אוף!
^_^

../images/Emo80.gifאוף!../images/Emo32.gif ^_^

נו, עברו כבר 5 ימים
וחוץ מזה, אני צריכה עזרה דחוף ~הודעה הבאה~

../images/Emo80.gifאני צריכה עזרה XD מוכשריות שלי

הממ.. אז ככה. ב-4 למאי יש לי פגישה עם זה שעושה לי את הקליפ לבת מצווה עכשיו, מה הבעיה? אין לי שום רעיון! אין לי חוגים, (פסנתר לא נחשב.) ו.. אין לי איזה תחביב מיוחד כמו רכיבה על סוסים (כמו שאחותי עשתה) אחים שלי כבר עשו טרקטורים. ואני.. כל כך נואשת
אני בטוחה שלאחת ממכן בטח יש רעיון נחמד
תודה רבה בנות
(
ליום השואה)

yaeloolik

New member
חייב להיות נושא?

זה יכול להיות פשוט סתם יום בחייך לא?
... (לא עשו לי כזה קליפ, הסתפקו אצלי בבת מצווה אז אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד...
) בכל מקרה אני משערת שאת (כמו רב בנות הפורום) מתעניינת באומנות, יצירה וכו' אז אולי תלכי לכיוון הזה? אהה ומזל טוב:].

../images/Emo80.gifאוממ..

מה זאת אומרת, אומ, יום מחיי? למשל כמו, הוממ.. אמא אמרה שאנחנו יכולים ללכת ל.. *מדלגת על השם* (מקום כזה עם הרבה נוף ומים קרים, נו טבעי כזה שכולם מתנחלים שם בקיץ) ולעשות שם יום כיף. אבל, לא נעים בגד ים וזה
אבל התכוונת לרעיון כזה בערך? אה, הוממ.. אני לא
כאילו, יש איזשהוא כישרון איפשהוא, ו.. אני מתחילה להתעסק בזה, אבל זה ממש לא רציני כמו הבנות בפורום
רואה למה אני נואשת? -.- אני צריכה להפסיק להיות בררנית. תודה רבה בכל אופן

את יכולה לעשות...

את קמה בבוקר. מצחצחת שיניים, רואים אותך כזה עם פג'מה, ואז עם בגדים. [התלבשת נו....
] ואז את הולכת ברחוב עם תיק.... והכל עם מוזיקה מגניבה כזאת, ובערב מסיבת בננות כזאת..
או משהו בסנגון?

אמם...

קודם כל פסנתר נחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת יכולה גם לעשות סרט קלאסי של תמונות שלך אם מזיקה (שאת מנגנת)וברקע ציורים שאת ציירת באותו גיל או דוליז שציירת בתקופה

Karin917

New member
אמ..

אולי תיקחי כמה חברות ללונה פארק/סופרלנד/משהואחר בסגנון ותצטלמו שם? או.. לא יודעת.. אחרי 4 שעות מתמטיקה המוח מפסיק לתפקד/tapuzforum/images/emo122.gif

yaeloolik

New member
תמי אני צריכה אותך דחוף:|

ולכן אני אציין שאני עומדת לשלוח לך מסר.. ולשלוח לאחותך מסר... ואם לא תהיה ברירה אני אתקשר לנועה צב שתביא לי את הטלפון שלך (כן אפשר לומר שזה דיי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!) בקיצור.... תחזרי אליי. היום... עכשיו... איפה את?!

זה לא היה עוזר לך...../images/Emo3.gif

יש לי שלושה מספרים שונים ואין לי מושג איזה מהם עדכני...P:.

o0Invisible0o

New member
בנים טיפשים.../images/Emo10.gifנמאס לי מהם.

ואתמול..יואו אתמול יצאתי מהבסיס ב23:00!!
הגעתי הביתה ב11 וחצי רק כי אבא בא לקחת אותי.
|פינוק| ואז הלכתי לישון ב2. [כי בנים טיפשים ואני בכל זאת אדבר איתו שעתיים בלילה.
] ואז לא קמתי היום.
ואז איחרתי, אבל עבדתי הרבה היום.
אבל הייתי צריכה לצאת מוקדם והרגשתי רע עם זה.:X ומחר אני חייבת להגיע בזמן כי יש לי פגישה על הבוקר, כי יש לי אחריות חדשה ואני שוב הולכת לטחון.
אבל אתן יודעות, זה מחמיא שנותנים לי הרבה אחריות כזה..אומר שסומכים עלי או משהו..o_0 ואני נראה לי פורשת מהתחרות של הדולי שצריך לחדש..כי אין לי זמן בכלל.
במיוחד עכשיו.. ואני בכלל מנסה להתרחק מהמחשב בתקופה האחרונה..
אז בלה.
וסיימתי לחפור.

