ש א ל ו ן . . .

English Muffin

New member
עונה !!

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לאכול מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?שאני יאכל עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר?אחות שלי למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?אחות שלי מתי בפעם האחרונה בכית?ליפני שבועיים ניראה לי מתי פעם אחרונה צחקת?בבוקר מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?אימא שלי ליפני שבוע מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?לחתול שלי ליפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?פינקתי את עצמי במיקלחת של איזה שעתיים מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?הכנתי לאח שלי לאכול מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?נשיקה לגיל על הלחי אתמול מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו??נינה מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?אף פעם מתי בפעם האחרונה קראת ספר?ביום כיפור מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?ליפני שבוע לא זוכרת איך קוראים לו

עונה../images/Emo9.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לטוס לאוסטרליה מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?שאני אמ.. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? סודי
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?לחברה שלי
מתי בפעם האחרונה בכית?לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקת?
ביום שישי כי אין גלצ ביום שבת מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?לא מזמן
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?גם לא מזמן..ואני כבר הפסקתי..עד שאני עושה את זה בכלל לא מעריכים אותי על זה
מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?לדה דיסט
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו.??הרבה הרבה והרבה מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה קראת ספר?למרות שיש לי מנוי לספרייה אני לא ממש מבקרת בה
מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?במשחק כדורסל אחד,היהשם קטע כל כך מצחיקקקק

..

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לחבק את אוהד. מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאוהד יהיה פה ואז אני אחבק אותו. אח"כ הוא יכול ללכת. P: עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? אם*. אוהד? P: או נועם. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אוהד/נועם. מתי בפעם האחרונה בכית? היום כשהתעוררתי. חלום. מתי פעם אחרונה צחקת? אתמול בבוקר. מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך? מי זה היה? שלשום[?]. נועם. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שבועות, נועם. מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? המון פעמים. לא זוכרת. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? זה לא קורה הרבה. P: מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? אתמול. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? שריי. תמותי. :| מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? שבוע שעבר. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא קרה הרבה זמן..

DesertRose1

New member
אני .. ../images/Emo13.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות לבד. בלי הרעש של המשםחה. מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שכבר יגיע הערב ואני אקבע משמרות עבודה. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? וואי, לא יודעת. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?לידיד שלי. גר רחוק.
מתי בפעם האחרונה בכית?לפני איזה חודש. מתי פעם אחרונה צחקת?היום בבוקר. ראיתי- "מופע שנות ה-70" מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?אתמול נראה לי. אוהדי
מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?אתמול. לאוהד. מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?זה לא קורה הרבה מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?כל יום לדעתי. מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?תלוי איזו נשיקה. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו??אחי מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?אין לי כזה מתי בפעם האחרונה קראת ספר?אתמול. אני מתעניינת באהולוציה. אז לקחתי ספר מהספריה. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?מזמן לצערי

NiloNip

New member
יותר מדי בשביל לזכור..

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? חרקירי מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שהיא תבוא אליי ותגיד שהיא אוהבת אותי.. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? אין לי מושג.. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אני מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול בערב מתי פעם אחרונה צחקת? לפני כמה ימים בטח.. מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני איזה חצי שנה או משהו.. אחת שהיתה חברה שלי.. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? חצי שנה בערך P: מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא יודע.. לא סופר.. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? אף פעם מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? יותר מדי בשביל לזכור.. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? אני מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני שבועיים בערך.. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום בבוקר מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא מוצא את הדברים האלה.. פשוט לא מצאתי שסרט שעשה יותר מלהעלות חיוך..

../images/Emo26.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?ממ לא ידעת.. בינתיים לעשות שאלונים ולשחק באיזה משחק חח.. ושחבר שלי כבר יתעורר וישלח הודעה.. זה בערך חח
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? ממ האחרון שאמרתי למעלה בערך.. לא ידעת ושישימו לי נרות בעוגת יומולדת ושאני אבקש משאלה חח.. זה נחמד עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר?חבר שלי..בינתיים הוא לא ממש רחוק אבל מחר יחזור לצבא
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?אליו.. ואולי לסבא וסבתא חח.. (למרות שראיתי אותם לא מזמן) מתי בפעם האחרונה בכית? ממ אתמול נראה לי מתי פעם אחרונה צחקת? היום.. מדברים שסבא שלי סיפר חח מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? חבר שלי, אתמול מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?אתמול לחבר מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? ממ...... לא בטוחה.. כאילו.. עזבו, לא ידעת חח מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? קורה.. כל כמה זמן חח מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?ממ לסבא וסבתא היום
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? לא בא לי להרוג מישו חח מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?ממ כתבתי שיר לפני יום-יומיים ביומן.... ממ לא ידעת אולי גם לפני שבועיים ככה מתי בפעם האחרונה קראת ספר? שלשום מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? ממ שרק הצחיק אותי ו.... אה ראית משפחת סימפסון אצל חבר שלי במחשב חחחח זה אולי לא סרט אבל זה היה מצחיק

