שאלון

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלון

לקוח מקומונת סלבס ומה שמסביב שלקחה מפורום מאיה בוסקילה P: שם: תאריך לידה: איך קראו לגננת שלך? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה המשפט הכי שמעצבן אותך? מה המשפט שהכי נעים לאוזן? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? מה מעיר אותך בבוקר? מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? איזה צילצול יש לך בפלאפון? כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? שם שהיית רוצה שיהיה לך: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? חולצה - מכופתרת או רגילה?

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה לעצמי P:

שם:אריאל תאריך לידה:9.6 איך קראו לגננת שלך?חווה\שולה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לתחילת השנה, הייתי משנה כלכך הרבה ;[ מה המשפט הכי שמעצבן אותך?אל תדאגי מה המשפט שהכי נעים לאוזן?אני אוהב\ת אותך מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?צביעות\שקרנות מה המאכל הכי אהוב עליך?מקדונלדס מה מעיר אותך בבוקר?אמא מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?שונאת ת'שאלה הזאאאאאאאת מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה?את המראה החיצוני, ואת זה שאני מתעצבנת מהר. כי זה דברים שמציקים לי נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'?שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון?של בת הים הקטנה 3> אני לא ילדה קטנה. אני אוהבת אותה כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?כמה שיותר XD שם שהיית רוצה שיהיה לך:דניאל השיר האחרון ששרת: slide של גו גו דולז הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחחחחחחחחח התכנית של ארץ נהדרת שהייתה על הטלנובלה הזאת זה היה מצחיק ריח אהוב: לאיודעת שמש או גשם?גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כןכןכן מתה על זה שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?וניל חולצה - מכופתרת או רגילה?רגילה

Ran Bimba

New member
mine

שם: רן
תאריך לידה: חסוי
איך קראו לגננת שלך? אורלי, ורה, אסתר
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? סוף 98, הרבה דברים
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יהיה טוב"
מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני לא אגיב לזה
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא יהיה גזען, שחצן, קמצן או רע לב
מה המאכל הכי אהוב עליך? קוסקוס
מה מעיר אותך בבוקר? יותר נכון "מי", אבא שלי
מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? עוד כמה אנשים, הייתי משתגע לבד
מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? לא רוצה לשנות
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים
איזה צילצול יש לך בפלאפון? you're beautiful
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 14
שם שהיית רוצה שיהיה לך: עוד פעם השאלה הזו? רמוס
השיר האחרון ששרת: משהו בצרפתית
הדבר האחרון שצחקת בגללו: סרטון בדרום טי.וי
ריח אהוב: אננס
שמש או גשם? שמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?
שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים
קרמבו- וניל או שוקו? קרמבו
חולצה - מכופתרת או רגילה? "רגילה"

עונהה

שם: יהודית תאריך לידה: 5 לדצמבר 92 איך קראו לגננת שלך? רוחמה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אממ... יש הרבה דברים לתקן.. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "כשתגדלי תביני"... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אמ.. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? כשמתחילים להעליב מה המאכל הכי אהוב עליך? אוו יש הרבה מה מעיר אותך בבוקר? חח כלום מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? חברים ומשפחה, פלאפון, בגדים, סבון וכל מה שקשור, בגד ים, כמה ספרים, ומים, כי מי ים לא ממש נקיים. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? להיות קצת יותר פתוחה, ולרזות, ואת השיער נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? זה אולי קצת יהיר אבל רק בגלל המנגינה שהיא פשוט יפה, "כולם רוצים להיות כמוני.." מכירים? כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? כשאני ממש עייפה, אחרי 40 שעות שאני ערה, שזה אגב קרה אתמול בלילה-16 שעות.. שם שהיית רוצה שיהיה לך: לא יודעת.. השיר האחרון ששרת: אמ.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני צוחקת מהרבה דברים שתוטיים כל הזמן.. לא יודעת.. ריח אהוב: גשם ראשון שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוד אני מכורה לזה!! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? שוקו חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

