שאלה..

33emily33

New member
אני הכי אוהבת ..

1. גוד שארלוט 2. הימ 3.פלסיבו ויש עוד מלאאאאאאאאאאא

A Lovato

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

בנג'י לא הומו!!!! פשוט יש כמה תמונות שזה נראה כאילו הוא וטוני מתנשקים אבל זהו...!חוצמזה הייתה לו חברה (כמו שאמרתי) אבל אני חושבת...אהה..כן נראה לי שהיא זרקה אותו...מסכן!!!!הוא פשוט מאמי איך אפשר?!?

Knotted String

New member
ניאמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כשמסט כתבו את ג'יידד, טוני ביקש מבנג'י עזרה בהלחנה אז בנג'י הלחין לו חצי מהשיר וכתב קולות שניים. כמחווה לחבר הכי טוב שלו, טוני הזמין את בנג'י לשיר פזמון ולהשתתף בקליפ. חוץ מזה טוני מופיע בקליפ של דה אנת'ם, וחוצמזה חסט, גוד שארלוט וגולדפינגר כל הזמן מתארחים אחת בהופעות של השני, כי גולד בעצם היו מי שגילו את מסט (ג'ון
) וגוד שארלוט מושכים אותם לצמרת. *מפסיקה לברבר* בחיי שאני יודעת יותר מדי דברים כאלה. *הולכת למצוא תמונות של הקאדילק של טוני*

RoCk StaR 1

New member
אממ.

ג'ון פלדמן זה אחד מגולדפינגר או שזה אחד שעוזר לגוד לכתוב ת'שירים וזה? נממ כי אם לא אז יש מישו עם שם דומה.. אוף.למהההה אני לא יכולה לראות קליפים וסרטונים, למהה?!

ג'ון פלדמן זה .......

אחד מגולדפינגר (אם אני לא טועה.....ויש לי אפילו תמונה שלו עם החברים אבל יש לי מלא תמונות אז אין לי כוח לחפש..... ואם תסתכלי בחוברת של הדיסק החדש תראי שג'ון כתב עם gc את אחד השירים...

A Lovato

New member
אולי זה כתוב למעלה..

אין לי כוח לבדוק.. אבל ג'ון עזר הרבה לגוד שרלוט והוא כאילו האבא של מסט..(גילה אותם ומפיק אותם..)שמעתם את השיר של ג'י סי+מסט לקאבר של גולדפינגר:דה אינסנט(נראה לי שזה קאבר:/ לא בטוחה..)?

קודם כל .....

בפאנק כולם עוזרים לכולם....(בלינק לסימפל סימפל לגווד וגווד למסט וכו') שנית-סימפל פלאן עזרו לgc.... שלישית- השיר "דה אינסנט" זה לא קאבר......gc ומסט וגם גולדפינגר כתבו אותו ביחד בגלל ה-11 בספטמבר.....

EleVaTioN

New member
אכן..../images/Emo129.gif

וואללה? זה בגלל 11 בספטמבר? זה הבחלט שיר יפה...נורא אמיתי גם..חבל
ואיי יש הופעה אחת, לthw innocent שגם גולדפינגר, מבט וג"ש מופיעים ביחד! אם אני לא טועה גולדפינגר היו גם.. אקיצר יש לי הרגשה שזה איי שם באוסטרליה והיה שם מעריץ מתאבד!!!! הוא הצליח לקפוץ לבמה אבל כשהוא קפץ ממנה הוא נמרח על הריצפה!! לא נעים אבל קורע לחלוטין

A Lovato

New member
תאמת..

אין לי מושג.. זה מעצבן.. בכל מקום רושמים את זה כמשהו אחר בפעם כקאבר או שהם כתבו ביחד..יש גירסא שאיפה טוני בשיר בכלל??! אז ככה שלא משנה מה זה זה שיר יפה!!ולמטרה יפה!!! אגב..אמ..יש גם סירטון שג'ואל עוזר לפייר(הסולן של סימפל)להקליט את הדיסק הראשון..נראה לי אז ככה שגם הם איכשהו(רק גואל)עזרו להקליט, אבל כמו שבנג'י אמר בדיוידי שכל הלהקות האלה הם חברות וזה..

