לוח:)

Dandoka

New member
כןןןןןןןן נוו..../images/Emo7.gif

באתר שלי! אמרתי מקודם. אוף תשתתפו. זה תחרות על הבייס שלי או תחרות ספורט. נמנמ אין הרבה כניסות בינתיים לתחרות של הבייס -_-,

Dandoka

New member
ייהההה../images/Emo6.gif

אין עדיין תאריך סוף. אם תכיני אני אוסיף! ^_^

זה כן אותם בייסים,

אבל זה פשוט האתר החדש שלה ^^. היא כתבה בעידכון (תקנו אותי אם לא).

lady blak

New member
מירב,סיון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מצאתי בתיקייה במחשב הנייד*שבמקרהעבד^^* דולי שלי עם נוצות שנראות כמו כנפים... אני יכולה לעשות אותה לתחרות כנפיים
והנוצות,בעזרה טיוט' של נעמה..[רשום בקובץ^^] *הועתקבעזרהקונטרולסי^^* שרשרתי לשעו"וה לא ידעתי לאיפה לשרשר ועכשיו שרשרתי ללוח,תודה ספיר

lady blak

New member
.....

רציתי לדעת רק עם אני יכולה לעשות דולי עם כנפיי נוצות
זו השאלה..
בקרוב תראי ת'דולי הקקאית^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתחרות אמבטיה-תזכורת^^

תקציר לתחרות -לתחרות, יש לעשות דולי אשר קשורה בדרך כלשהי לנושא התחרות :) -מותר להכניס לתחרות יותר מדולי אחת^^ -מותר להשתמש בבייס פורטרייט. -פיקסלארטים/רקעים מוסיפים ניקוד בונוס.(אם יהיו הרבה פיקסלארטים, ינתנו גם פרסים עליהם) -מותר לפרסם את הדוליז בשד"חם
, ואף רצוי(לשיפור הדולי) -הדוליז יישפטו על פי כמה קריטריונים ובינהם הצללה מקוריות וקשר לתחרות:) כדי שאני אדע מתי לפתוח את שרשור הדוליז מי שמשתתפת בתחרות מתבקשת להגיב לפה, כשבכותרת סיימתי =
(| V | ) אני בשלב הכנה =
(| מדוזה |) עוד לא התחלתי =
(| X |) וזהו, אם יש לכן שאלות או כל חיה אחרת, תגיבו^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifושחכתי משו קטן :)

כל מי שזקוקה לרעיונות ולהשראה, שתשלח לי מסר?

../images/Emo47.gifסיון ומירב בקשר לאתר שלכן כנסו

אומ... תקשיבו אני מאד רוצה להשתתף... אבל הבעיה היא בעצם... שאני לא יודעת אנגלית, וניסיתי לקרוא את החוקים ולא בדיוק הצלחתי >>" אתן יכולות להסביר לי בבקשה? ^^ תודה רבה

o0Invisible0o

New member
אני אתרגם.

תחרות דולי עם כנפיים. בייס- בחירה חופשית גודל- מקסימום 300X300 פיקסלים בשביל התחרות את צריכה להכין דולי עם כנפיים, כזה פשוט. סגנון חופשי. את הדולי, נו את לא תשלחי במייל..אז שימי בלוח בGIF שקוף עם לינק לאתר הבייס, השם שלך באנגלית וכתובת האתר שלך אם יש..
חוקים כללים: אסור פרנקדולינג, נו כאילו לקחת חלקים מדוליז אחרות...
רק כניסה אחת לכל תחרות מותר עירום ודם..אבל לא יותר מדי בוטה.
נו והפרסים וזה..לא משהו מעניין במיוחד. הכל ברור?^^

DaRk ShinES

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifהכנפיים צריכות להיות שלך

לא של בייס מוכן וכו.

../images/Emo47.gifממש ממש תודה לך ../images/Emo25.gif

טוב החוקים די פשוטים אז אני אעשה דולי ^^ (אבל רק אם תהיה מוכנה בזמן אי אשלח) שאגב כמה זמן יש עד לסוף השליחה?

למעלה