אממ... סיפור חיי... NOT

the iron fairy1

New member
../images/Emo8.gif אממ... סיפור חיי... NOT

שלום ..
טוב אז אני חדשה פה .... פעם אהבתי את עברי לידר... ואז חברה שלי נתפסה אליו (ההילה האדומה) ופשוט לא יכלתי להקשיב לו יותר.. כי היא שגעה אותי.. פשוט 24 שעות ביממה רק "עברי לידר..." אז התחלתי לשנוא אותו... (זו הייתה תקופה רעה שלי .. אני מודה) אממ ועכשיו אני .. חולההה על עברי לידר המלך.. :) אז אני מקווה שאני יצליח להשתלב פה ולהבין מתישהו איך הדבר הזה עובד... בה בייי שיר

the iron fairy1

New member
../images/Emo2.gif אני ב-ש-ו-ק

אהבתי אותו... מה את חושבת שאת גילית אותו לאוויר העולם?? פשוט לא הייתי אובססיבית כמוך !!!! חחחוסה.. :) איך יכלתי לא לאהוב אותו שאחותי השמיעה לי אותו באוטו כל יום מגיל 11 או משהו כזה... :) אז יהיה לך יותר נוח אם אני יגיד... הכרתי אותו ולפעמים נהנתי לשמוע אותו?... סבבה

ממממ...נו טוב...

תעני על הפק"ל הצטרפות-כמו כולם. שמך מקום המגורים גיל שיר אהוב אלבום אהוב למה באת לפה? מה את חושבת שתמצאי פה? מה התחביבים שלך? חיה שמתחילה באות של השם שלך. מה הקול שלה? איזה ירק את הכי אוהבת? באיזה שעה את הופכת להיות.... טוב טוב אני הולכת!! ברוך הבא לפורום המטורף של עברי. תהני ובלה בלה. אני נועה.

the iron fairy1

New member
../images/Emo12.gif

אממ... כאילו אני חושבת שאת צוחקת איתי... אבל אני לא בטוחה... :) אז רק למקרה חרום.. אני יגיד לך שאת יכולה לקרוא תכרטיס האישי שלי... חי חי חה חה

מממ...תגובה מענינת...

צוחקת? לא בטוחה...מה הכוונה? ואת הראשונה שלא עונה כמו שצריך. את רוצה קבלתפנים פה? תעני!!! את לא רוצה? אל תעני.

the iron fairy1

New member
אממ... אוקיי :)

שיר בוקשטיין זכרון יעקב 15 אלה - היהודים .. (עכשיו תגידו שאני לא מתאימה לפה כי אתם אוהבים תשירים השקטים של עברי לעומת האלקטורני.. והנה אני אוהבת תשיר הכמעט הכי רועש שקיים.. אבל זו אני .. מה לעשות.. ) לא יודעת.. לא חשבתי מה האלבום האהוב שלי... :/ כי הילה (ההילה האדומה) המליצה לי על הפורום.. היא אמרה שזה מקום אחלה .. וגם שהאנשים פה א-ח-ל-ה !! וגם שחשבתי שיהיה נחמד להיות במקום שכולם מדברים (בדרך כלל) על עברי..
אנשים נחמדים לדבר איתם.....והמון חומר על הופעות של עברי ואינפורמציה וסיפורים מענינים על עברי לשיר... (עזבו..) אממ...אממ... ש'... אממ... *שבלול
"וששש...וששש .." כזה שהוא זז... :) ע-ג-ב-נ-י-ה ... :) (אוי אבל זה פרי..) טוב אז מלפפון זה במקום השני !!! ו... השאלה האחרונה.. אממ...
מקווה שהצלחתי... חחח לילה טוב

ZVI Z

New member
היי.אבל

נראה לי שעגבניה זה ירק. אז נועה והוועדה שלה יצטרכו לבדוק את אפשרות הצטרפותך.

beenINSANE

New member
עגבניה זה פרי

למדתי את זה בערך בכיתה ב' אני חושבת. זה נחשב ירק בטעות.|

ZVI Z

New member
וואלה

כבר טענתי פה שצריך לפטר את גננות ישראל שפשוט מטעות את הציבור מסתבר שגם המורות שלנו בעודנו עוללים רכים מטעות אותנו או אולי ההורים!

כל מה שיש בו גרעינים זה פרי!

מה שאומר שמלפפון, גמבה אדומה, גמבה ירוקה, גמבה ירוקה קהה, גמבה כתומה, גמבה צהובה, עגבניה ועוד דברים...

Ez sLeeP

New member
וכל מה שעגול הוא כדור...

לא! בורים הנכם? ירקות הינם המצאתם של הירקנים, כי *הפלא ופלא* ללא ירקות, אין ירקנים. ולמעשה? כל קיומם מוטל בספק אדיר. תאמצו את מוחכם ותחשבו.. מהו הפרי? הפרי הוא תוצר הפרח. הוא נביטתם של הזרעים, הוא השלב האחרון בגלגול החיים של הצמח. ומהם אותם "ירקות"? ירקות הינם "פירות מדומים" שהם תוצא לוואי של צמיחה טבעית של חלקיו הוגטטיבים של הצמח (האל-מיניים) - כגון חלק לא-פורה של השחלה, ושאר חלקים בצמח. אם אני קצת לא ברור, זה לי כי החומר אינו ברור לי, אלא פשוט כי הכל יותר מעורפל מאז עזבתי ביולוגיה. לוליא עזבוני את המקצוע החביב, הייתי עוד מגיע רחוק בתחום. אני מאשים את המורה השוממת והמדברית. מקווה שהחכמתם, כל טוב לכם! נדבו'ש..

מיטקין

New member
אוי הצייייילווו וברוכה הבאה דרך אגב

אחרי שתעני על הפק"ל הצטרפות ואל תשכחי בבקשה את הירק... תנמקי בבקה ךמה הוא המלך? ממממ ממלכים רוצים ילדים??????? פשאץ.... את עוד חולה עליו????? האאאא מסכנה אני חובש כמו כן ספירושקה שלנו אנחנו יכולים להעניק לך טיפול אם את צריכה.. ואני מאמין שכן.... חחחחחח אז ברוכה הבאה...

מיטקין

New member
חוצפה....

נועה בובוש זה לא מופנה אלייך... יש פה ספקות בקשר לכשרון הרפואי שלי??????? ררררררררררר, חוצפית!!! שבוע טוב, טים

למעלה