1Shir

New member
אני שיר

תאריך לידה: נולדתי לפני 24 שנים ו-8 חודשים איך קראו לגננת שלך? אתי אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי מוכנה לחזור רק בתנאי שאני וכל מה שיש בבית שלי לא משתנים!!! ולאן הייתי חוזרת? לסוף התיכון אולי.. או אולי אפילו כמה שנים קודם בעצם... ומה הייתי משנה? פאקינג הכול!! מה המשפט שהכי מעצבן אותך? "החיים זה לא רק כיף" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהבת אותך כמו שאת" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? המשפט שמעצבן אותי מה המאכל הכי אהוב עליך? סלט מה מעיר אותך בבוקר? המקדחות ברחוב שלי מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? אנשים.. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? שאני אוכל לחזור בזמן, לנסות להיות קצת אחרת... נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? מדכא כמו של שעון כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? מקס' אולי 9 נראה לי שם שהיית רוצה שיהיה לך: קים אולי השיר האחרון ששרת: החדש של יהודה סעדו הדבר האחרון שצחקת בגללו: מזמן לא צחקתי לצערי.. אולי כשדיברתי עם מישהו.. ריח אהוב: אוויר נקי.. שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? בטח! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? שוקו למרות שכמו בשאלה הקודמת את שניהם אני לא אוהבת.. חולצה - מכופתרת או רגילה? בטח רגילה!!! לבנים יפה מכופתרת, לבנות אני לא סובלת את זה. וגם לא צווארון.

דנטל

New member
מאיה סלב

שם: דנה תאריך לידה: 9/4 איך קראו לגננת שלך? אולי רותי אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לפני שנתיים בערך כשגיליתי למישהו שאני מתאהבת בו מה המשפט הכי שמעצבן אותך? כשמישהו אומר על עצמו "לא תתאכזבי" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "33?????????????????????? את נראית בת 25!" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא קרציה מה המאכל הכי אהוב עליך? סטייק לבן מה מעיר אותך בבוקר? נדודי השינה מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? מחשב מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? להיות פחות עצבנית, כי אני מתעצבנת גם משטויות נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? סקוצ'ים איזה צילצול יש לך בפלאפון? סאות'פארק כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? יעני, בלי יקיצות של נדודי שינה? אפילו לא שעה שם שהיית רוצה שיהיה לך: דנטל השיר האחרון ששרת: אולי She's like the rain הדבר האחרון שצחקת בגללו: שלמישהי נדבק נייר טואלט לנעל ריח אהוב: דלק שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדים קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

../images/Emo42.gifבוקרטוב!../images/Emo219.gif

שם:לוטן תאריך לידה:26.4 איך קראו לגננת שלך?לילך&לימור אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לכיתה ד',ליום שבו נועה האשימה אותי שהעתקתי ממנה במבחן במתמט' ולא ישבתי קרוב אליה אפילו ומאז ירדו לי הציונים מה המשפט הכי שמעצבן אותך?פיי,יש הרבה מה המשפט שהכי נעים לאוזן?כנ"ל מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?שהוא מרכל עליי ומסיט אחרים נגדי מה המאכל הכי אהוב עליך?נמ מה מעיר אותך בבוקר?השעון המעורר בפלאפון שלי מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?אוכל מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה?יש לי כל מיני תכונות שמעצבנות אותי,הייתי רוצה לשנות אותם כדי להיות בנאדם יותר טוב נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'?שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון?FLW-MCR כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?ממש קצת האמת שם שהיית רוצה שיהיה לך:כל דבר חוץ מלוטן השיר האחרון ששרת: דאנס,דאנס-פוב [ניסיתי לחקות הריקוד של פיט,גם
] הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי ריח אהוב: נמ שמש או גשם?שמש אחרי גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כאילו,פצפצים? P: כן! D:: שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?וניל חולצה - מכופתרת או רגילה?רגילה

בעצם,יש מילה אחת שמעצבנת../images/Emo219.gif

אותי מאודמאוד- "רואה?! אמרתי לך!" ילד אחד בכיתה שלי אומר את זה לכולנו. זה בלתי נסבל.

צהובה18

New member
עכשיו אני!

שם: צהובה תאריך לידה: 15.6.84 איך קראו לגננת שלך? דליה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה היית משנה? לרגע שאמא שלי ילדה אותי השינוי- שהייתי מתה מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יהיה טוב" ו"החיים קשים" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "חיה ותן לחיות" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא שקרן נוכל וצבוע מה המאכל הכי אהוב עליך? פיצה ולזניה מה מעיר אותך בבוקר? השעון הביולוגי מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? לפטופ ואת חברתי מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? את הפיצול של מזל תאומים!!! כי א"א לחיות ככה! נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? כל מיני תלוי בפרופיל. כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 11 שם שהיית רוצה שיהיה לך: עדי השיר האחרון ששרת: "נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד" חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיר הנ"ל ריח אהוב: ריח של וניל שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן!!! שקדי מרק או קרוטונים? שניהם. קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

hilonet14

New member
תורי לענות :)

