מהארכיון.

essit

New member
עכשיו תורי!!!

את/ה מעשנ/ת-לא את/ה תורמ/ת דם-אני לא יכולה,אני בת 14.5... מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-צילום וכתיבה את/ה מקבל/ת דמי כיס -לא נשבר לך פעם הלב-לא לב שבור הוא לב שלם-הא?? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-מזמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית-דגמ"ח את/ה אוהב/ת שמש-לא כ"כ מאמינ/ה ברוחות-כן מתי למדת לשרוך שרוכים-איפשהו בגיל 3 תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-לא מהרבה את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא ממש מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-איזו?! מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-אוווף לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-דבילי היית פעם בבית משפט-כן המלצ/י לי על ספר -כוחו של התת-מודע אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-אמא שמת פעם נר על החלון o_O-לא לאן בא לך לטוס עכשיו-צרפת ממי קיבלת את המייל האחרון-אחותי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה... ../images/Emo26.gif

את/ה מעשנ/ת- לא את/ה תורמ/ת דם- לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- עיצוב את/ה מקבל/ת דמי כיס- כן 150 ש"ח לחודש נשבר לך פעם הלב- לאא לב שבור הוא לב שלם- נו? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- לפני כמה ימים.. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- חביתה, בלינצ'ס, פסטה ועוד מה הדבר האחרון שקנית- דברים לבצפר את/ה אוהב/ת שמש- לאאאאא מאמינ/ה ברוחות- לאאאאאאאאאא מתי למדת לשרוך שרוכים- בגן.. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מלמות.. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- כןן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- לאא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא ניראה לי שראיתי אותהה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- חתלתול קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- לאא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- זה ממש מפגר.. היית פעם בבית משפט- כןן [מבצפר לא שהואשמתי על משהו...] המלצ/י לי על ספר- הארי פוטר [כל הסדרה] והסדרה קיץ אחד ביחד, תנו לגדול בשקט ולנצח בגדול [זה סדרה אחת של ליאן רוטנר שווה ביותר לקרואאאאאאאאא!!] אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור כןן מי האדם האחרון שנישקת- לא יודעע שמת פעם נר על החלון o_O- לאא לאן בא לך לטוס עכשיו- ללאס ווגאס ממי קיבלת את המייל האחרון- לא זוכרר..

talush2005

New member
עונה

את/ה מעשנ/ת ? לא את/ה תורמ/ת דם? עוד לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? תאמת שלא ממש מעניין אותי אמנות את/ה מקבל/ת דמי כיס ?כן נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? לא חח מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? נראה לי שמזמן.. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? פסטהה מה הדבר האחרון שקנית? בובה לפלאפון את/ה אוהב/ת שמש? כן מאמינ/ה ברוחות? קצת מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 5 או 6 לא זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהרבה דברים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? נכון מאד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? מצחיקה.. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? טאקי לא ממש נחשב נכון? אז מנקלה.. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? מוזר היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר ? גן ורדים אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? נראה לי הכלבה שלי חח למרות שהיא לא אדם שמת פעם נר על החלון o_O? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? אוסטרליה,קנדה,תאילנד ויש עוד ממי קיבלת את המייל האחרון? נראה לי שמהפקה של איזה תוכנית

Spiritfall

New member
נו, טוב.

את/ה מעשנ/ת - לא את/ה תורמ/ת דם - כשתיהיה לי אפשרות אז כן מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך - מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס - לא בדיוק נשבר לך פעם הלב - כן לב שבור הוא לב שלם - לב שבור יהיה לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל - וואי.. שבועיים? מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים - עוגת ביסקוויט מה הדבר האחרון שקנית - צמיד את/ה אוהב/ת שמש - מידי פעם, שלא כואב מידי בעיניים מאמינ/ה ברוחות - לא מתי למדת לשרוך שרוכים - גן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד - בדידות את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו - קלפים בעיקר נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד - מסוכן מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת - לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י - כן היית פעם בבית משפט - לא נראה לי המלצ/י לי על ספר - הבושם. אגב, ראיתי שיוצא לזה סרט אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור - כן מי האדם האחרון שנישקת - א' o_O לאן בא לך לטוס עכשיו -לונדון ממי קיבלת את המייל האחרון - ס'

