מהארכיון.

../images/Emo80.gifמהארכיון.

את/ה מעשנ/ת את/ה תורמ/ת דם מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך את/ה מקבל/ת דמי כיס נשבר לך פעם הלב לב שבור הוא לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים מה הדבר האחרון שקנית את/ה אוהב/ת שמש מאמינ/ה ברוחות מתי למדת לשרוך שרוכים תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות היית פעם בבית משפט המלצ/י לי על ספר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור מי האדם האחרון שנישקת שמת פעם נר על החלון o_O לאן בא לך לטוס עכשיו ממי קיבלת את המייל האחרון

../images/Emo80.gifשיש.

את/ה מעשנ/ת? לא ממש. את/ה תורמ/ת דם? לא. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? המ. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא. נשבר לך פעם הלב? לא ממש. לב שבור הוא לב שלם? אה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני כמה ימים. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? ביצת עין
. מה הדבר האחרון שקנית? מפרטים, אני חושבת.. או כרטיס רכבת.. את/ה אוהב/ת שמש? לא. מאמינ/ה ברוחות? לא. מתי למדת לשרוך שרוכים? גיל חמש בערך. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? אתם לא רוצים לדעת. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? איזו פרסומת? ס.ס מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? כסף גדול [כמו מונופול רק שונה, נו.] קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא שזכור לי. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? אני לא מבינה מילה ><" היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר- רשומות רומח הדרקון, דרקונים של דמדומי הסתיו. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא. מי האדם האחרון שנישקת שמת פעם נר על החלון? o_O לא :| לאן בא לך לטוס עכשיו? אנגליה >: ממי קיבלת את המייל האחרון? לא משתמשת במיילים.

cohenet91

New member
עונה =)

את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? לא. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה וציור. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא
נשבר לך פעם הלב? כן. לב שבור הוא לב שלם? שאלה קשה. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? מזמן
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? קוקומן :$ מה הדבר האחרון שקנית? דרקון שמת (ודי כבר לזרות לי מלח על הפצעים
) את/ה אוהב/ת שמש? כן
מאמינ/ה ברוחות? אממ... מתי למדת לשרוך שרוכים? כיתה א'. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? נחשים. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? בקליפם, אחד מעפן כזה :S נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? אממ... מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? שהיא מצחיקה
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? מממ... מונופול? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? ברור!
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שזה מפריע בעין. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר- ורוניקה מחליטה למות/ פאולו קואלו. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, ואני כבר משתמשת בבטריות נטענות. מי האדם האחרון שנישקת? אמא
שמת פעם נר על החלון o_O? חח לא. לאן בא לך לטוס עכשיו? --- ממי קיבלת את המייל האחרון? רוית.

sandor2

New member
עונהנהנהנהנהנ

את/ה מעשנ/ת - ממש לא!@ את/ה תורמ/ת דם - לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך - לא יודעת . את/ה מקבל/ת דמי כיס - כן נשבר לך פעם הלב - כןן לב שבור הוא לב שלם - לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל - ממזמן חח מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים - סלט :] מה הדבר האחרון שקנית - פוקפורן את/ה אוהב/ת שמש - ממ.. כן מאמינ/ה ברוחות - כןן מתי למדת לשרוך שרוכים - בכיתה ה' או ו' חח
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד - מכ"כ הרבה דברים אבל כעיקרון .. מוות. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו - חחח לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד - כןןן מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 - לא יודעעת ... מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת - טאאקי קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י - כןן :) מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות - אהבלות כאילו רצינייי היית פעם בבית משפט - לא המלצ/י לי על ספר - ממ.. אהבה ממבט ראשון , הספר לא מוכר. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור - לא חח מי האדם האחרון שנישקת - נראלי אבא שמת פעם נר על החלון o_O - לא לאן בא לך לטוס עכשיו - אנגליה ממי קיבלת את המייל האחרון - נראלי משקד חסון ..

עונהההה

את/ה מעשנ/ת-לעיתים ממש מעטות את/ה תורמ/ת דם-לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-כתיבה וצילום את/ה מקבל/ת דמי כיס -לא נשבר לך פעם הלב-לא לב שבור הוא לב שלם-אוקיי.. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-ממזמן חח מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-דגנים עם חלב מה הדבר האחרון שקנית-האממ?? כשהייתי בנתניה קניתי כמה חולצות ולקים ושטויות כאלה את/ה אוהב/ת שמש-ככה מאמינ/ה ברוחות-לא מתי למדת לשרוך שרוכים-לא זוכרת חח תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-מה חח מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-המשכורת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-אממ מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- ילדות בכיתה ו-ז שעדיין לא התבגרו. ואם לא אז המצב רע מאוד היית פעם בבית משפט-לא המלצ/י לי על ספר -בנעליה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-האמממ שגיא שמת פעם נר על החלון o_O-לא חחחחחחחחחחחחח לאן בא לך לטוס עכשיו-צרפת! ממי קיבלת את המייל האחרון -אמא ח

2 Mיכל

New member
שאלון ממש נחמד..

