ש ל ו מ צ ה
New member
../images/Emo8.gif ש א ל ו ן . . . ../images/Emo58.gif
מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?
מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו?
עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר?
למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?
מתי בפעם האחרונה בכית?
מתי פעם אחרונה צחקת?
מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה?
מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו?
מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים?
מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך?
מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו?
מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו??
מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן?
מתי בפעם האחרונה קראת ספר?
מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק? ---------------------------------------------------------------- התשובות שלי.... מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? להיות עם אסף מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך עכשיו? שאסף יבוא אליי עם היית יכול לבחור להיות עם מישו אחד שאתה אוהב ונמצא רחוק...במי היית בוחר? דניאל-אחיין שלי למי אתה הכי מתגעגע עכשיו? אסף מתי בפעם האחרונה בכית? לפני יומיים-שלוש מתי פעם אחרונה צחקת? היום מתי פעם אחרונה אמרו לך אני אוהב/ת אותך?מי זה הייה? לפני יומיים ככה ואסף חבר שלי אמר לי... מתי פעם אחרונה אמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים ככה מתי בפעם האחרונה עשית משו רק בשבילך בלי לחשוב על אחרים? לפני כמה ימים-החלטתי להתחיל להנות מכול רגע בחיים... בלי לחשוב יותר מידי... מתי הייתה הפעם האחרונה שעשית משו בשביל אחרים בלי לחשוב על עצמך? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נתת נשיקה למישו? היום... מי הבן אדם שהכי בא לך להרוג עכשיו?? מור..."מעריצה" של אסף מתי בפעם האחרונה כתבת ביומן? לפני כמה שנים טובות מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה ראית סרט ממש קורע מצחוק, כזה שיורדות דמעות מרוב צחוק?לפני חודש בערך...