מפגש פורום

Amoureuse

New member
תמיד ידעתי שאני לא תרמילאית אמיתית

למרות שאם היתה תחבורה ציבורית בשבת בארץ (או שלא הייתי צריכה להגיע חזרה בשבת די מוקדם) הייתי שמחה לעלות על אוטובוס ולישון כמו בימים הטובים של פעם. איך לעזאזל מסתדרים פה תרמילאים מחו"ל עם כל הגבלות השבת???

natyh

New member
רוכבים באופניים

כך הגענו לי-ם מהדולפינריום בשבת עם שני המטילים הגרמניים שהביאו אבן ממחנההריכוז שפהאוזן מברלין ליד ושם . אני אפילו צולמתי שם אבל תמונה שעדיף לא להראות ....

shaishoo

New member
או

טרמפים או שהם יכול לקבל את כל החוויה היהודית ולנוח בשבת..פחות או יותר כמוני בדרא"מ שהרבה פעמים ביום ראשון הייתי תקוע בכל מיני חורים כי לא היתה תחבורה..והרוב היה סגור

jeshu

New member
בדעוק כמו שאני נוסע בשבת בין הערים בתחבורה ציבורית - בצפון יש גם אוטובוסים ובמרכז יש מוניות שירות.אם את גרה על ציר רמת השרון - הרצליה - רעננה כ"ס זה בעייתי,אבל זה המקום הבעייתי (המאוכלס בצפיפות) היחיד שגרתי בו.

Amoureuse

New member
טוב, אני אישית

לא גרה בציר הנ"ל אך מצד שני יש לי אוטו סתם תהיתי, אם אתה תייר שגם ככה בקושי יודע ומבין מי נגד מי, איך אתה מסתדר בארצות שאני טיילתי בהן תמיד היתה תחבורה ציבורית גם בימי ראשון, גם אם דלילה יותר. טוב, כנראה שהם מסתדרים, הקצת שבכל זאת באים לפה...

sela v

New member
לא זוכר שלא היה תחבורה בראשון

אבל באנגליה חג המולד הוא כמו יום כיפור בארץ מבחינת תחבורה ציבורית. אין בכלל תחבורה כל היום.

Amoureuse

New member
יום אחד בשנה זה בסדר...

אם כי בניו יורק למיטב זכרוני יש תחבורה, אף אם דלילה מאד, גם בחג מולד

froggirl

New member
מצויין

אם שכרת אוטובוס אז תוכל לקחת הרבה אנשים טרמפ...

sela v

New member
יש עוד אנשים

שהודיעו לי שרוצים להגיע, ולהגיע בתחבורה ציבורית, ולכן נראה לי שנקדים את המפגש ונתחיל ב-10:30, כדי שנוכל להספיק משהו, וגם שמתחילים בשעה מסויימת, יש תמיד כאלה שמגיעים יותר מאוחר. תמיד אפשר להשאר יותר מאוחר, אבל האוטובוס האחרון למרכז הוא ב-14:45. לחיפה יש החברה המקומית, ונראה לי שיש אוטובוס עד מאוחר.

jeshu

New member
יש גם מוניות שירות ואם יהיו 10 אנשים לא תהיה שום בעייה לארגן מונית שירות לת"א ב-30 ש"ח לאדם.

maozinon

New member
הוראות הגעה

הי לכולם, מצורף לינק עם הוראות הגעה - מומלץ להדפיס את המפה ולהגיע בעזרתה http://www.fauziazarinn.com/how.pdf מוניות שרות מת"א יוצאות מארלוזרוב מהתחנה של 826 בערך כל שעה מי שרוצה להזמין מקום שינה שיפנה אלי 054-4322328 אני עם אישתי בקורס הכנה ללידה באותו יום ואגיע לנצרת בסביבות 1400 להתראות מעוז

Amoureuse

New member
שאלה למעוז

החניות המומלצות הן איפה שמסומן P1 ו P2 במפה שלך? מנסיונך בשישי בבוקר עמוס שם? וכמה זמן בכלל לוקח להגיע מתל אביב? (פעם אחרונה שהייתי בנצרת, בטח זה היה עם ההורים שלי כשהיתה לי רק ספרה אחת בגיל... לא נעים להודות :)

maozinon

New member
חניה

ביום שישי בבוקר מומלץ לחנות ב P1. 10 שקלים לחניון מת"א לוקח כשעה וחצי

אמנון כ

New member
לצערי לא אוכל להגיע...

אני בלימודים בימי שישי עד 13:30. בעסה איתכם
אבל תעשו חיים ותצלמו, אשמח לראות תמונות בפורום!

למעלה