את/ה מעשנ/ת
את/ה תורמ/ת דם
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך ריקוד את/ה מקבל/ת דמי כיס
נשבר לך פעם הלב
לב שבור הוא לב שלם כן, חסר מה שימלא אותו מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל לפני הרבה זמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים סלט נקרא? אני לא בשלנית גדולה מה הדבר האחרון שקנית כרטיס קולנוע את/ה אוהב/ת שמש
מאמינ/ה ברוחות
מתי למדת לשרוך שרוכים לא זוכרת. בגן חובה כבר ידעתי ממש טוב תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד אנשים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 לא נראה לי שראיתי אותה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת לא נראה לי שקניתי מתישהו משחק קופסא קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שחבל, כי אין מי שיקרא את מה שהן כותבות. אני לפחות צריכה להתאמץ מדי כדי להבין וזה לא שווה את המאמץ היית פעם בבית משפט
המלצ/י לי על ספר היי שלום יפתי של ריימונד צ'נדלר. זה על בלש פרטי שנקלע לפרשיית רצח וחוקר אותה. הכתיבה נהדרת והסיפור מקורי, מגובש ולא ילדותי בכלל אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא, להורים שלי שמעבירים אותן למיחזור מי האדם האחרון שנישקת סבא שלי. או סבתא שלי שמת פעם נר על החלון o_O
לאן בא לך לטוס עכשיו לונדון ממי קיבלת את המייל האחרון קרן

Simple Shlomit

New member
עונה:]

את/ה מעשנ/ת- לא את/ה תורמ/ת דם- לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- ממ מוזיקה,וריקוד:][: את/ה מקבל/ת דמי כיס- כשצריך:) נשבר לך פעם הלב- כן לב שבור הוא לב שלם- לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- שלשום
פויהה.. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- מקושקשת? מואחאח.. וגם צי'פס ושניצל..אבל זה טיגון
מה הדבר האחרון שקנית- פלאפוווון,ז"א: אבא שלי קנה לי חח את/ה אוהב/ת שמש- כןן מאמינ/ה ברוחות- לא מתי למדת לשרוך שרוכים- חח ואי לא זוכרת.. אבל הייתי סתומה בזה תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- ממוות:| את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- כן,בקטנה;] נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- חח כן..אבל כיףף!:] מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא מוכר מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- מונופול
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- כן חח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- לא אמיתי,ואם דווקא כן.. אז שיזדיינו:| היית פעם בבית משפט- לא המלצ/י לי על ספר- הרגע גמרתי אותו: 'להשתנות'-גלילה רון פדר עמית חח אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- לא חח מי האדם האחרון שנישקת- אחיינית שלי?:] שמת פעם נר על החלון o_O- חח לא זוכרת בא לך לטוס עכשיו- כהה ממי קיבלת את המייל האחרון- זה היה ספאם:S

מ א מ י2

New member
עונה :) ../images/Emo219.gif

את/ה מעשנ/ת-נופ את/ה תורמ/ת דם-לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-נמ,מוזיקה? D: את/ה מקבל/ת דמי כיס -סוגשל נשבר לך פעם הלב-כן לב שבור הוא לב שלם-פיזית כן,נפשית לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-לפני שנתיים..? מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-חביתה מה הדבר האחרון שקנית-שרשרת את/ה אוהב/ת שמש-לא כ"כ מאמינ/ה ברוחות-לא מתי למדת לשרוך שרוכים-לפני שנתיים :X תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-ג'וקים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-נמ,קצת מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-זה לא חדש :| מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-אנ'לא זוכרת,זה היה בגן >< קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-טמטום מוחלט היית פעם בבית משפט-לא המלצ/י לי על ספר -תנו לגדול בשקט/ליאת רוטנר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-אחותי,בלחי :p שמת פעם נר על החלון o_O-חס וחסה! לעולם אני לא אשים נר על החלון! בעעעע :( לאן בא לך לטוס עכשיו-אורלנדו/מיאמי ממי קיבלת את המייל האחרון-זה היה ספאם,של חנות תכשיטים ><"

שבת שלום..

