ממ../images/Emo79.gif
את/ה מעשנ/ת? לא! ממש לא. איכס. את/ה תורמ/ת דם? לא, אני התעלפתי "רק" מ7 מבחנות..תרומת דם גדולה עלי. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? ספרות, שירה ומוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא נשבר לך פעם הלב? ברור לב שבור הוא לב שלם? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? אתמול! הא. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתות עם כל מיני סוגים של גבינות..
מה הדבר האחרון שקנית? מפרט אדום את/ה אוהב/ת שמש? לא. אני ערפד. מאמינ/ה ברוחות? לא, אבל מתעניינת בנושא.. מתי למדת לשרוך שרוכים? אי שם ביסודי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מוות של אנשים קרובים אלי. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לחיות? נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כן ואפשר למות מזה בקלות. אל תעשו את זה לעצמכם-בבקשה. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לודעת. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? אין לי מושג. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? חח..השמדה המונית?
היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? מישהו לרוץ איתו, ילדת הגבעות, מלאכים ושדים, צלה של הרוח.. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, אני לא יודעת איפה יש. מי האדם האחרון שנישקת? -_- שמת פעם נר על החלון

? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? לשומקום, טוב לי כאן. ממי קיבלת את המייל האחרון? תפוז..קיבלתי מסר