שאלה..

A Lovato

New member
אז ככה..

חברה שלו הזונה! א.בגדה בו ב.אמרה לו שבלעדיה הוא כלום ג. המציאה תירוץ שבגלל שהם גרים רחוק הם צריכים להיפרד ד.עוד משו..גרר...לא זוכרת ה.בגדה בו! בגדה בו! בגדה בו! ווהמשיכה בקשר עם מי שהיא בגדה בו..אבל מה שמרגיז איך היא יכולה להיות כל כך כלבה לבנאדם אם כזה חיוך מתוק וגם שהוא עדיין אוהב אותו למרות הכל (ומודה בזה..וכותב שירים על זה) הדיסקים- אינטרנט, אינטרנט, אינטרנט...(משלוח.. יקר אני יודעת..! הסירטון מאתר האיטלקי ללהקה (הכתובת נמצאת בקומונה- גמני נכנסתי..והשארתי הודעה..)וגם בדיסק האחרון שיצא יש סירטון של 15 דק' ויש את הקטע.. וזה לא בדיוק סירטון אבל זה אמיתי! ואני בשוק מהקטע שזה בילי! בילי! אוקי.. אז נעבור לקומונה...

A Lovato ........../images/Emo2.gif

*"אבל אני יודעת שלבנג'י הייתה חברה" - איך את יודעת???
*" נ.ב אם אתם רוצים להזדעזע יש סירטון של בילי וטוני מתנשקים וזה 100% אמיתי! " - איפה??? תביאי לי???גם אני רוצה להזדעזעה!!!!!!!!!!!!!!!! *"הכתובת נמצאת בקומונה- גמני נכנסתי..והשארתי הודעה...." - איך נכנסים לקומונה???קומונה זה לא רק של אדם אחד???אני צריכה להירשם???אני לא מבינה בקומונות..... *"וגם בדיסק האחרון שיצא" - מה?? יש אותו בארץ???אני הלכתי יום אחד 3 קניונים!!!! 2 בהרצליה ואחת ברעננה ואף אחד לא מכיר!!! תמיד חברות שלי צוחקות עליי שאני אוהבת להקות לא מוכרות....
וזה לא מצחיק!!!!
.......אני עצובה......
* אני עומדת לבכות....
* אני בוכה.....
נ.ב - תביאי לי קישור לאתר שלהם......אני לא מעריצה אבל אני מכירה אותם די הרבה זמן, אבל אף פעם לא חשבתי לבדוק ת'אתרים שלהם.... ועוד....אממ....במת יש לו קאדילאק???? ואממ...."וואט'ס דה די די דה דיליו דיליו ווא'טס דה די די די דיל דיל":)

A Lovato

New member
אממ... תגובה..

בקשר לבנג'י אני קראתי את זה איפשהו..אני לא זוכרת אבל קראו לה קייטלין או משו.. באתר של מסט תמצאי את הסרטון(תכך תקבלי את הכתובת)..זה לא ממש סרטון זה ממש כמה שניות פשוט לי זה נראה כמשהו מזעזע זה:www.mest.it במדיה.. אותי אישית זה זעזע כי זה בילי!! וגם זה לא ממש המלא...(המלא בדיסק-את הדיסקים אי אפשר לקנות בארץ...רק דרך האינטרנט)רק שתדעו שמסט לא מוכרים כמו גוד שרלוט אז כך שאין בארץ.. בקשר לקומונה גם אני לא ממש מבינה אבל כנסי דרך הכרטיס האישי שלי... אממ... לטוני באמת יש קדילאק אדומה מההממתתתתתתתת שמופיעה בקליפ קדילאק (כמובן..)ואגב גם לוואט'ס דה דיליו יש קליפ (ההתחלה מטומטמת אבל מצחיקה..)וזהו.. בעקרון..

A Lovato

New member
עדין..

בקשר ל''סירטון'' (זה משגע אותי..) אוף אני לא יודעת איך לומר את זה אבל אל תחשבו שזה משהו ארוך, זה ממש כמה שניות..אז אל תתפסו אותי במילים שלי..שזה נמשך חצי שעה וטוני ובילי נמרחים על המסך..(למי שלא יודע איפה הם היו אז.. אז נראה לי שכל מסט וגוד שרלוט הלכו לבאולינג..הם עושים את זה לפעמים, ופשוט השתכרו..נראה לי...מישהו אמר לי את זה..גרר...)

A Lovato

New member
לא נורא..

אני עדיין אוהבת אותם....אבל לפי מה שידוע לי הם ממש נחמדים ועל פי הציוט שרשום לי בכרטיס האישי אני עוד יותר אוהבת אותם!!!!

RoCk StaR 1

New member
הא?

דבר ראשון לגבי הקאדילאק.ברגע הראשון שראיתי שיש להם שיר כזה חשבתי שזה על בריאן דנק.(אולי גם טוני היה חבר שלו) כי כשדאסטין קאמפ דרס אותו זה היה בקאדילאק. וחשבתי שאין לו באמת קאדילאק, חשבתי לפי המילים של השיר שכאילו הם תמיד היו עניים ומה שהם רצו זה להיות יכולים לנסוע בקדילאק כמו כל העשירים וזה.. שימו תמונה של הקאדילאק של טוני.

Unaffected

New member
אממ..

לא נראה שטוני היה חבר של בריאן
... בריאן היה בלהקה עוד לפני שקראו לה גוד שארלוט והרבה לפני שהיא התפרסמה |:

RoCk StaR 1

New member
כן, אבל..

כמה שאני יודעת גם טוני ובנג'י חברים מהילדות..לאדעת,אולי טוני ובריאן היו חברים, ואולי לא =\ חחח כשבריאן היה בלהקה זה היה עוד כשהם היה דה בנג'י,ג'ואל, אנג בריאן באנד, משו כזה.חעח.

Knotted String

New member
לטוני יש קדילק.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

משנת 66, מודל קופ דה וויל. (Coupe de Ville)

33emily33

New member
../images/Emo46.gif

בנג'י לא הומו!!! אפילו לא בצחוק!! חולע עליו!!!!!!!!

SAMAR

New member
שאלונת...

יש שמועה [רק שמועה?] שבנג'י הוא בכלל דו מיני ולא הומו...לא שיש הבדל עצום אבל מה נסגר?

EleVaTioN

New member
אפעם לא שמעתי..../images/Emo129.gif

שהוא הומו או דו
איפה שמעת את זה?

SAMAR

New member
היה כתוב באיזה...

אתר, לא זוכרת איזה....צריכה לברר, טוב גם אם הוא הומו, דו, סטרייט או סתם בקטע של קיפודים [הם שקסים בטירוף!!!] הוא שווה ותמיד נאהב אותו, מה, לא נכון?

kokain1

New member
התמונה הזאת מזוייפת ../images/Emo4.gif

אם כבר.. באמת יהיה נחמד להומואים

למעלה