את/ה מעשנ/ת לא את/ה תורמ/ת דם לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך לחימה את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלבלא לב שבור הוא לב שלם... מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבלהיום בבוקר מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעיםאורז מה הדבר האחרון שקניתגלידה את/ה אוהב/ת שמשלא מאמינ/ה ברוחותלא מתי למדת לשרוך שרוכיםבגיל קטן..מאוד אחי לימד אותי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחדמהיושב במרומים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהולא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחידלא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2מה איתה?! מה המשחק קופסא האחרון ששיחקתמונופול..או ששבש נחשב למשחק קופסא? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/יכה מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ותאהה..הצילו...יש דרך להפחית את התופעה?!?! היית פעם בבית משפטכה המלצ/י לי על ספר אל תשלח ידך אל הנער אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזורכה מי האדם האחרון שנישקתידיד שלי שמת פעם נר על החלון o_Oלא...זה לא חכם שחושבים על זה הרוח מכבה את הנר.. לאן בא לך לטוס עכשיועכשיו לא רוצה לטוב לשום מקום ממי קיבלת את המייל האחרוןמתפוז הודגש באמצעות מדגישומטיק

sniii

New member
עונה...

את/ה מעשנ/ת- כן את/ה תורמ/ת דם-לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- אמממ כלום את/ה מקבל/ת דמי כיס- לא, כשאני צריכה אני פשוט מבקשת נשבר לך פעם הלב- לא לב שבור הוא לב שלם- מה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-לא זוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- אמממ.. תביאו לי מתכון ואני אבשל כל דבר מה הבעיה? מה הדבר האחרון שקנית-אמ.. חולצה? חח לא ממש זוכרת את/ה אוהב/ת שמש-לא מאמינ/ה ברוחות-לא מתי למדת לשרוך שרוכים-מזמן S: תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מלהיות לבד... מכל הבחינות את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-כן דיי מלחיץ מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא ראיתי.. איך היא? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- אממ כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- מעצבן אותי היית פעם בבית משפט- לא O: המלצ/י לי על ספר- אני כריסטיאנה פ. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- חח לא מי האדם האחרון שנישקת- פאק זה היה מזמן שמת פעם נר על החלון o_O- לא נירא הלי לאן בא לך לטוס עכשיו- ארהב? ממי קיבלת את המייל האחרון- לא קיבלתי

s l o o p

New member
עונהעונהעונהעונה

את/ה מעשנ/ת-לא את/ה תורמ/ת דם-לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-שומדבר את/ה מקבל/ת דמי כיס-ההורים שלי נותנים לי כסף אבל לא סכום קבוע בזמן קבוע. נשבר לך פעם הלב-לא לב שבור הוא לב שלם-אם הוא שבור אז איך הוא יהיה שלם??????????? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-ממ.. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-שומדבר מה הדבר האחרון שקנית-תיק את/ה אוהב/ת שמש-לא מאמינ/ה ברוחות-לא מתי למדת לשרוך שרוכים-לאזוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-ג'וקים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-לאראיתיאותה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-ממ.. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-פאקצות ורדרדות ומסריחות שהורסות לנו אאת העולם. היית פעם בבית משפט-לא המלצ/י לי על ספר -הפנימייה שלא הייתה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא-_- מי האדם האחרון שנישקת-סבתא שלי..חהחה. שמת פעם נר על החלון o_O-לאא לאן בא לך לטוס עכשיו-ארה"ב ממי קיבלת את המייל האחרון-פאנטה

exterior

New member
יאללה, נענה גם:

את/ה מעשנ/ת- כן את/ה תורמ/ת דם- לא יצא לי עדיין מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- מוסיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס- ?!?!?! לא!!! נשבר לך פעם הלב- יאפ :( ולא ממזמן.... לב שבור הוא לב שלם- תלוי מתי.... מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- אממ...לפני הרבה זמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- לא יודעת לבשל כלום, שונאת לבשל מה הדבר האחרון שקנית- מתנה לידיד טוב ולחברה טובה. את/ה אוהב/ת שמש- תלוי מתי... מאמינ/ה ברוחות- לא מתי למדת לשרוך שרוכים- בגן? תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מהפחד עצמו את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- לפני חודש- ששבש (זה נקרא משחק קופסא?) קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- פקאצות, ושיהיה להם לבריאות... היית פעם בבית משפט- לא המלצ/י לי על ספר- נדוש, אבל "הנסיך הקטן" וכל מילה מיותרת. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- אממ...לא תמיד מי האדם האחרון שנישקת- אין תגובה שמת פעם נר על החלון o_O- יאפ לאן בא לך לטוס עכשיו- תאילנד, אוסטרליה וניו זילנד, ארה"ב....לא חסר. ממי קיבלת את המייל האחרון- המרצה שלי לשעבר בפסיכולוגיה.

