אוסף הודעות

מרסלה13

New member
הומוסקסואלים בטלוויזיה

אוקיי, יש לי שאלה שמזמן כבר חשבתי עליה אבל לא היה לי את מי לשאול.. ג´ק מדוסון קריק, וויל מוויל וגרייס, האם זה ייצוג נכון של הומואים או סתם המצאה של תסריטאים? כלומר, האם הומוסקסואלים באמת כאלה? האם חיים של הומוסקסואלים באמת ורודים (טוב, בדרך כלל) כמו של ג´ק ו-וויל?

campari

New member
שלום מרסלה, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ואני אענה לשאלתך בשאלה: האם משפחת סימפסון מתנהגים כמו משפחה "נורמלית"? והמשפחה של ריימונד?? והסופרנוס??? סיטקומים (ככה קוראים לסדרות האלה, זה קיצור של "קומדיית מצבים" באנגלית) מתבססים על הקצנה עד אבסורד של דמויות ומצבים מחיי אנשים "רגילים", כך שמצד אחד הצופים חושבים שהם מבינים אותם ויכולים להזדהות, ומצד שני זה מצחיק כי זה הולך הרבה יותר רחוק ממה שנהוג בעולם האמיתי. יש רגעים שאני מתנהג כמו וויל, ויש רגעים שאני מזדהה עם גרייס. זה לא אומר שאני כל הזמן כמוהם. או כמו ג´ק. ולמען האמת, מי שינסה להתנהג כמו ג´ק (או קרן) בחיים האמיתיים ימצא את עצמו די מהר לבד. פתטי, לא?

../images/Emo5.gifמרגיש כמו לפני בגרות בתקשורת

שכחתי לרגע שבתקשורת וב"סטריאוטיפים במדיה" אני ממש טוב גם ככה.. הייתי לפחות, עד שסיימתי תיכון

fayd הפשוש

New member
בעיה....

אתם זוכרים שיצאתי מהארון ואמרתי שההורים שלי קצת מיתכחשים? אז עכשיו יש בעיה חדשה הם מעשימים אותכם.... כן אמא שלי אומרת שקיבלתי רעיונות מ התחלת ציטוט "הפורום המטורף הזה" סוף ציטוט אז מה לפי דעתכם אני צריך לעשות? (ומרמלד שלא תגיד שאני לא משרשר!)

campari

New member
תמסור לאמא שלך שקמפארי אומר ש...

זה הכל באשמתה!!! טוב, סתם. תגיד לה שלפעמים אי אפשר להגיד מי אשם כי לא נעשה שום דבר רע. תשאל אותה אם זה שיש רופא נשים אומר שלהיות אישה זאת מחלה. תשאל אותה למה לגברים יש פטמות. תשב איתה מול המחשב ותכיר לה את הפורום שלנו, שתראה מה ב א מ ת קורה פה באינטרנט. אחרי זה היא לפחות תדע שאתה בחברה טובה

Giraffe

New member
גם אצלי מיהרו להאשים את האינטרנט

חוצפה!!! לפי אימא שלי אני הומו בגלל שהאינטרנט משפיע עלי, אצלי האשימו את הפורום של הכי גאים שיש. ההורים הם עם מוזר, הם מנסים להאשים את הכל חוץ מאת עצמם, כל עוד לא מנתקים אותך מהאינטרנט, תגיד לה שזה לא הפורום, והיא תגיד לך שכן, ואתה תגיד לה שלא, וזה יעבור תוך שבוע שבועיים, כשהיא תראה שאין מה לעשות (לפחות אצלי זה עבר תוך שבוע). תסביר לה לאט וברור שזה מה שאתה, ושפורומים, כמו כל דבר אחר, לא משנים את הנטיה המינית של בן אדם, לשני הכיוונים, ושאתה לא הייתה משכנע את עצמך בכח להפוך להומו אם לא היית הומו. כמו כל השלבים שקראתי אליהם, שההורים עוברים כשהם מגלים שהבן שלהם הומו, גם השלב הזה יעבור, אם היא לא מבינה שזה לא בגלל הפורום גם אחרי שדאגת להסביר לה את זה בצורה ברורה מאוד, חכה קצת זמן ואימא שלך תעבור לשלב אחר לטוב ולרע.