שם: הילה תאריך לידה: 23.8.92 איך קראו לגננת שלך? הייתה הגננת אנה והעוזרת רחל.. ואחר כך היה איריס והעוזרת דינה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לילדות ונהנת ממנה מה המשפט הכי שמעצבן אותך?הילההההההה תסדרי תחדר!! הילהההה תשתי מים את תתיבשייייי !!!! מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב/ת אותך מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?האופי שלו מה המאכל הכי אהוב עליך? אממ ואוו שאלה קשה.. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר בטלפון שלי מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? אממ יומן, אמפי מחשב וסרטי וידיאו מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אממ לא משו מיוחד נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? אמממ שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? אממ לוזוכרת תשם כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? הרבההה שעות שם שהיית רוצה שיהיה לך:הילה השיר האחרון ששרת: היי מאמא דיס ד'ה שיט יו מייק.. של בלאק אייד פיז XDDD זה היה בטלויזיה הדבר האחרון שצחקת בגללו: מערכון שחברה שלי השמיעה דרך הטלפון שלה היום בבוקר ריח אהוב: בושם שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן
שקדי מרק או קרוטונים? אממ מה שבא לי קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

D o R a S h A y

New member
עונה=]

שם: דור תאריך לידה: 21.11.89 איך קראו לגננת שלך? לכל הגננות שלי קראו מירי (ב3 גנים שונים) אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? ליסודי... הייתי פחות מבולגנת מה המשפט שהכי מעצבן אותך? "מה היית לוקחת לאי בודד" חחח מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב/ת אותך?" חחח מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? ציניות מה המאכל הכי אהוב עליך? פלפל ממולא של אמא מה מעיר אותך בבוקר? 2 שעונים מעוררים ואמא מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? ארר חחח שונאת ת'שאלה הזאת.... מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? ביישנות וחוסר ביטחון כי זה תמיד דופק אותי חח נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? של סינרגיה (מרגיש אחר) כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? כמה שיותר שם שהיית רוצה שיהיה לך: ליאור השיר האחרון ששרת: לבן בחלום שחור הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא הצחיק אותי חח ריח אהוב: בושם 212 שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן =] זה תרפיה מעולה שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? גם וגם

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו תאריך לידה: 21.10 איך קראו לגננת שלך? לא זוכרת. משהו עם ג' או ד'. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? שום זמן מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "מה את רוצה ממני?" / "מה כבר עשיתי??" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? זה די ברור... מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? בן אדם שסמכתי עליו וניצל את זה לרעתי. מה המאכל הכי אהוב עליך? הממ... כנפיים שאמא שלי עושהP: מה מעיר אותך בבוקר? ההורים מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? לא יודעת... מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אני יכולה להיות ממש צבועה. לשנוא אנשים בלב ולהתנהג אליהם יפה מבחוץ. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? מהברירת מחדל כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? פעם ישנתי 12/13 שעות... שם שהיית רוצה שיהיה לך: אני אסתפק בשם שנתנו לי הוריי השיר האחרון ששרת: R.E.M - Loosing My Religio. טוב אני שרה אותו כל הזמן. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת ריח אהוב: הריח של מייקי^^ שמש או גשם? שמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן!# שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? מכופתרת

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

שם: עירית תאריך לידה: 2.1.94 איך קראו לגננת שלך? מירי וחנה. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לגיל שנתיים. סתם כי זה גיל כיפי
מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"כשתגדל תבין" מה המשפט שהכי נעים לאוזן?"אני אוהבת אותך" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? דברים רעים מה המאכל הכי אהוב עליך? ניוקיססס*מזילה ריר* מה מעיר אותך בבוקר? ייפ. השעון מעורר זהה טייפ
מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? אוכל, מים, חברות,משפחה,מחשב,פלפון,מוזיקה,טלוויזיה,את סול
מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? בטחון עצמי. כי אין לי. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים. איזה צילצול יש לך בפלאפון? LAS KETCHOP, כלכך מיושן, אבל הכי מזוהה. כולם יודעים שזה שלי
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?10 שם שהיית רוצה שיהיה לך:נועה השיר האחרון ששרת: Things I'll Never Say הדבר האחרון שצחקת בגללו: מיי
ריח אהוב: כפפות של רופא שיניייםXDD שמש או גשם? שניהם, כי שמש זה סול, הכלב שלי. וגשם כי זה דבר כלכך טובבב
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? WTF?! שקדי מרק או קרוטונים? איכ קרמבו- וניל או שוקו? שוקו חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה שאלון נחמט ביותר!~#@$#@

