ש א ל ו ן . . .

../images/Emo8.gif ש א ל ו ן . . . ../images/Emo58.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר?
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?
מתי בפעם האחרונה בכית?
מתי פעם אחרונה צחקת?
מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?
מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?
מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?
מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו??
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?
מתי בפעם האחרונה קראת ספר?
מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? ---------------------------------------------------------------- התשובות שלי.... מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות עם אסף מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאסף יבוא אליי עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? דניאל-אחיין שלי למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אסף מתי בפעם האחרונה בכית? לפני יומיים-שלוש מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני יומיים ככה ואסף חבר שלי אמר לי... מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים ככה מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לפני כמה ימים-החלטתי להתחיל להנות מכול רגע בחיים... בלי לחשוב יותר מידי... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום... מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? מור..."מעריצה" של אסף מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני כמה שנים טובות מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?לפני חודש בערך...

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ליהיות עם אהובי.... מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? לא יודעת... עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? תומר!!! למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? תומר מישל רותי ויובל!!! מתי בפעם האחרונה בכית? יום חמישי (לא היום...) איתך!!! מתי פעם אחרונה צחקת? חח היום!!! "הצחקת את באר שבע"... מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? מבחינה רומנטית?...אור... מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? "? אור... מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? מממ...לא יודעת לא זוכרת... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? ממ לא יודעת לא זוכרת... מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? ערן מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? מור (בהמה!!!) מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לא זוכרתתתתתתתתת מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני כמה זמן... מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא זוכרת

B a r r B e e

New member
אהובתי אני מצטערת שלא עניתי ממש

רציני אני פשוט לא כל כך מרוכזת! אבל רק שתדעי שאני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נאפו שילי!

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לא נורא ! את מאוהבת
כמו שאורפז היתה אומרת... הצחקת את באר - שבע !

שלי:

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאורית שחף תיפול עליי מהשמיים עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? ג'קי, או תמר... או אורית כמובן... למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? תמר מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול מתי פעם אחרונה צחקת? אתמול שניה לפני שבכיתי מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? ליאת וזה היה לפני שבוע אני חושבת.. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? נראה לי לפני כמה ימים לליאת מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? שאלה טובה מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? כל הזמן מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? לליאת אתמול או שלשום או משהו.. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? הילה?.. מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? כיתה ג' נראה לי חחח מתי בפעם האחרונה קראת ספר? מזמן... מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא זוכרת.... חח

NiKi†a

New member
עונה...

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שידיד שלי יתקשר. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? לא יכולה לכתוב את זה כאן :) למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? ל-3 ידידים שלי שלא ראיתי דיי הרבה זמן. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני כמה שבועות מתי פעם אחרונה צחקת? לפני שעה מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? חברה שלי, לפני שעתיים מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני חודש ומשהו מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? לפני שעה מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? לא בא לי להרוג אפחד..כן מוזר אני יודעת. מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני 3 חודשים מתי בפעם האחרונה קראת ספר? חחחחחח ממזמן. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני חודש בערך.

lollapalooza

New member
../images/Emo136.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו
לישון. אבל אם אני אישן עכשיון אני אקום בשבע, וזה לא כיף.
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו
מממ שיפול עליי כסף מהשמים
אם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר
רק אחד
יש הרבה.
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו
גם הרבה.
מתי בפעם האחרונה בכית
אתמול בערב.
מתי פעם אחרונה צחקת
היום בשיעור.
מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך
מי זה היה
לפני כמה שעות. חברה שלי.
מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו
לא זוכרת.
מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים
ביום שני.
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך
חיחי לא זוכרת, אבל זה קורה המון.
מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו
יותר מדי מזמן.
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו
אף אחד ספציפי.
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן
ואוו. אולי כמה חודשים.
מתי בפעם האחרונה קראת ספר
אני באמצע אחד עכשיו. קראתי בו בצהריים.
מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק
לא זוכרת.

sapir aloud555

New member
Me

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? :\ עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? אישי :$ למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? :$ מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני כמה ימים :$ מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני שבועיים נדמה לי מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? אני עושה את זה דיי הרבה פעמים.. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? אתמול מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו? המחנכת מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? שלשום מתי בפעם האחרונה קראת ספר? מלא זמן.. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני שבוע

דנטל

New member
ישששששששששש שאלון

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? סיום הגלישה עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק... במי היית בוחר? הוא לא כזה רחוק, הוא סתם מתעלם ממני למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אבא שלי מתי בפעם האחרונה בכית? לפני כמה חודשים מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני איזה שנתיים - היזיז האהוב ביותר שלי מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? כל הזמן מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? כל הזמן מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? לפני שבועיים כמעט מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? איזו פוסטמה אחת מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני חודש אולי מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני שנתיים בערך מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני כמה חודשים - הרולד וקומר קורעים את אמריקה

EROTOMANIA

New member
יופי טופי

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? כולם יפסיקו לעשן עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? טל למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לחבר מתי בפעם האחרונה בכית? לפני כמה ימים מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני רבע שעה, החבר מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני רבע שעה מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? מזמן מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? היום מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? החבר מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? היום מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לפני שבוע וחצי ככה..

Mrs big

New member
Bye..