little 14

New member
גמני ../images/Emo45.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? רוצה אבל עוד לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוסיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס? ברור נשבר לך פעם הלב? לא לב שבור הוא לב שלם? מה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? ליפני איזה שנה בערך (אני לא ממש עושה משהו בבית שלי) מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? כל דבר מכיל גבינה צהובה ורוטב עגבניות מה הדבר האחרון שקנית? חולצה של דפש מוד ושרשרת אום את/ה אוהב/ת שמש? לא מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 4 בערך לא זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? ליצנים וג'וקים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? רגע אחד אתה שלם ברגע השני לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא זה מגניב מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? למה הייתה כבר פירסומת ל-1 מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מונופול XD קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? גאד להוציא את זה מהחוק
היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? כל ספר של סטיבן קינג אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? אוגרת בפריזר XD מי האדם האחרון שנישקת? ידיד שלי שמת פעם נר על החלון o_O? מה אני מויאל סקעת גבסו נינט או מה? לאן בא לך לטוס עכשיו? לונדון אין ויכוח אפילו ממי קיבלת את המייל האחרון? מתפוז שכחתי את הסיסמה שלי XD

MikeY fReAk

New member
ממ../images/Emo79.gif

את/ה מעשנ/ת? לא! ממש לא. איכס. את/ה תורמ/ת דם? לא, אני התעלפתי "רק" מ7 מבחנות..תרומת דם גדולה עלי. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? ספרות, שירה ומוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא נשבר לך פעם הלב? ברור לב שבור הוא לב שלם? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? אתמול! הא. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתות עם כל מיני סוגים של גבינות..
מה הדבר האחרון שקנית? מפרט אדום את/ה אוהב/ת שמש? לא. אני ערפד. מאמינ/ה ברוחות? לא, אבל מתעניינת בנושא.. מתי למדת לשרוך שרוכים? אי שם ביסודי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מוות של אנשים קרובים אלי. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לחיות? נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כן ואפשר למות מזה בקלות. אל תעשו את זה לעצמכם-בבקשה. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לודעת. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? אין לי מושג. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? חח..השמדה המונית?
היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? מישהו לרוץ איתו, ילדת הגבעות, מלאכים ושדים, צלה של הרוח.. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, אני לא יודעת איפה יש. מי האדם האחרון שנישקת? -_- שמת פעם נר על החלון o_O? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? לשומקום, טוב לי כאן. ממי קיבלת את המייל האחרון? תפוז..קיבלתי מסר:p

ornit4

New member
עונה

את/ה מעשנ/ת- אף פעם! את/ה תורמ/ת דם- לא יצא :X מפחיד :X מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- אממ.. המון דברים את/ה מקבל/ת דמי כיס- לא, אני פשוט מבקשת כסף :) נשבר לך פעם הלב- כע \: לב שבור הוא לב שלם- פיזית כן. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- שבוע, משהו כזה. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- חביתה וסלט. מה הדבר האחרון שקנית- אייס קפה! את/ה אוהב/ת שמש- כע :) מאמינ/ה ברוחות- לא ממש... מתי למדת לשרוך שרוכים- כיתה א' תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מוות את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- כן! נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- כע. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא ראיתי. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- אוהו... קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- בטח! מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- שזה מעאפן. היית פעם בבית משפט- כע. המלצ/י לי על ספר- "מישהו לרוץ איתו"\דויד גרוסמן אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- כן מי האדם האחרון שנישקת- סוד. שמת פעם נר על החלון o_O- לא 0__0 לאן בא לך לטוס עכשיו- רחוק. ממי קיבלת את המייל האחרון- ישרא-בלוג

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? לא. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? שירה. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא. נשבר לך פעם הלב? לא. לב שבור הוא לב שלם? דע! נו שלם. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? וואי נראלי לפני שנתיים. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? מממ כלום.
מה הדבר האחרון שקנית? בגדים לבצפר. את/ה אוהב/ת שמש? כן. מאמינ/ה ברוחות? לא. מתי למדת לשרוך שרוכים? אין לי מושג. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? נחשים, חתולים, וכשמבהילים אותי. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? בערך. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לא ראיתי נראלי. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? רמיקוב. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? סתם עמות. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר? יומני הנסיכה. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא. מי האדם האחרון שנישקת? מממ לא זוכרת. שמת פעם נר על החלון o_O? לא. לאן בא לך לטוס עכשיו? לונדון. ממי קיבלת את המייל האחרון? פירסומת.

למעלה