RedRose

New member
יופי שירמפי..

תזרה מלח על הפצעים
אתה סיימת תיכון, אבל אני צריך "להנות ולהשכיל" עוד שנה אחת.. ואז.. איזה כיף.. צבא.. אבל, ביחס לדעה הקודמת שלי על הצבא, עכשיו ממש לא איכפת לי.. אני אתגייס, אשרת 3 שנים ואסיים עם זה. זהו..

MARMELAD

New member
../images/Emo80.gif אוסף הודעות

אם כל כך הרבה הודעות קטנות בפורום שאומרות "היי" ו"ביי", שאלות קטנות ודברים כאלו - הפורום קצת הולך לאיבוד. אז אם יש לכם הודעה קטנה, שלא נרהא לכם שתתפתח לדיון של ממש בנושא הפורום - שרשרו אותה לכאן. הפינה הזו היא לא במקום לוח המודעות, שלשם משרשרים מודעות ופרסומות.. תודה! גיא

MeShiGaNy GirL

New member
../images/Emo9.gifהיי מה המצב בנים

אוקיי אני יודעת שאני בת ואולי זה לא ממש מתאים לי פה אבל אני מסתדרת יותר טוב עם בנים ואתם גם נראים לי פורום ממש סבבה עם אנשים נורא חמודים
וסתם, רציתי להכיר אתכם...
אני נופר בת 14 מנס ציונה שאל הדברים אתם יכולים לקרא בכרטיס אישי (באמת מישהו קורא את הכרטיסים אישיים??) חחחח ואל תשימו לב לחתימה זה מפורום על בנות ועל בנים.. חיחיחי
מישהו ער עכשיו בכלל?

MARMELAD

New member
עוד סגידה למראה חיצונית - E!

סקר שנערך בערוץ E! שאל את הצופים והגולשים מי הם האנשים עם הגוף היפה ביותר בעולם. התוצאות כוללות כמובן (הרבה יותר מדי) נשים ולכן אני מביא רק את הזוכים המאושרים: מקום 29: אדי סיבריאן (CIBRIAN EDDIE) שהוא מהשחקנים האלה שעושים תפקידים משניים בכל סדרה שנייה. מה שכן יש לו בהחלט גוף נהדר. מקום 26: רופרט אוורט היקר. מקום 24: ג´ייסון סהרון, שחקן פוטבול ניו יורקי. מקום 23: שמאר מור, שמגלם את מלקולם בצעירים חסרי מנוח. מקום 22: פול ווקר, שחקן שאת הגלרייה שלו תוכלו למצוא כאן כאן בגלריות הפורום. מקום 20: ד´אנג´לו, זמר (וזוכה פרס הגראמי 2000). מקום 18: The Rock, מתאגרף ואלוף ה WWF, שיחק במומיה 2 ובמלך העקרבים. מקום 15: סטינג (בגיל 51) מוכיח שעוד יש לו במה להשוויץ. מקום 14: יו ג´קמן, שחקן וזמר אוסטרלי, בין היתר הופיע בסנסט בולברד (המחזה), ובסרטים קייט ולאופלד, X-MAN. מקום 11: אוסקר דה לה הויה, סוג של מתאגרף. מקום 9: טום וולינג (סמולוויל) שהוא באמת מציאה (וגם לו יש גלריה שמה למעלה) מקום 7: מת´יו מקונהיי, שמעבר לזה שהוא חתיך והכל גם עשה תואר בקולנוע באוניבריסטת אוסטין (3 שעות נסיעה מאיפה שאני נמצא. GULP) מקום 3: בנג´מין בראט, שחקן הסדרה "חוק וסדר" (וגם השתתך ב"דבר הטוב הבא") מקום ראשון: נו, למי יש את הגוף היפה ביותר בעולם אם לא... ל... בראד פיט! שיהיה לו במזל טוב (ויפה לו שיש לו גוף יותר יפה מלבריטני)

למעלה