אני עונה

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות בריאה ולראות את חבר שלי מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שחבר שלי יבוא אלי עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? חבר שלי :) למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?לחברות שלי וחבר שלי מתי בפעם האחרונה בכית?ממזמן מתי פעם אחרונה צחקת?אתמול מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?חברות שלי-כל יום. אבל מבחינת גברים-לפני שנה. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?כנ"ל מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לפני חודש, הפסקתי לעשן אבל חזרתי כי זה קשה לי מידי. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? אתמול. נתתי את המעיל לחברה שלי שקפאה מקור ואני קצת קפאתי. בשבילה הכל. מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? אתמול לחברות שלי. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? שירי, מישהי שנקראה בפי "חברה" והיא בעצם כלבה, היא שכבה עם האקס שלי והיו בקשר. מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?ואוו כיתה ז' אני חושבת.. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? באמת מזמן.. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?לא זכור לי.

ל א ק י

New member
איכ צריך לשטוף רצפה]:

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? אמ לישון
או אמ טריגונומטריה אבל אני עצלנית מידי:< או אמ לנסוע עם דוד להדר אבל לא מסכימים לי כוסעמק
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאמא תגיד שאני יכולה לנסוע מחר להדר
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? בני דודים שלי
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? בני דודים שלי :\ מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום[?] היה חם ברכבת והעיניים כאבו מזה]: מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני הרבה זמן[?] מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני הרבה זמן[?] מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? עכשיו.. אני נושמת
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? לא זוכרת? מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? הבנאדם שהחליט שצריך לנקות דברים וזה
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? היום [בלוג] מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני שבוע

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייייייייייי

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות שני אנשים שאני מתגעגעת אליהם המון ודואגת להם מאוד מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שיאיר יגיד לי שהוא מעוניין בקשר איתי עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? רננה, בת דודה שלי למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לרננה וליאיר מתי בפעם האחרונה בכית? ביום רביעי מתי פעם אחרונה צחקת? אתמול מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? ביום חמישי, אמא שלי מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? ביום חמישי, לבת דודה שלי שירן מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? ביום רביעי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? ביום חמישי מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום בבוקר מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? אחי מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? כשהייתי בגיל ההתבגרות מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני שבוע בול

Lost Lullaby

New member
איכ מחר בצפר

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? למות מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאני אמות
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? אמ לוידע \: למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול $: מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה היה? אתמול אבא [?] :S מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? היום לאח שלי $: מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? ממתי אני חושבת על עצמי?:< מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? כנ"ל מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? מה אמ מה מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו? אחד מהשכבה שלי מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? ביומן מכיתהב ה' בערך:S אבל אמ יש בלוג מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? אמ מזמן מה כבר נגמר? :<

מווווווווווווווווווווווווווווו

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?להיפטר משלל הכאבים שלי מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?נס!שפתאום יודיעו לי שאין סבל יותר בעולם עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר?אמממממממממממ לא משנה לכם למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?למי זה משנה?הא?הא?הא? מתי בפעם האחרונה בכית?היום בבוקר....בכי ממש מוזר מסוג הנדירים... מתי פעם אחרונה צחקת?לפני כמה שעות מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?לא זוכרת מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?לפני אממ לא מזמן מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?לא קורה הרבה... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?הרבה... מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?לפני כמה שעות מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו??עכשיו?אפחד מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?שונאת יומנים!אם אני כותבת באחד אני זורקת ישר אחרי שאני מסיימת לכתוב מתי בפעם האחרונה קראת ספר?לונג טיים אגו מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?לונג טיים אגו

s20782

New member
שלי

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיום בחוף הים בגואה עם שייק אננס מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?למצוא אהבה. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? חבר שלי לשעבר למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?כנ"ל מתי בפעם האחרונה בכית?לפני חצי שנה בערך-אחרי שיר שהזכיר נשכחות מתי פעם אחרונה צחקת?שבוע שבועיים מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? ידיד שלי אבל לא עם אותה משמעות מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?לאמא שלי מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? שנה כשהייתי בחו"ל חשבתי רק עלי מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?כל הזמן כמעט מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?יום שישי במסיבה מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו? מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?כמה חודשים מתי בפעם האחרונה קראת ספר?כמה חודשים-נסיכה אפריקאית מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?לא זוכרת

למעלה