הנהה
))
שם: שרון תאריך לידה: 26.2.91 איך קראו לגננת שלך? אממ... נעמי??? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי דווקא נוסעת קדימה בזמן...
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יש היום ביצפר" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אין ביצפר מחר" חחחחח ולא, לא כל החיים שלי זה ביצפר חחחח מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא חופר מה המאכל הכי אהוב עליך? אממ... יש הרבהה מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר?? מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? סירה
)))))))))) מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אממ.... הייתי משנה את היכולת של אנשים להוריד לי תמצב רוח.... נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? רועי מארץ נהדרת: "רועיייי רועיייי לא יוררייייי כמהה פעמים אפשר לומר לך דברים כזההה" חחח זה מגניב לאללה כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? 45876567809869808768790 שם שהיית רוצה שיהיה לך: יסמין השיר האחרון ששרת: driving-incubus הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי שאלה אותי בביצפר: "אז מה.... את באה לפה הרבה???" חחח ריח אהוב: של השמפו שלי ושל בישולים שמש או גשם? - שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? -כשיש לי כוח שקדי מרק או קרוטונים? -שניהם! קרמבו- וניל או שוקו? -וניל חולצה - מכופתרת או רגילה? -תלוי מה בא
שם: שרון תאריך לידה: 26.2.91 איך קראו לגננת שלך? אממ... נעמי??? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי דווקא נוסעת קדימה בזמן...