שטופ

New member
|ז*ג*ד2*&|0&*ח!ז‏N‏*, ‏X‏2& ‏X‏ף

פ‏y‏ם &‏X‏ ה3&חת* &ה2*ן ‏N‏ה ‏y‏!‏w‏*ם 2תח7!ת 2**0 ‏X‏ד*ט... ‏N‏*‏w‏ה* כ!&ה &ה02*7 &*?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifפשוט עושים דולי מהבייס

הנבחר.. איכשבאלך
ותפסיקי עם הכתב הזה, זה רע בעיינים

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתרגום:

_______ אבל אף פעם לא הצלחתי להבין מה עושים בתחרות בייס אדיט .. מישהי יכולה להסביר לי?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאכן, מישהו השתלט שם .P:

[בגלל זה אני לא ממשיכה לשים כמעט לבואו נשלים.:|]

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אמ אני אסדר את זה מתישהו

כשיהיה לי זמן. זהפשוט קטע נורא מעיק למחוק תמונות, אז אני אפנה לעצמי זמן ואעשה את זה תמשיכו להוסיף קבצים בכל זאת

חמצמצה

New member
סתם כי אני כבר במצברוח

מסריח, רציתי לשים לסיים עם הז וזהו. בואו אני אסביר לכם, אני בודקת כל יום אימייל, אני פשוט לא שולחת למייגן עדיין אימייל כי היא עברה דירה ושטויות וגם כי יש לי בעיות במייל. כל מה שמיוחד בטופמודל מבחינתי זו מישי מחו"ל או כזו דולרית מפורסמת ששופטת . וזה למה אני לא מוכנה שמישי אחרת תשפוט, כאילו מהפורום. אז פשוט תבינו אותי, אני מנסה ושלחתי לכמה דולריות אחרות, אבל הן לא מחזירות לי תשובה. כשהאימייל בINTERMAIL יחזור לעבוד כמו שצריך אני מבטיחה לשלוח למייגן שוב. אבל פשוט עזבו אותי רבאק, אני משקיעה בזה, באמת שאני לא שוכחת! בד"כ אני חוזרת מבצפר ב-4 בערך אלא אם כן אני מסיימת בארבע וחוזרת ב5. עכשיו, יש לי דבירם לעשות, מבחנים שיעורים ועבודות. וכמובן חברים. אז אהמ יש לי חיים . מצטערת, אני פשוט גם עצבנית מדברים וזה אז אוף חרא יום ><

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo24.gif.

קחי את הזמן. ולמרות שאני לא משתתפת ואין בי את הלחץ, אני חושבת שכולן[או הרוב]יסכימו איתי.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

אני תמיד מציקה לך לבדוק במסנג'ר.
כועסת?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif

הבנתי,
והפסקתי לנדנד, כשכבר הסברת לי מוקדם יותר

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

הממ אם לא תצליחי להשיג את מייגן אני יכולה לתת לך כתובת מסנגר של מנהלת פיינק נייט גארדן והיא מחוברת דיי הרבה נראה לי שהיא תשמחה *רק הצעה* |בורחת|

למעלה