מפגש נוסף

tanka

New member
../images/Emo98.gifטיפולים!!!

טיפולים, טיפולים, טיפולים וגם יותר זמן להכרות אחד\ת עם השני.

לאור התגובות אני מציעה כך:

1. הרצאה של ממי שלוש שדוד כל כך רוצה (ולא יניח עד שנשמע) ו/או 2. הסרט פאץ´ אדאמס - להנאת כולנו 3. דיון על הנ"ל או טיפולים הדדיים (אני מוכנה לרכז את זה אם אין מתנדב אחר... אלו ממילא פעילויות של כולם) דוד, תגובה לשאלתך הזועמת: האופציה הרביעית הייתה חייבת להינתן
קיוויתי שאף אחד לא ייקח אותה
אישית, אני רוצה לזרום עם כמה דברים שאני עושה. רוצה חופש של זמן שיאפשר לגעת בכל מיני דברים, בהתאם לדינמיקה שתיווצר. לכן, אני רוצה להעביר מפגש מלא. אז... אני שומרת את הזכות למפגש הבא... דוד, מתאים? אור ואהבה, נאוה

"הסנאט יחליט ויאשר",או במלים אחרות:

מי אני, שאת שואלת אותי? משתתפי הפורום יחליטו כל אחד, יצביעו וכך נחליט. ההרצאה של ממי היא בערך ענין של שעה, לא כולל זמן לשאלות, מה שמשאיר 4 שעות להחליט מה עושים איתן - אני מציע שאת תקחי עליהן פיקוד. או, במלים אחרות: נאוה לשלטון! נאוה לשלטון! הו-הא-מה-קרה? נאוה לממשלה!
עכשיו: יש שאלות?

m_katzmann

New member
נאווה בעדיפות ראשונה../images/Emo70.gif

רובינו הפסדנו את ההרצאה של נאווה במפגש הקודם. והנושא הוא מאוד מעניין ויכול לעזור לכל אחד מאיתנו ללמוד קצת על האדם שמולנו עוד לפני שנגענו בו. ולכן אני מעדיפה הפעם את נאווה, בפרט שאני חושבת שכל עוד נצליח להסתדר בעזרה מקומית - אני בהחלט מעדיפה אותה על מישהו מבחוץ. מאיה

למעלה