../images/Emo163.gifעונה

שם: ענבל :) תאריך לידה: 16.3
איך קראו לגננת שלך? פרומה=0 ובגן חובה- עופרה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? ללפני 4 חודשים בערך מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "מה עובר עלייך?!" :[ מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב/ת אותך"
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? כשהוא פוגע בי, ושהוא משחק את עצמו כדיי לרצות אחרים מה המאכל הכי אהוב עליך? ווואו יש הרבה D: מה מעיר אותך בבוקר? אמא
מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? פלאפון, ספר טוב, איזה כמה עוגיות חברים ובקבוק מים
מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אממ..את הבלאגניסטיות המפחידה שלי =) נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? סתם צלצול מעפן של סלקום...
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 10.. שם שהיית רוצה שיהיה לך: ענבל השיר האחרון ששרת: "לנצח אנגנך.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: מקודם אחותי קטלה אותי עם קטילה מזה קורעת..
ריח אהוב: ריח של שמפויים שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוד
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה =]

נושבו

New member
עונה!

שם: נועה תאריך לידה:8.1.91 איך קראו לגננת שלך
שולה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה
אממ הייתי חוזרת לכיתה ו' והייתי מונעת את הריב שהיה לי עם החברה הכי טובה שהיתה לי באותו זמן. מה המשפט שהכי מעצבן אותך
מה את רוצה ממני?! מה המשפט שהכי נעים לאוזן
אני אוהבת אותך מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם
אם הוא צבוע ואגואיסט. מה המאכל הכי אהוב עליך
אוכל של אמא ודגנים עם חלב מה מעיר אותך בבוקר
שעון מעורר מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד
את המשפחה שלי וסירה לחזור הביתה. מה היית רוצה לשנות בעצמך
ולמה
להיות פחות לחוצה ממבחנים או כשמשהו לא מצליח לי, צבע עיניים לירוק בוהק כזה
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'
שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון
my immortal כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון
אממ נראלי שמשך השעות הכי ארוך שישנתי היה 12 שעות בערך... שם שהיית רוצה שיהיה לך: לא יודעת.. טוב לי עם השם שלי
השיר האחרון ששרת: לא זוכרת.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מיה דגן במועדון לילה
ריח אהוב: וניל, קוקוס וריח פירות של תחליבי גוף שמש או גשם
שמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות
כן שקדי מרק או קרוטונים
קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו
וניל חולצה - מכופתרת או רגילה
רגילה

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifעונה^^

שם: עמית תאריך לידה: 28.5.92 איך קראו לגננת שלך? מממ נמנמ... אסנת, רויטל, עליזה, ועוד ועוד.. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? כלום.. מה שהיה היה. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "את מדברת מהר לא הבנתי כלום" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "רואים עלייך שאת מאושרת כשאת רוקדת" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? חוסר פרגון [של האדם השני], צביעות. מה המאכל הכי אהוב עליך? לאדעת יש הרבה
מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר בפלאפון מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? חברה [
], מחשב ומוזיקה. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? כלום, או יותר מדי. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? של הראגרטס כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 13.. 14 שם שהיית רוצה שיהיה לך: מאיה או נועה.. אבל אני אוהבת עמית=] השיר האחרון ששרת: listen to your heart הדבר האחרון שצחקת בגללו: מועדון לילה
ריח אהוב: קוקוס, אבטיח ועוד כמה... שמש או גשם? גשם
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? יש מישהו שלא?
שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים:$ קרמבו- וניל או שוקו? וניל.. איכ מי אוהב שוקו? חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה=]

.../images/Emo54.gif.

שם: הדס תאריך לידה: 14.8 איך קראו לגננת שלך? היו כמה. אחת רותי, פנינה, וסוזי. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הממ. לפני חודשיים בערך- לא הייתי צובעת ת'שיער לכחול. [עכשיו החלק הצבוע ירוק ויבש |:] מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "אמרתי לך". בעצם, זה מעצבן את כולם, אז אני אלך על- "זה יעבור" שתמיד נאמר כשאני רק רוצה למות. מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב/ת אותך, דה? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? ציניות. מה המאכל הכי אהוב עליך? יוגורט, נכון לעכשיו. [טבעי אבל, לא עם כל הכיחסה שתוקעים בפניםפ.] מה מעיר אותך בבוקר? כלום, בערך. פעם אחת התעוררתי כי מנורה נפלה לי על האף. אכן, לא נעים.. מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? אין ספק שספר. ואולי גם סבון ידיים. [אני מכורה לשטיפת ידיים D:] מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? להוריד קצת את הביקורתיות שלי. היא די הורסת לי את המצברוח לעיתים קרובות. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים. איזה צילצול יש לך בפלאפון? Cherry Blossom Girl \ aqua כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? המון. 14 שם שהיית רוצה שיהיה לך: אין לי שמצ :-* השיר האחרון ששרת: in bloom\nirvana הדבר האחרון שצחקת בגללו: X: ריח אהוב: ים. וכביסה. אני מסוגלת להסניף כביסה שעות. שמש או גשם? שמש. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? ברור [: למרות שאמא תמיד גונבת לי. /: שקדי מרק או קרוטונים? שוםדבר. קרמבו- וניל או שוקו? בוודאי שוניל. חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה הכי נוח.

