אוסף הודעות

ביג דיל

New member
הלו!!! ../images/Emo46.gif

שכחת לציין שקיילי מינוג, יקירת הפורום, נמצאת במקום ה - 19. אישה או לא אישה, דבר כזה צריך להכריז!!! אתה, רק בראד פיט יש לך בראש!

MARMELAD

New member
קיילי הו?

האמת היא שעל מקום 19 לא הייתי מכריז בראש חוצות.... אניחושב שמגיע לה יותר (במיוחד כי הגוף שלה הוא בערך הסמל המסחרי שלה)

ביג דיל

New member
מינוג. לחזור אחרי... מינוג

אחרי 10 שנות שתיקה באמריקה, וקאמבק מטורף לפני פחות מחצי שנה, אני חושב שמקום 19 הוא מדהים, כי זה אומר שהיא בתודעה הציבורית שם. חוץ מזה, היא לא יכולה להגיעה גבוה יותר, היא 1.52 מטרים. (מה הקשר?
)

MARMELAD

New member
עדות מאמריקה

משמיעים אותה כאן בטירוף. אבל היא עוד לא מוכרת. רוב המאזינים שמתקשרים ומבקשים את השיר שלה מבקשים את השיר של ה"אוסטרליין צ´יק".

ביג דיל

New member
מה, אתה באמריקה???

כאילו שאתה לא מזכיר לנו את כל הזמן. הנה, אני פותח את העין חזק חזק, אפשר לזרוק את המלח... ובקשר לאמריקאים הדביליים - שיקראו לה איך שהם רוצים. לפחות הם מקבלים קצת תרבות...

MARMELAD

New member
כן אני באמריקה!

(יש לי נטייה להגיד כל דבר עשר פעמים, אני יודע. אני מבטיח להפסיק) האמת היא שכבר לפני עשר שנים ניסיתי ליחצ"ן את קיילי לבת דודה שלי - מדובר על ימי הקלטת השלישית שלה בערך. ולא היה עם מי לדבר. היא בחיים לא תצליח פה, היא אירופאית מדי, פסקה הבתדודה. הבעיה היא שעכשיו כשאני מזכיר לה את הנבואה המוקדמת שלי היא טוענת שהיא לא זוכרת.

ביג דיל

New member
מתי אתה חוזר לארץ?

עזוב ת´בת דודה שלך. מכחישה? אין בעיות. ההיסטוריה שלנו מלאה במכחישים, ואנחנו בשלנו. האמת תמיד מנצחת (או כובשת את המקום הראשון במצעד).

MARMELAD

New member
יש עוד זמן

מזלה של קיילי שהוציאה את NA NA NA. בלעדיו השיר החדש בחיים לא היה מצליח (וגם מזלה שלמדונה יש טישירט שלה)

RedRose

New member
../images/Emo12.gif

קיילי... 1.52 מטרים
זה ממש נמוך.. ואני הייתי בטוח שהיא לפחות 1.70... טוב, תמיד לומדים דברים חדשים
וחוץ מזה... צריך להגיד מינו.. קיילי מינו

ביג דיל

New member
יובלי, בונבון...

בימי התקליט הראשון שלה קראנו לה מינו, וטעינו. מבטאים את שם הגמדה עם ג´ בסוף, יענו קיילי מינוג. בדוק, תאמין לי.

Unicorn Fairy

New member
יש לי משהו לספר.... הי הי....

לשלי... "הבחורה לעיניין" כפי שמרמלד (מזל טוב מותק!) קרא לי (איזה כיף!), יש חברה!!!! חתולכחול שלי... מה שלומך? רוצה פרטים? סתם תמונה יפה----->

titi buba

New member
אני דו מינית????

אני עדיין לא ממש בטוחה שאני דו אני אוהבת בנים וגם בנות יש בנות שאני ממש נמשכת אליהן ו...מפנטזת עליהן אבל ...זה אומר שאני דו מינית ?

ביג דיל

New member
ואתה אמור להיות קבלת הפנים שלנו...

מישהי חדשה הגיעה ואתה משלח אותה כאילו היתה צ´ק ללא כיסוי... הגם אתה ברוטוס?

BlueCat

New member
צודק.

מה עם "ברוכה הבאה! רוצה קפה?" אני לא מטיף, רק מעיר.

MARMELAD

New member
לירונר עשה בדיוק מה שהיה צריך

ד"א לירונר גולש יותר בפורום זהות מינית, אם תשימו לב, כך שלמעשה הוא לא גירש אותה אלא הזמין אותה. ועוד דבר קטנטן - בואו ננסה לא לכתוב הודעות כמו "אתה לא צריך לעשות ככה וככה".. אם אתם רוצים - אתם מוזמנים לכתוב משהו כמו "לפני שאת הולכת... " ואיזו ברכה קטנה אם נראה לכם לא מתאים מה שמישהו אחר כתב, אבל למה לנסות לחנך...?

למעלה