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון ולא להתעורר. מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שהשיעורים באנגלית יהיו מוכנים. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? :/ למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לא משנה. מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול. מתי פעם אחרונה צחקת? לא יודעת. מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך? מי זה היה? אולי משה מתישהו בימים האחרונים. אבל בכוונה רומנטית אז ב28.8, דורון, אבל אני לא יודעת אם זה נחשב. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? אולי למשה מתישהו בימים האחרונים. מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא יודעת. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא יודעת. מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? נשיקה נשיקה? 28.8 מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו? אני. מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? אתמול. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? בחופש הגדול. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא בזמן האחרון.

netaK

New member
../images/Emo13.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות את פרק 8 של lost מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? פאב ידפוק בדלת וייקח אותי בזרועותיו המסוקסות
, מה זאת השאלה הזאת
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? מה הקטע מאיה כבר לא רחוקה היא חזרה היום לחמשוש
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? להמממ לא משנה מתי בפעם האחרונה בכית? מתי בכיתי? וואו...המממ...אתמול
מתי פעם אחרונה צחקת? חחח קודם כשקראתי תשובות של שולה מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה היה? אוהד שנהנה לשקר לי אתמול
מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? אמרתי לחתול שלי שאני אוהבת אותו לפני 2 דקות
מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? אתמול מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? נו מה, אני בצבא כל יום לא? מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? אתמול מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? רנה זלוויגר, בא לי להרוג אותה תמיד מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני חודש ככה מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? ממש מצחיק? הממממ....ממזמן?

noooga

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לים מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שתיפסק לי הסחרחורת
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? יו גרנט? חח סתם.. לא יודעת למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לאבא שלי מתי בפעם האחרונה בכית? אממ... לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקת? עכשיו מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני חודש בערך.. חבר שלי לשעבר מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? כנ"ל מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? נווו לא זוכרת! מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? לאח שלי אתמול, על הלחי
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? יש הרבה
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? בבצפר, אתמול מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? הרבה זמן לא ראיתי כזה סרט

jaqui

New member
שאלון

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות עם מישהו מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שיהיה לי חבר עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? לא יודעת למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לא יודעת מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקת? אתמול או שלשום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? אמא אתמול מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא זוכרת אבל קורה מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? אתמול מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו? אף אחד אני שוחרת שלום מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קראת ספר? שנה שעברה מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא זוכרת

AndreaCorr ©

New member
~~~>

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון. מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? להיות עם מישהו. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? אם*. ואני לא ממש רוצה לכתוב את השם. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אותו אחד. מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול. מתי פעם אחרונה צחקת? היום. מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? אתמול בלילה. מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה. מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לא זוכרת. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? כל החיים. מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום. אבל סתם על הלחי, לא רציני. מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? הממ לא יודעת. מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? אתמול. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני כמה ימים. מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא זוכרת. נראה לי שלא מזמן.

gargamich

New member
אנסוורס ../images/Emo13.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לטוס לחו"ל
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? טיסה לחו"ל
אם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? המשפחה מגרמניה והמשפחה מקנדה... ;[ למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? ידיד שלא ראיתי שנים
מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום נדמה לי, שמעתי שיר עצוב
מתי פעם אחרונה צחקת? כל הזמן בערך
מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך? מי זה היה? נטאשה בדינגפילד שרה לי I LOVE YOU... ‏XD מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים, אם מדברים רק על מישהו שלא גר איתי ב
מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? עכשיו, הלכתי לשיעור עזר במתמטיקקה
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? הייתה... :\ מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום בבוקר
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? פיתגורס
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? אני לא כותב ממש יומן, יש לי מעין מחברות פרטיות שבהן אני כותב שירים סיפורים וסתם הגיגים. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? כמה דקות, היום החלפתי
מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? אהמ... לא חכמה
אותי גם סרטי דיכאון מצחיקים :$

chompi2

New member
בללעע זיכרון חרא

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? -לצייר מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? -כובעמן יבוא? עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? -דוני ז"ל =( למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? -דוני וסבא ז"ל=( מתי בפעם האחרונה בכית? -שלשום מתי פעם אחרונה צחקת? -היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? -לא דעת מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? -לא דעת מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? -לא דעת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? -לא זוכררתתת:( מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? - לפני שנתיים...חח מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? -זה עדין נשאר סתיו..רוצחת גרר מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? -אין לי מתי בפעם האחרונה קראת ספר? -מזמן בחופש הגדול מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? -לא זוכרת

EagleGirl

New member
....שלי...

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לקאמל מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאני אראה את הבן זוג שלי עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? חברים מטורקיה למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? לאמיר.. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע וחצי מתי פעם אחרונה צחקת? אתמול בלילה מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? היה משהו אבל סתם דפוק.. מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? בימים אלו מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? נשיקה רגילה על הלחי? אתמול בלילה... ונשיקה נשיקה ביםו רביעי בבוקר מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? חחח לא יודעת.. בטח יש מישהו מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? אתמול מתי בפעם האחרונה קראת ספר? חחח הרבה הרבה הרבה זמן מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? דברים שצילמתי עם חברים

s h e e p i t

New member
עונה... ../images/Emo3.gif

מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לים. מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שיבואו לבקר אותי. עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? מממ.... למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? רועי. מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול. מתי פעם אחרונה צחקת? מיקודם. מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה היה? מממ... לא זוכרת... אנשים לא אוהבים אותי מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לא'דעת. מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? מזמן... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? כל הזמן... מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? מממ... אתמול אולי... מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? חחחח... יש כמה
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? אתמול. מתי בפעם האחרונה קראת ספר? שהייתי צריכה לקרוא "המאהב" בחופש... מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? לא זוכרת...

למעלה