חמצמצה

New member
איזה אחראית את../images/Emo13.gif

כל הכבוד !! אשת צבא חשובה שכמותך
למה הוא טיפש?;_;

o0Invisible0o

New member
כי הוא לא מדבר איתי...

[מאז השישי ההוא..] זה רק אם אני יוזמת שיחה!!:X יעני, מה המסר? אתה לא רוצה? אז תעשה את זה ברור..
מספיק. אתה כן רוצה? אז תעשה משהו!!!!!!!!! תתגעגע, תתקשר, תראה אכפתיות.
משהו, העיקר שיהיה ברור כבר..
אוף. ואחרי שבוע שלא דיברנו, דיברנו שעתיים בטלפון [מ12 בלילה עד 2!! ששנינו צריכים לקום לצבא/עבודה למחרת...
] והיה מזה כיף. [וכן, שיחה עם רמיזות.
] בלה. באמת בנים טיפשים.

S t i t c h

New member
נמנמ שלום לכולן :)

זוכרות אותי? ^^ אז סתם קפצתי להגיד שלום ולשאול מה שלום כולן פה... אני מתגייסת יום חמישי ולחוצה לגמריי ><

TheWingedPig

New member
בחמישי?

וואו, המון בהצלחה:) אז אני מניחה שקנית כבר הכול לטירונות? אין לך סיבה להיות באמת לחוצה, לפחות בגלל שמרגע הגיוס את לא שולטת במה שקורה..המלצה שלי - שבי בנוח ותהני מה"נסיעה" :) אוקיי, לא המילים הכי מרגיעות, אבל הכול יהיה בסדר, אחרי שההלם הראשוני יחלוף...תשארי אופטימית ושוב, בהצלחה:)

S t i t c h

New member
תודה :)

אני כבר מוכנה....מחר כבר מתחילה לארוז את הכל
חחח ננסה להרגע...ותודה שוב :)

TheWingedPig

New member
:)

הכי טוב, אם את יכולה להעסיק את עצמך (ואת הראש, בעיקר) בכל מיני דברים, כדי לא לחשוב על זה יותר מדי...(תפגשי עם חברות, תראי סרט..) תשתדלי לבלות הרבה בימים האלה...ובלילה שלפני, תעשי איזו פעילות פיזית, כדי שתשני יותר טוב... אני הייתי כ"כ לחוצה שישנתי לפני הגיוס שלי איזה שעה וחצי...ואחרי זה, אחרי כל חוסר השינה והעצבים, הייתי ממש תשושה למחרת...זה היה חתיכת יום הזוי D: וגם התגייסתי חולה (חום והגרון כואב)...מזל שלי... אני מקווה שאמרו לך על מנעולים לתיק? אה, וגם אל תתגנדרי לפני הגיוס, גם ככה יום שלם את על הרגליים (אז הכי טוב נעלי ספורט), וגם מחליפים למדים בבקו"ם בכל מקרה...(אני לא סתם אומרת, בגיוס שלי היו מספיק בנות שהסתובבו במיני ועקבים...זה צבא, לא קניון!) וחוץ מזה, את תחסכי ככה מקום בתיק (נעלי ספורט תצטרכי בכל מקרה)...

S t i t c h

New member
אני כבר מבלה :)

מנעולים כבר הכנתי מראש ^^ ובקשר ללבוש גם שמעתי חחח חברה שלי סיפרה לי שבגיוס שלה מישהי הגיע עם נעלי עקב וטייץ ורוד
ותודה על העצות [:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאני זוכרת אותך!!../images/Emo8.gif[כמובן.../images/Emo3.gif]

המוןהמון בהצלחה!!
יש שוק ראשוני, אח"כ זה עובר..ובאמת את בהתחלה לא שולטת בכלום אז פשוט תהני מ"הנסיעה" אחלה ניסוח מעליי.
למה את מתגייסת, את כבר יודעת? וזהו, באמת שכיף! באמת!
לי נותרו עוד שמונה חודשים. חיחי.

למעלה