שלום לכולם

../images/Emo80.gifשלום לכולם../images/Emo80.gif

שלום לכולם שמי נועה אני חדשה כאן אבל כבר יודעת את החוקים. בפעם הראשונה שנכנסתי ראיתי את הדוליז שלכן ומיד התמכרתי. ולמירב (שפנפנה חסרת מעצורים) מה קורה? הכל טוב? אני מאוד מקווה שאני אוכל להגיע לרמה שלכן בדוליז וליופי כמו שאתן עושות. מנועה

¥EleVatioN¥

New member
מזל טוסט ../images/Emo77.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo102.gif

מזל טוסט
עד 1200000000000000000000 שנה
ים ו
ות

יו נועה... וואטס אפ?

ברוכה הבאה
ענת אני מבינה שזאת הבובה שאת הכי אוהבת
סתם ניחוש כי את שמה\סמה (תמיד הייתי סנילית
) אותה כל הזמן
אבל אל תתיחסי אליי היא יפה, אהבתי! אניווי מחר ב-10 וביום ראשון יש לספיר יומולדת!!! (וגם לאילנה) yors מירב

אויש מירב, שוב הקוקיות??

1.אומרים שמה 2.היא פשוט הכי חדשה 3.תודה שאמרת שהיא יפה 4.גם שלך יפה (חוץ מהשיער המרגיזזז) 5.מזל טוסט לכולן 6.כי חייב להיות שש 7.טוב, אז ייאלה 8.ביי 9.

שמתי את הקוקיות בגלל ש...

עדי ביקשה שאני אכין לה דולי (היא ציירה בגדים) עם קוקיות כמו של הבלונדינית אז צבעתי לחום וזהו, קפוּט, פיניטו, אבל חוצמזה תודה!!! אם..."אומרים שמה?" לא ממש הבנתי מה את רוצה בזה!!! *מסמיקה עקב הטמטום הרב* שאלתי למה את כל הזמן שׂמה\סמה אותה אבל כבר ענית על זה ב-2. אניווי תבואי אלי מחר לפני 10 Yours מירב

טיפשה (לא)

שאלת למה אני כל הזמן שמה\סמה אותה, אז עניתי לך שאומרים שמה, לא סמה. מהמילה לשים, ולא מהמילה סם

אמרתי לך שאני סנילית../images/Emo6.gif

ותגידי... זה רק אני או שהכיתה שכולם (בכיתה כמובן) מתחילים להתמכר לפורום הזה??? קודם את אחר כך אני ואז נופר ושירה ונועה!!! מי אחר כך מורן
yours מירב

binba!

New member
חחחחחחחח..../images/Emo6.gif

הצחקת אותי עכשיו... קודם את, אח"כ אני,ואז נופר ושירה...
יענטו......אני אחריכן? אההה..נכון......שחכתי...... זה את ונופר שגולשות לכן בפורומים

Mooa-Numi

New member
*מצחקקת* *לא מצחקקת*

פעם, שהפורום רק נפתח, חצי מהדרוריסטים היו פה!!! ענברע (
), והדס, ודניאל (אוי נכון דניאל עדיין פה
), וגל, וכווווווווולם! (ושמיל...
) ועכשיו כולם טוענים שהתדרדרנו ואנחנו פאסה כאילו!!!! אייאייא...

binba!

New member
../images/Emo124.gifמנצלת את השרשור

כדי להראות לכו את הדולי החדשה שלי...
ענת,זה מתחיל להיות כיף! מה אתן אומרות?

מדהימייששןןןןןןןןןןןןןן

ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייי איזה מכנסייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! |הילדה שלא קיבלה 95 באנגלית| או לחילופין:

למעלה