liron010

New member
אני :)

שם: לירוניקוקי :) תאריך לידה: 26.09.1993 איך קראו לגננת שלך?אירית, מירב, טובה, שושי.. נו, היו עוד כמה, לא זוכרת >< אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?חופש הגדול שבין ז' לח', סתם כי היה כייף ^^ מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"עזבי, את לא תביני" "מה את רוצה ?" "טווווב" מה המשפט שהכי נעים לאוזן?"אני אוהב/ת אותך" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?אני לא מאמינה בלשנוא אנשים, אבל אולי רצח, או בגידה חמורה מאוד. מה המאכל הכי אהוב עליך?שניצל תירס, שוקולד, תותים עם סוכר, אוכל של אומיק 3>, אוכל של סבתא 3>, אה ! וג'לטינים !&$# מה מעיר אותך בבוקר?"לירון 1&@$^**#&)&@*^%*#% קומי !&$@^ רבע לשמונה !U&#%^" מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?ספרים טובים, אמפיארבע, כרית, וסירה - כדי שאוכל לחזור כשיימאס לי מהלבד. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה?הייתי מורידה איזה חמישה - שישה קילו. וגם את העובדה שאני לא מודעת לעצמי. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'?שרוכים =] איזה צילצול יש לך בפלאפון?מלטף ומשקר, היי ג'וד, לאט איט בי, תראי זה אני. כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?ימיייים שם שהיית רוצה שיהיה לך:נועם =] או עדי =] השיר האחרון ששרת: לאט איט בי, לאט בי.. בעקבות השאלה על הרינגטון הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר טוב שלי הצחיק אותי נורא P= ריח אהוב: דלק, טיפקס, אוכל טעים שמתבשל\עוגות, בשמים של גברים שמש או גשם?שמששששששששששש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? אה ? שקדי מרק או קרוטונים? שקדימרק D= קרמבו- וניל או שוקו?ונילונילוניל חולצה - מכופתרת או רגילה?רגילה :) זהו ? בא לי שאלון חופר D=

fluppster

New member
עונה

שם: חן תאריך לידה: 30.11.85 איך קראו לגננת שלך? שוש אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לא הייתי משנה כלום. שינוי העבר יכול לגרום לתוצאות חמורות בהווה...... מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "מה נסגר איתם?". גם אני אומרת את זה, אבל הייתה איתי מישהי בצבא שהייתה אומרת את זה כל שניה, וזה היה ממש ממש מעצבן... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב אותך."
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? התנשאות. מה המאכל הכי אהוב עליך? גלידה
מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר בנייד. מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? את החבר שלי. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? הייתי רוצה להיות פחות רגישה, כי זה גורם לי להרבה כאב לב. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים. איזה צילצול יש לך בפלאפון? Gwen Stephanie - Wind It Up כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? מקסימום 12 (אולי אפילו 13). שם שהיית רוצה שיהיה לך: אני מרוצה מהשם שלי. השיר האחרון ששרת: Psycho Killer. לא זוכרת של מי זה, אבל זה נדבק לי היום לראש ואני כל הזמן שרה אותו. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מישהו מהעבודה אמר משהו מצחיק, לא זוכרת מה. ריח אהוב: לימונענע. שמש או גשם? שמש. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוד! שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה.

../images/Emo3.gif כן, משעמם לי.

שם: לי תאריך לידה: - איך קראו לגננת שלך? אורית אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הרבה דברים מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "טוב אחי"
מה המשפט שהכי נעים לאוזן? מממ מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא חש את עצמו מה המאכל הכי אהוב עליך? שאלה קשה, יש הרבה מאכלים מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון שלי
מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? ספר טוב, מנות חמות, הרבה מים! מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? כלום נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? זכיתי לאהוב
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? הו, 17 לפחות... שם שהיית רוצה שיהיה לך: שם? ממ.. אגם זה שם מדהים לדעתי.... השיר האחרון ששרת: עברי לידר- משהו אמיתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי ריח אהוב: רושס- גברים שמש או גשם? גששששששם, רד כבר גששששששם
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן חחח שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

למעלה