יא איזה חמווווודים פה כולם...
ח חמשושית בניין 2003 New member 17/12/02 #11 ברוכה הבאה!!! אני נעם, חמשושה בגדוד יזהר-שבט מצדה- הנהגת ירושלים
ה ה ח ו ל מ ת New member 16/12/02 #1 ../images/Emo80.gifהיי לכם... זה פעם ראשונה שלי פה... אז אני אציג את עצמי... אני הילה קונפורטי ראש"מדית ח´ בשבט "דן" בת-ים... אני שביעיסטית וזאת השנה השניה שלי בהדרכה... (שנה שעברה הדרכתי ו´ בנות) בכל אופן רק רציתי להציג את עצמי לידע כללי...
../images/Emo80.gifהיי לכם... זה פעם ראשונה שלי פה... אז אני אציג את עצמי... אני הילה קונפורטי ראש"מדית ח´ בשבט "דן" בת-ים... אני שביעיסטית וזאת השנה השניה שלי בהדרכה... (שנה שעברה הדרכתי ו´ בנות) בכל אופן רק רציתי להציג את עצמי לידע כללי...
א אני רואה כפול New member 16/12/02 #2 היי הילה../images/Emo70.gif נעים מאוד- אני אריאלה, שישיסטית, מדריכת ד´, שבט "הדר" באר יעקב... את מכירה את מאיר, שישיסט מהשבט שלך
היי הילה../images/Emo70.gif נעים מאוד- אני אריאלה, שישיסטית, מדריכת ד´, שבט "הדר" באר יעקב... את מכירה את מאיר, שישיסט מהשבט שלך
ה ה ח ו ל מ ת New member 16/12/02 #3 ../images/Emo80.gifברור... אין על מאיר... הוא אחד האנשים שאני יותר מאריכה ואוהבת...
צ צופיפניקית1 New member 16/12/02 #4 היי! מרוכה הבאה! היי! אני נועה, שישיסטית מדריכה ו´, משבט שיקמה אזור. ואני מכירה המון אנשים מהשבט שלך... מקווה שתהני פה בפורום! נועה.
היי! מרוכה הבאה! היי! אני נועה, שישיסטית מדריכה ו´, משבט שיקמה אזור. ואני מכירה המון אנשים מהשבט שלך... מקווה שתהני פה בפורום! נועה.
ג גליייייייייייייייייי New member 16/12/02 #8 ש-לום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גלי מגדוד מעפילים משבט מצדה!!!!!!! ומהנהגת ירושליייים! ואמ..זהו! אני מקווה שתהני פה!
ש-לום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גלי מגדוד מעפילים משבט מצדה!!!!!!! ומהנהגת ירושליייים! ואמ..זהו! אני מקווה שתהני פה!
פ פורצי אורצי New member 18/12/02 #13 היי ברוכה באה.. היי אני אור.. .ציפורצי משבט רכ"ס...... חמשושית... וזהו... טוב תהני!