לוח.
I InvisibleTouch New member 13/3/07 #2 ביום ראשון הבא, 25/03/07, אני ושרון מתחילות עם התחרות היכרויות. זה בדיוק תחילת פסח, חופש וכאלה, אז שלא תגידו שאין מספיק זמן;]
ביום ראשון הבא, 25/03/07, אני ושרון מתחילות עם התחרות היכרויות. זה בדיוק תחילת פסח, חופש וכאלה, אז שלא תגידו שאין מספיק זמן;]
T tamaguchi girl New member 13/3/07 #3 ../images/Emo89.gifאבל אבל ;; אין לי מושג מי איתי בקבוצה, כי אף אחת לא שרשרה פרטים ולא יכולתי לשלוח מסר עם המסן שלי ואני לא יכולה לתקשר איתן ו..נשארתי לבד
../images/Emo89.gifאבל אבל ;; אין לי מושג מי איתי בקבוצה, כי אף אחת לא שרשרה פרטים ולא יכולתי לשלוח מסר עם המסן שלי ואני לא יכולה לתקשר איתן ו..נשארתי לבד
ה האקונה מטטה New member 15/3/07 #11 למתי שתרצו. רק חבל שיש כאן אולי 5 סבנות שעושות. בערך באמצע פסח..משו כזה.
M morusha New member 17/3/07 #19 ../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif אם זה יהיה לאמצע פסח לא יהיה לי זמן לסיים.. לוקח לי חודש לסיים רק דולי אחת ויש לי עכשיו כל כך הרבה לחץ בלימודים..
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif אם זה יהיה לאמצע פסח לא יהיה לי זמן לסיים.. לוקח לי חודש לסיים רק דולי אחת ויש לי עכשיו כל כך הרבה לחץ בלימודים..
I InvisibleTouch New member 15/3/07 #6 תגידו. למישהי בא לעשות איתי דולי אולי? כי לי אף פעם אין עצבים לסיים אותןP:
T TheWingedPig New member 15/3/07 #9 אין לי משהו ספציפי בראש מבחינת סגנון... תציעי לי כמה בייסים שאת רוצה להשתמש בהם, ואני אגיד לך מה בא לי
אין לי משהו ספציפי בראש מבחינת סגנון... תציעי לי כמה בייסים שאת רוצה להשתמש בהם, ואני אגיד לך מה בא לי
I InvisibleTouch New member 15/3/07 #13 מממ אוקיי. רציתי לעשות על אחד הבייסים האלה למיס פורום דוליז, אבחל כבר לא נראה לי שאני אעשה לזהP: תגידי מה בא לך^^ [פוקסי פריידייס].
מממ אוקיי. רציתי לעשות על אחד הבייסים האלה למיס פורום דוליז, אבחל כבר לא נראה לי שאני אעשה לזהP: תגידי מה בא לך^^ [פוקסי פריידייס].
T TheWingedPig New member 15/3/07 #14 הממףףף לא ממש משנה...אני אזרום עם מה שבא לך P: יש איי סי? (יותר נוח)
T TheWingedPig New member 16/3/07 #15 אה! מצאתי תחרות חדשה, בא לך לצייר משהו לשם? תעיפי מבט, ותגידי לי אם מתחשק לך http://www.eclectic-blue.com/blueribbon/viewtopic.php?t=199
אה! מצאתי תחרות חדשה, בא לך לצייר משהו לשם? תעיפי מבט, ותגידי לי אם מתחשק לך http://www.eclectic-blue.com/blueribbon/viewtopic.php?t=199
I InvisibleTouch New member 16/3/07 #16 המ. לא כזה אהבתי את הרעיון של התחרות, אני יותר אוהבת דוליז פאשן כאלהP: איזה מבינהן את מעדיפה?->
T TheWingedPig New member 17/3/07 #17 אהה.... בהתחלה חשבתי שהתכוונת ל-PASHION, ולא הבנתי אילו מן דוליז אלה...חחחח אין לי בעיה עם משהו אופנתי, אני מתה על זה P: לגבי הבייסים...אממ..השמאלי, שיהיה אם את רוצה ללכת על משהו אופנתי, יש לי כמה תמונות להראות לך, לרעיון.. אז יש איי סי?
אהה.... בהתחלה חשבתי שהתכוונת ל-PASHION, ולא הבנתי אילו מן דוליז אלה...חחחח אין לי בעיה עם משהו אופנתי, אני מתה על זה P: לגבי הבייסים...אממ..השמאלי, שיהיה אם את רוצה ללכת על משהו אופנתי, יש לי כמה תמונות להראות לך, לרעיון.. אז יש איי סי?