שאלון

SNOOPY 3

New member
הנהה :)))

שם: שרון תאריך לידה: 26.2.91 איך קראו לגננת שלך? אממ... נעמי??? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי דווקא נוסעת קדימה בזמן...
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יש היום ביצפר" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אין ביצפר מחר" חחחחח ולא, לא כל החיים שלי זה ביצפר חחחח מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא חופר מה המאכל הכי אהוב עליך? אממ... יש הרבהה מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר?? מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? סירה :))))))))))) מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אממ.... הייתי משנה את היכולת של אנשים להוריד לי תמצב רוח.... נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? רועי מארץ נהדרת: "רועיייי רועיייי לא יוררייייי כמהה פעמים אפשר לומר לך דברים כזההה" חחח זה מגניב לאללה כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 45876567809869808768790 שם שהיית רוצה שיהיה לך: יסמין השיר האחרון ששרת: driving-incubus הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי שאלה אותי בביצפר: "אז מה.... את באה לפה הרבה???" חחח ריח אהוב: של השמפו שלי ושל בישולים שמש או גשם? - שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? -כשיש לי כוח שקדי מרק או קרוטונים? -שניהם! קרמבו- וניל או שוקו? -וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? -תלוי מה בא

חדשה!!=]]]

שם: נועושש=] תאריך לידה: 9.12 איך קראו לגננת שלך? סוזן..בארצות הברית=] אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לתחילתת שנה...את כל הקשר עם החברים מה המשפט הכי שמעצבן אותך? ידעתי... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? I LOVE YOU מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? צביעותתת מה המאכל הכי אהוב עליך? גלידהה מה מעיר אותך בבוקר? פלאפון מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? עוד מישו=] מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? את החיצוניותת למה אני מכוארתת נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים מה אנחנו בגנון?! איזה צילצול יש לך בפלאפון? MY LOVE כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 14 שם שהיית רוצה שיהיה לך: דניאל רוניייי |מאוהבבב| השיר האחרון ששרת: ליטיו של אוונסנס הניסגדים! הדבר האחרון שצחקת בגללו: המדריך שלי ריח אהוב: וניל שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? חחח אממ כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל!! חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

דנטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש לנו כבר נועה בתאריך הלידה שלך
. באמת, תקליקי למעלה על לוח האירועים.

ערב טוב ומקסים../images/Emo140.gifמזמינה את עצמי

לענות שם: טל או בכוי טלטל תאריך לידה: 10.04.1978 זקנה
איך קראו לגננת שלך? ציפורה ורונית אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לתקופת הרווקות שאחרי הצבא, לא הייתי משנה כלום מה המשפט הכי שמעצבן אותך? אין מה לעשות
מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב אותך
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? התעללות בקשיש, תינוק או חסר אונים מה המאכל הכי אהוב עליך? פיצה יאמי
וגם פסטה מוקרמת מה מעיר אותך בבוקר? צלצול השעון מעורר בפלאפון
בעע מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? ספר מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? להוריד קצת מהבטן ואין תלונות בכלל, מבטיחה
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? לא אוהבת נעלי ספורט
איזה צילצול יש לך בפלאפון? לא משהו מוכר כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? וואו, רק תנו לי את ההזדמנות ואני אוכל ליידע אתכם שם שהיית רוצה שיהיה לך: אוהבת את השם שלי, הוא גם ככה משודרג השיר האחרון ששרת: SKY של SONIC
הדבר האחרון שצחקת בגללו: דגדוג ריח אהוב: קרם גוף קרמה בריח פסיפלורה
שמש או גשם? שמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוד
שקדי מרק או קרוטונים? גם וגם קרמבו- וניל או שוקו? לא מתלהבת מקרמבו אבל אין לי בעיה עם שניהם - אין מועדף חולצה - מכופתרת או רגילה? מכופתרת ומחוייטת זהו?

עונה

שם: סיוון תאריך לידה:20.8.95 איך קראו לגננת שלך? רותי .. ? עדנה ? לא זוכרת .. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אפשר לעתיד? אם כן הייתי רוצה לגדול בשנתיים , אם בעבר אז שהייתי נולדת לפני אח שלי.. מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"זה לא משהו רציני" ,"די תפסיקי" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? " אני אוהב אותך " מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא פוגע משקר מזלזל וכ'ו .. מה המאכל הכי אהוב עליך? פיצה, טוסט מה מעיר אותך בבוקר? אמא מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? סירה מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אוזניים כי הן גדולות מידי ! נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? אין פלאפון .. הוא נגנב .. ( פלאפון ז"ל) .. אבל היה לי אמריקן אידיוט של גריין דיי כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? הרבה שם שהיית רוצה שיהיה לך: אין לי מושג אבל משהו יותר מקורי השיר האחרון ששרת: שירים של השבט שלי בצופים ( אין לי בדיוק קול .. ) הדבר האחרון שצחקת בגללו: הנחירות של חברה שלי ריח אהוב: ריח של לחם מטוגן שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוש שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? שוקו חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

דללה

New member
עונה...