זה בדיוק ההיפך.....

"יש גם סירטון שג'ואל עוזר לפייר(הסולן של סימפל)להקליט את הדיסק הראשון..נראה לי אז ככה שגם הם איכשהו(רק גואל)עזרו להקליט," - זה בדיוק ההיפך..... "בכל מקום רושמים את זה כמשהו אחר בפעם כקאבר או שהם כתבו ביחד..יש גירסא שאיפה טוני בשיר בכלל??! " - יש לי גרסה ששומעים את טוני.....ואמממ...זה לא קאבר, אני בטוחה בכך... אמממ....בהתחלה בתדוד שלי חשבה שזה השואה
...... אני כזה "מה קשור??"
.....אבל החברים אמרו במלא ראיונות שזה ל11 בספ' והם גם אמרו שהשיר זה גם של מסט גם של גולד' וגם של gc ביחד...ככה שאני בטוחה שזה של כולם..

A Lovato

New member
אה..

מגניב!!! עכשין אני יודעת מה זה בדיוק!!! פשוט יש לי את הגירסא שאני בטוחה וגם חברה שלי בטוחה שטוני לא שר שם!!כי אני טוחנת את השירים של מסט מכל הדיסקים(מדיסק לדיסק הקול שלו טיפה משתנה-ונהיה יותר טוב..) ובקשר לג'ואל אמ.. אני ראיתי ושמעתי במו עיני שג'ואל בהקלטות של סימפל ושר משו.. ואז פייר אומר לו (מתורגם לעברית:)אתה שר טוב.. בלה בלה... אני אזיין אותך הערב(בהקשר לזה שהוא שר טוב)חיחיחיחי...וומה עוד מראים אותם הולכים לסטודיו..ובקיצר הם מקליטים את הדיסק הראשון.. אבל בטוח סימפל פלאן עזרו להם אני בטוחה..........!

Knotted String

New member
לא מדויק.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ג'ון פלדמן הוא המקים והסולן של גולדפינגר. במקרה הוא גם מי שגילה את מסט, הפיק את הדיסק הראשון שלהם (מו 40' מו מוני נראה לי) וחבר טוב שלהם ושל גוד בכלליות. דה אינוסנט זה שיר של מסט. מסט כתבו אותו, והלחינו אותו. כשהם הופיעו עם גוד בווארפד למשל, או בכל הופעה אחרת, הם ניגנו אותו עם גוד. כשהם הופיעו עם גולדפינגר, הם ניגנו אותו עם גולדפינגר. השיר הוא של מסט.

Knotted String

New member
אה, ו..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

טוני כתב אותו כשהם היו בסיבוב הופעות כלשהו, ועצרו בדיינר, ואז בטלוויזיה הראו את הארועים של 11 בספטמבר. (בצורה מפתיעה, זה היה ב11 בספטמבר.) טוני החליט שנמאס לו מהמצב של העולם והחליט שהנוער הוא זה שיעשה את השינוי. ואיזה דרך יותר טובה יש לפנות לנוער מאשר לשיר להם? אז הוא ישב, וכתב את השיר, ואם אני לא טועה מאט הלחין אותו. ואז השיר נולד. הסוף. *יודעת יותר מידי דברים*

A Lovato

New member
אמ..

ההיפך..הדיסק הראשון הם הפיקו חוצמזה גם שומעים על פי ההקלטה הגרועה..חוצמזה יש שיר(סלומושיין) שמופיע בדיסק הראשון והשני ובשני הוא משופר ובהרבה!!! חוצזה ג'ון גם מדבר בסירטון בדיסק ה-4 הקיצר רק את הדיסק ה-1 הוא לא הפיק, נראה לי שזה גם רשום בתודות ובדיסק שהוא הפיק..

למעלה