Koala Girl

New member
עונה

את/ה מעשנ/ת: לא את/ה תורמ/ת דם: לא (אסור לי) מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך: צילום/ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס: לא חח נשבר לך פעם הלב: לא לב שבור הוא לב שלם: משפט דפוק
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל: אתמול? מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים: אין לי משו אחד עכשיו.. מה הדבר האחרון שקנית: פיטריות את/ה אוהב/ת שמש: תלוי מאמינ/ה ברוחות: לא מתי למדת לשרוך שרוכים: כאילו אני זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד: ?? את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו: לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד: לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2: הא? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת: זה בטח היה לפני שנים
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י: כע שהייתי קטנה מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות:
היית פעם בבית משפט: לא המלצ/י לי על ספר: צופן דה וינצ'י אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור: לפעמים מי האדם האחרון שנישקת:
שמת פעם נר על החלון o_O: חחחחחחחח לאן בא לך לטוס עכשיו: אלסקה ממי קיבלת את המייל האחרון: צריכה לבדוק באמת..

עונהה../images/Emo3.gif

את/ה מעשנ/ת
לאאאא את/ה תורמ/ת דם
עדיין לא.. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס :-:pלא אני גדולה מידי בשביל זה לא? חחח נשבר לך פעם הלב
לא לב שבור הוא לב שלם
לא כ"כ.. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל
אתמול בלילה חחח מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
אמ..ואו אין משהו אחד.. מה הדבר האחרון שקנית
ואוו חחחחח את/ה אוהב/ת שמש
מאוד! מאמינ/ה ברוחות
כן מתי למדת לשרוך שרוכים
בגן, [גיל 4 בערך.. ] תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
חיים אחרי המוות, ומכלבים.. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
את הידוע עם הקלפיים. חח נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
כן, אבל כ"כ מדהים!! ואוו אני משמ אוהבת אופנועים. חחח מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
לא ראיתי עדיין מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת
דמקה! [זה נקרא קופסא? ] קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
חח כן מזמן... חח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
אהה זה מעצבן!!! היית פעם בבית משפט
לא המלצ/י לי על ספר
"לחיות מתוך שמחה" , ו-"כוחו של התת מודע" הספרים הכי יפים בעולםםם אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
כן מי האדם האחרון שנישקת
אמ... שמת פעם נר על החלון o_O
חח לאאאא לאן בא לך לטוס עכשיו
רק בארץ! ממי קיבלת את המייל האחרון
חברה שלי.

../images/Emo2.gif000000000000

^^' את/ה מעשנ/ת?לא את/ה תורמ/ת דם?אני לא יכולה,אני אנמית
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך?מחול!!!!
כתיבה
משחק ושירה
את/ה מקבל/ת דמי כיס?כן נשבר לך פעם הלב?כן
לב שבור הוא לב שלם?:2 מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?לפני שעה בערך מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?הכיייייייייייי טוב?ספגטי
מה הדבר האחרון שקנית?מה קניתי?:2ארוחה במק ^^' את/ה אוהב/ת שמש?לא,ולמען האמת אני בורחת מלהחשף אליה(ערפדית!!
) מאמינ/ה ברוחות?לא מתי למדת לשרוך שרוכים?בגיל 4,או 5 תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד?
מג'וקים ו..ממוות,שלי ושל קרובים לי..אה,וגם מכישלון:|:|:| את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו?לא!
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד?לא,אבל זה דבר ממש ממש מסוכן=/ מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור?
בגלל שזה מהארכיון היא בטח כבר ישנה,וול..היא הפכה לממש ממש מעצבנת עקב אירועים מסוימים..האמ|מגלגלתעיניים| מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?אין דבר כזה "המשחק קופסא" יש "משחק הקופסא" עכשיו,היה זה..."הרמז" קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י?לא,ובטח לא לנורית המגעילה הזאת!
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות?כל עוד הן רחוקות ממני,שיהנו ^^' היית פעם בבית משפט?הייתי מבחוץ!
המלצ/י לי על ספר?הוווווווווווופה,בציווי גם!
לא יודעת -.- אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור?פעם הייתי נורא משתדלת,אבל עכשיו כשאנחנו בחופש והמתקן למיחזור נמצא בבי"ס כבר לא מי האדם האחרון שנישקת?הוווווווו..אמ,ירדן -.- שמת פעם נר על החלון?כן
לאן בא לך לטוס עכשיו?
להולנד,או לארה"ב,או לבריטניה,או...
יאללה מה?מלחמה,אין לי ארץ אחרת!
ממי קיבלת את המייל האחרון?מאבא נראלי

למעלה