שם: שני תאריך לידה: 7.2 איך קראו לגננת שלך? אני זוכרת רק את שושי
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? כיתה ט', המון דברים.. בעיקר את היחס שלי לדברים הקיימים מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יהיה טוב" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "את מדהימה" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שקרים מה המאכל הכי אהוב עליך? פסטה מה מעיר אותך בבוקר? "שנייייייייייייייייייייי קומייייייייייייייייייי כבר 7 וחצי!!!!!!!!!" מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? מיטה, מחשב ואוכל מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? משקל... כי אני לא אוהבת את המבנה גוף שלי נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? יש כמה- משפחה: "אם אלה החיים", עבודה: "כל הציפורים", חברה שלי: "בואי נישאר", אח"מים: "שיר אהבה פשוט", ידיד שלי: "תראי זה אני", מנהלים: "here without you" וכל השאר: "everytime we touch" כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? המון שם שהיית רוצה שיהיה לך: נעה השיר האחרון ששרת: "זה לא אותו דבר" של עברי לידר הדבר האחרון שצחקת בגללו: הודעה שידיד שלי שלח לי ריח אהוב: גשם שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

yaelish5

New member
עונה!

שם: יעל תאריך לידה: 12.9.91 איך קראו לגננת שלך? רחל אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אמ.. לפני שנה בערך.. ולומשנה מה הייתי משנה מה המשפט הכי שמעצבן אותך? תעשי מה שאת מוצאת לנכון מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני גאה בך מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? צביעות מה המאכל הכי אהוב עליך? ספגטי מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר של הפלא מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? אייפוד מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אמ.. שומדבר נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? צחוק של תינוק כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 24 שם שהיית רוצה שיהיה לך: נויה/שיר השיר האחרון ששרת: היא יודעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי ריח אהוב: של הבושם היפנוטיק שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כע שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

../images/Emo65.gifעונהההההההההההה../images/Emo65.gif

שם: אפרת
תאריך לידה: 16/2 עוד 4 ימים יומולדתתתת
איך קראו לגננת שלך? לבנה, שרה, דורית, דינה, מלכה, לאה..... היו כל מיני.......
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לתחילת השירות שלי. אני עדיין בשירות באותו מקום אבל זה עוד מעט נגמררררררר!!!!! הזמן פשוט טס
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? מישהי שקוראת לי: "אפרתה" אני פשוט שונאת אותה וזה הכי מעצבן לשמוע אותה קוראת לי....!!
מה המשפט שהכי נעים לאוזן? תודה רבה אפרתוש
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שאין לו שכל ואין לו תאקט, או במקרה של האישה הזאתי שאני שונאת- זה בגלל שהיא באה ואמרה לי בפרצוף: "לא מספיק שאני ברוגז איתך אני גם שונאת אותך!!"
מה המאכל הכי אהוב עליך? של אמא, לא משנה איזה...
מה מעיר אותך בבוקר? השעון מעורר של הפלאפון בצלצול: "אוהב אותך ואת אפילו לא יודעת כמה.." (ליאור נרקיס
)
מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? מחשב, פלאפון, MP, נראלי יספיק.
מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? את הדבר הזה שאני לא יודעת מה אני הולכת ללמוד שנה הבאה!!
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שונאת נעלי ספוררטט!
איזה צילצול יש לך בפלאפון? "אנצל"/ מוש בן ארי... אבל זה רק מלפני יומיים בערך.. עד עכשיו היה קשה לי להיפרד מ-"בין כל הבלאגן"/שרית חדד
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? כמה שיותר. אפילו יותר מ-12
שם שהיית רוצה שיהיה לך: יש לי כבר שניים
השיר האחרון ששרת: זה הזמן/משה פרץ
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבוסית שלי
מתה עליה!
ריח אהוב: בושם טוב כזה
שמש או גשם? בארוווררר שמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כןןןןן
בטטח!
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
קרמבו- וניל או שוקו? שוקו
חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה עדיף יומטוב לכולם

PRINCESS GINA

New member
|מרשמלו|עונה|מרשמלו|

שם: שני תאריך לידה: 9/12/85 איך קראו לגננת שלך? שולה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לתקופת הבארוק לנשפים המפוארים מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "זה מה יש..." מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהבת אותך..." מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? התנהגות מגעילה, סנוביות, צביעות מה המאכל הכי אהוב עליך? סלט חי מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? את המשפחה שלי אחרת אני ירגיש באמת בודדה מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? כלום נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? נעימת חג המולד כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? הכי הרבה שאיי פעם ישנתי היה 12 שעות אבל זה קרה פעם אחת! שם שהיית רוצה שיהיה לך: קמילה השיר האחרון ששרת: "רק רציתי לשיר" של ריטה הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריטה בהופעה בת"א 8/2/07 ריח אהוב: וניל פצ'ולי שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מאוד, עד שכואבות לי הידיים שקדי מרק או קרוטונים? שקדים קרמבו- וניל או שוקו? וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

zoe1111

New member
אני

תאריך לידה: 6.12.80 איך קראו לגננת שלך? נראה לי רינה, זה היה מזמן:) אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לתיכון אבל לא לגיל ההתבגרות עם גישה קצת שונה מה המשפט הכי שמעצבן אותך? לא יודעת, אין לי משהו קבוע, זה תלוי בסיטואציה מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב/ת אותך או את יפה:p מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שחצנות מה המאכל הכי אהוב עליך? פסטה מה מעיר אותך בבוקר? אני לא קמה בבוקר, אבל שעון..:) מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?חתול מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? יש כמה דברים אבל אני לא אפרט נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? עקרות בית נואשות כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? נראה לי 15 שם שהיית רוצה שיהיה לך: זואי השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: החתול שלי נראה לי ריח אהוב: וניל,בזיליקום שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו? מוקה חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

למעלה