יאי ^^
L lady blak New member 7/2/06 #37 מי עשתה לתחרות לפיתמונה עברו חודשים דיי עברו כבר חודשיים בדיוק ורק ילדה אחרת עשתה יש שתיי דרגות קשה וקלה ויש גם שתיי תמונות אז תעשו מה אתם עושות להרבה ולשילי לא עברו חודשים...
מי עשתה לתחרות לפיתמונה עברו חודשים דיי עברו כבר חודשיים בדיוק ורק ילדה אחרת עשתה יש שתיי דרגות קשה וקלה ויש גם שתיי תמונות אז תעשו מה אתם עושות להרבה ולשילי לא עברו חודשים...
Y yaeloolik New member 7/2/06 #42 לא יודעתXD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif אממ... אני כל פעם שואלת את המצב שלכן וכשאני אראה שהרבה יעשו אני אודיע מתי. כי אין סיבה למהר. בעיקר בתקופת האלה שאין חופשים מסביב ואין כ"כ זמן..:].
לא יודעתXD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif אממ... אני כל פעם שואלת את המצב שלכן וכשאני אראה שהרבה יעשו אני אודיע מתי. כי אין סיבה למהר. בעיקר בתקופת האלה שאין חופשים מסביב ואין כ"כ זמן..:].
S Stinki Winki New member 7/2/06 #44 אגב התחרות אני מתחילה את הדולי היום או מחר, כבר בחרתי בגדים[: השיער לפי בחירתי?
Y yaeloolik New member 7/2/06 #46 כן../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif שניצקוש שלי מתי נדבר?:]. עברו שנים .