מפגש נוסף

tanka

New member
מפגש

חבר´ה יקרים גם בימי חמישי וגם בימי שישי אני לומדת. אבל אם אין ברירה מעדיפה יום חמישי בערב. נ.ב- אולי יום רביעי או ראשון או מוצאי שבת,please??

תוכנית למפגש - נא להצביע!!!

התלבטנו לגבי התכנים אני זקוקה להבהרה כדי שניתן יהיה לספק את צורכי כולם. נא להצביע לאחת מהאפשרויות הבאות: 1. תכנית ברורה ומוגדרת מראש שכוללת 2-3 הרצאות/פעילויות שיועברו ע"י מטפלים שונים. 2. תכנית ברורה וידועה מראש של 2-3 פעילויות שתועברנה ע"י אותו מטפל (במקרה של המפגש הקרוב, זו אני
) 3. מפגש שיועבר ע"י מטפל אחד (כאמור, כרגע זו אני והנושא הכללי הוא: שפת הגוף / שפת התת מודע) תוך זרימה עם הדינמיקה שתיווצר בקבוצה שתיאסף. יוגדרו זמן התכנסות וזמן פיזור, הפעילות תחל כחצי שעה אחרי שעת ההתכנסות שתקבע. הפסקות ישולבו בפעילות. 4. לא רוצים אותך בכלל, מעדיפים נושא אחר ומטפל אחר
חישבו מה הייתם רוצים - נא להצביע בלי נימוסים!!! בהזדמנות זו, התנצלות על העדרותי מהפורום ימים קשים קצת ברמה האישית - אספתי את האנרגיות פנימה מבטיחה לחזור כשהעניינים יסתדרו - גם אם ייקח קצת זמן... אל דאגה, לא בריאות - סתם הישרדות
אור ואהבה, נאוה

הצעות למפגש.

היי, נו נאווה, מקווה כי את ממוקמת. לגבי המפגש, אני חושב כי יש לשלב, הרצאה אחת או שניים של מטפלים, פעילות אחת, משהו בפורמט של הפעם הקודמת. הצעתי את עזרתי בארגון וכמובן בהרצאה על ... חיבוק ענק שלומי.

m_katzmann

New member
מעדיפה איכות על כמות

מעדיפה נושא מרכזי אחד בכל פגישה שלחילופין אחד מאיתנו יעביר בצורה משמעותית ותוך כדי התנסות וטעימה. אם יש כאן כמה אנשים שעוסקים באותו המקצוע כמובן שניתן לחלק את ההרצאות. ולמרות זאת הייתי משלבת גם החלפת טיפולים, כי כולנו זקוקים לזה וזוהי לדעתי הלמידה היעילה ביותר, כאשר חווים זאת. טיפול של חצי שעה לא יתן כלום ולכן הייתי מעדיפה טיפול אחד של שעה וחצי משולב במפגש. מאחר שרובנו הפסדנו את ההרצאה של נאווה ומאחר שזה נושא שיכול לתרום כה רבות לכולנו אני מאוד בעד מפגש אותו תנחה נאווה וכבר מצפה לו. מאיה

avorly

New member
מפגש פורום

לדעתי: הכרות ומפגש, הרצאה 1-2, להשאיר זמן של כשעתיים להחלפות טיפולים ועוד כשעתיים ל"שרינג", שנשתף בחוויות שעברנו. לפי מה ששמעתי על כל מי שנהנה מהמפגש הראשון, לא כדאי להפסיד את השני... בברכת רק בריאות, אורלי

WhiteBear

New member
רוצה להבין משהו לגבי מתן טיפולים

אני לא מטפל. מעולם לא הוכשרתי ותורגלתי במתן שום סוג של טיפול רפואי. אז אם אתם מתכננים לארגן טיפולים, אז בכיף רבתי - אבל חוץ מלהיות משתתף פאסיבי ומחייך (גם ממך דוד
), אין לי בדיוק משהו שאני יכול להחזיר בתמורה. (אני מניח שאתם מעדיפים שאנשים לא ישלמו אחד לשני במפגש, ואני גם מנחש שלא תרצו לעשות עוד טאי צ´י במפגש הקרוב...)
טל.

אל תספר סיפורים. הרגשתי את הידיים

שלך עלי. לא יודע מה אתה יודע (או לא), אבל אתה מגיע ישר לאן שצריך (זה בטח מהטאי-צ´י, שמלמד אותך לחפש את ה-KYO בצורה אינטואיטיבית
), וכל מה שחסר לך זה קצת ידע טכני. אין לך במה להתבייש! ו|אייקון מיתמם|למה שאנשים לא ירצו לעשות שוב טאי-צ´י?

חוצמזה, ../images/Emo32.gif, דיברתי עם אלי קדוש ע

על קורס שיאצו במרכז. בונים תכנית, בונים פרסום. ייקח איזה חודש-חודשיים. תפנה את יום ג´.

הצעות למפגש + שאלה נזעמת:../images/Emo46.gif

מ´ז´תומרת "לא רוצים אותך בכלל", הא?!?!?
ככה את מכירה אותנו?!?! אני מוחה נמרצות! נאוה לשלטון! נאוה לשלטון!
אבל לענין, נראה לי שעדיף שתהיה איזו שהיא מסגרת שתהיה נקודה להתייחסות, ולא משהו מחייב. בפעם הקודמת היצענו 4 הרצאות, וראינו די מהר שאין סיכוי לעמוד בזה; נראה לי שהפעם כדאי להצטמצם לשתיים, עם עוד אופציות "בשרוול", למקרה שישעמם לנו (כאילו שיש סיכוי שזה יקרה, כאילו ד´ה?!?!
)... אני חוזר ומציע את ממי שלוש שיתן הרצאה על התנגדות לטיפול - מהי ואיך מתמודדים איתה; זה נראה לי חשוב כי בעצם זה הבסיס שדרכו כולנו צריכים לעבוד (הרי המטופל לא רוצה להשתנות, הוא רק רוצה להרגיש טוב; הסתירה הזאת, בין רצון המטופל למה שהוא צריך, היא הבסיס להתנגדות, גם בפסיכולוגיה וגם בכל צורת טיפול אחרת). נראה לי שהרצאה כזאת (שמעתי אותו מרצה על זה, כך שיש לי מושג ברור כמה ההרצאה תרמה לי כמטפל - המון!) תהיה התחלה ובסיס מצוין להרצאה ו/או דיון בהמשך, לגבי שפת-הגוף ושפת התת-מודע, כי אם אני לא טועה, שתיהן קשורות קשר נמרץ להתנגדויות שלנו לשינויים בחיים. אז לסיכום: מבחינת מבנה התכנית בגדול, אני בעד תכנית רופפת שתכלול 2 הרצאות עם הרבה זמן לדיונים "לא רשמיים" והחלפת טיפולים. מבחינת תוכן המפגש הספציפי, אני בעד ממי שלוש + נאוה פרנס (נאוה לשלטון!
). ולמפגש הבא אחריו (השלישי!), אני מציע הקרנה מודרכת (עם הערות בגוף הסרט מצד כל המעוניינים) של הסרט פאץ´ אדאמס - שלומי, פופקורן עליך!

WhiteBear

New member
37 שקל לפחות ../images/Emo6.gif (לא כולל חניה)

אבל אתה מחזיר את זה בסוף...

37 שקל זה לא המחיר שלי, זה המחיר

של הכרטיס! אני עולה הרבה יותר מזה! ושיהיה ברור, שר הטבעות הוא לא
לכלום!

למעלה