כשנרשם בוחר מספר (שלא נבחר עדיין כמובן) ואת הבית הזה הוא יקבל להורדה ואת התקציב והסגנון. גם אני משתתפת, ובשל כך, אני אשלח את רשימת הבתים לפני התחרות לאחד המנהלים שלא תגידו שבחרתי לי בית מסוים, הבית האחרון שיישאר יהיה שלי. כמו כן, יהיו גם משימות בונוס, בו תקבלו כלשהן מתנות (כמה סימולנים לתקציב\כלשהו חפץ להורדה שיעזור לכם לעצב וכד'). נ.ב. אפשר לשנות הכל חוץ מהקירות החיצוניים! רק אותם אי אפשר.... את האדמה\דלת\חלונות וכד' אפשר! ושוב, אתם לא בוחקים את הבית, אתם בוחרים מספר מ1 עד 6, כל מספר מיצג אות של בית, שאותו לא תדעו, וככה יוצא כל בית לכל משתתף, הבית שלי הוא האחרון שנשאר
בהודעה הזו ישנן תמונות וקישורים להורדה של הבתים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=99038751 בינתיים לפי ההגרלה הבתים של כל משתתף הם: שי- מספר 5 - בית ב' - קומות: 1 -שטח : אין -מיקום: כפרי- תקציב של 60000 אדיר-מספר 3- בית א'- קומות: 1- שטח : יש (כל השטח) -מיקום: חופשי(מה שרוצים)- תקציב של 60000 רוני-מספר 2- בית ו'- קומות: 2 וחצי חדר למעלה- שטח : אין -מיקום: ממלכה- תקציב: 100000 זכרו! מעצבים לפי המיקום בו הבית שלכם נמצא! שי אדיר ורוני אתם יכולים כבר להוריד את הבתים שלכם ולהתכונן לתחילת התחרות. anush50- תרשמי את פרטייך שם+גיל) ותבחרי מספר שעוד לא בחרו (1,2,6) טלון החמודה- מה שרשום למעלה. אם יש עוד מישהו שרוצה להרשם יש עוד מקום אחד אם טלון לא תרשם אז שירשם

כל המקדים זוכה.