אממ... סיפור חיי... NOT

Ez sLeeP

New member
הצעירים של היום..

משתמשים במילים כמו 'פעם', 'אז', ו'עכשיו'.. כאילו הם פה מתקופת הפלמ"ח.
ברוכה הבאה בובלה..

ZVI Z

New member
הצעירים של היום(פרק 2)

אוהבים להזכיר לצעירים של היום היותר צעירים כמה הם צעירים וכמה בדורנו זה לא היה קורה.

הצעירים של היום (פרק3)

חושבים שהם זקנים ושיש להם זכויות על המילים "הצעירים של היום" ואנחנו הזקיינלך שעל סך 21 ואף יותר מזה פשוט מזועזעים כל שנותר לי לומר זה : הצעירים של היום זה לא הצעירים של הלילה
(מי שלא מזה מאיפה מגיע הציטוט זה מהסדרה מוצ"ש אי שם משנות השמונים כשהילה וחברתה היו עוד בשא"ש
)

מיטקין

New member
שאלה לי אליכן....

למה לעזאזל אתן משתמשות כל הזמן בציטוטים מהשירים של עברי??? דוגמית: "מה שלומכן"? תשובה: "אולי אולי עבדתי יותר מדי" "מה קרה"? תשובה: "הבן זונה אמר שהוא רוצה לבד" די!!!!!! מספיק האאאא אני מתאבד

30 לא נראה לך רחוק?

ילדונת את בחצי הדרך... לי נשארו עוד 9 שנים ו4 חודשים לעברי שלנו נשארו עוד 4 חודשים ליומולדתו ה29 השני
קודם תעברי את גיל 20 אח"כ תדברי על 30

Ez sLeeP

New member
יומולדת 29 השני..

לא מקרה את תרבות הוליווד שרואה אור בשידורים החוזרים של 'נני'? בת כמה היא כבר? 29 פעם חמישה-עשר?!..

beenINSANE

New member
מוצ"ש!!!

הזכרת לי נשכחות... כמה נוסטלגי... נראה לי שאני בגיל שאני יכולה להגיד "הצעירים של היום..." אבל אין לי איך לסיים ת'משפט.

חבר'ה חבר'ה...

(רגע רגע...אויש אני מצחיקה..) אמממ מה רציתי להגיד? 1.תומר אתה כבר מקומט לגמרי...נכון?....לא חשוב.. 2.וזאת הפואנטה של ההודעה-טים אני אוהבת אותך. למרות שלא היית כל כך איתי בשיחת טלפון...כל הזמן שאלת-מה? אמממ מה? החלטתי לא להעלב. לא נעלבתי לא נעלבתי...מה שבדרך כלל קורה. אמממ הוועדה שקלה את נושא ההצטרפות-אנחנו בוויכוחים בגלל שהילדה היא לא ילדה רגילה. 1.היא לקחה אותי ברצינות בפק"ל וענתה ממש על הכל 2.היא חברה של ההילה האדומה.
לא חשובבבבבבבב יום טוב.

למעלה