מפגש פורום

sela v

New member
../images/Emo80.gifמפגש פורום

ב-30 לדצמבר יערך מפגש הפורום. מה בתכנון? נפגשים בנצרת ב-Fauzi Azari Inn, ואחרי זה נערוך סיור בעיר על שלל כנסיותיה המסגדים והשוק, ומי שירצה יוכל לקנח בארוחה. המפגש נערך ביום שישי. מי שרוצה מעוז בעל האכסניה הציע לינה תמורת 50 שקל ללילה באין שלו בחדר dorm. מי שמועניין מוזמן לפנות למעוז פרטים באתר. נסיים בזמן שמי שמגיע בתחבורה ציבורית יוכל להספיק לתפוס את האוטובוס חזרה. דיברתי היום עם יובל (kogawa), והוא הבטיח להגיע למפגש, ולהביא תמונות מהטיול שחזר ממנו לפני כמה ימים בדרך המשי. מי שמעוניין להגיע למפגש מתבקש לפנות אלי במסר אישי, מייל או בנייד 0543037025 כדי לקבל את הפרטים המדוייקים לגבי מועד וזמן המפגש.

shaishoo

New member
למה במייל ../images/Emo35.gif

קבל עם ועדה אני מכריז בזאת שאני יגיע, או לפחות יעשה את כל המאמצים להגיע... ומי שצריך טרמפ מאזור ירושלים מוזמן לפנות אליי במייל...

jeshu

New member
../images/Emo163.gif איכשהו הנחתי ש"כנסיות ומסגדים" זה אוטומטית בירושלים....

natyh

New member
צודק

מגיע גם לירושלים בירת ישראל שיערך בה וליתר דיוק במזנון הכנסת מפגש פורום . למה לא בעצם ?

אוי קראתי על האכסנייה הזו בלטפשה

וכבר אז רשמתי לי שזה מקו םשצריך להגיע אליו מתישהוא. חבל שאני לא יכולה בתאריך הזה... תלכו לאכול בדיאנא-טעיםםםם או משושא בשוק. תהנו תות

sela v

New member
ברנץ'

כלומר בוקר צהריים. נחליט על השעה המדוייקת בשבוע הבא.

sela v

New member
שכחתי להגיד גם

שהחודש הפורום חוגג 3 שנים
אז נוכל לחגוג את היום הולדת...

Amoureuse

New member
מגיעה מרמת גן, עם רכב

יכולה לתת טרמפים בכיוון הלוך. חזרה רק בשבת מתישהו (התוכניות לא סגורות אבל אני נשארת לילה אצל מעוז), אם מישהו רוצה.

המלצה לאנשים שמגיעים עם רכבים

יום ששי הוא יום עמוס בנצרת. חניות ציבוריות אין כל כך, במיוחד בשעה שאנחנו באים בה. לכן, או מומלץ לבוא בתחבורה ציבורית או לוודא שיש באזור חניה.

למעלה