aYaLoLy

New member
התכוונתי לאמן.

מים מתוקים- מאיר אריאל אהובתי היא כמו ארץ מדבר לא מתמסרת קל אם בכלל להצגות שלי היא לא קהל אפילו שרוצה אותי כבר דוחה כל גינונים של מחזר דווקא אז אני אוהב אותה יותר אהובתי היא כמו ארץ מדבר יש בה נקיון בוהק וצח שאם אני מעט מלוכלך אפילו שרוצה אותי כבר לא תתן להתקרב, לא תעתר דווקא אז אני אוהב אותה יותר היא לא אוהבת כשאני מדבר היא אומרת שאני משקר אפילו בשתיקה כמו לא שווה אפילו יריקה היא בטח לא שוכחת ועדיין לא סולחת לימים ארוכים ארוכים כבר מזמן היתה עוזבת אלמלא היתה חושבת שתמצא בי מים מתוקים אהובתי היא כמו ארץ מדבר דוקרת כצור, צורבת כעקרב חודרת לעצם כרוח קדים קרה אפילו שרוצה אותי כבר מייבשת אותי לראות אם אשאר דווקא אז אני אוהב אותה יותר דווקא אז אני אוהב אותה יותר דווקא אז אני אוהב אותה יותר

aYaLoLy

New member
לעברית מעולם לא היה קצב טוב יותר

שב"E ס'- שיר הגאנג'ה. אני על בודהא המהרג'ה של הגאנג'ה סאנצ'ו פאנצ'ה מאפר על כל הברנז'ה יותר סקס אפילה מגודזילה גברי כמו אטילה מתפנק עם סנסמילה ונרגילה כן אני כל כך מסטול קרא לי מסטוליו עולה הכי גבוה ורואה אותך כפוליו זו הפתעה אני במוח שלך שוב השבק תופס אותך מביא מהפכה מדבק כמו ספרטקוקוס ונדבק כמו מוקוס הוקוס פוקוס נולד פה פילוסופוס אמא חי זאוס אני גיבור כמו פרסאוס טיל לה מימברנוס ואני עף כמו איקרוס אני שולף עלה מתוק חוגג עם הירוק פורע חוק אבל רואה רחוק אז אל חשש אדון בל כאן הכיף הוא על הכיפאק חלב ודבש! לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות אם ראש הממשלה יבוא ניתן לו גם כן ג'וינט אל תעשה לי פרצופים אדון שוטר אני לא פוחד ממך פשוט מדליק אחר ואומר אדון שוטר למה לעשן אני צריך להסתתר לא פגעתי באחר אז על מה אתה עוצר תשתחרר לא ביקשתי יותר כי אם על זה נוותר אז מחר על אחר כשאני יושב בגינה ומעשן לי קטנה המשטרה מחכה בפינה מי כאן מחליט מה מתאים או לא מתאים מי שם אותך שופט על יצירה של אלוהים (כי אני) על טריפ לא עולה וקוקה וטבק עושים אותי חולה כולה צינגלה שאנחנו מעשנים כדי לברוח מהמציאות שאתם יוצרים לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות

../images/Emo79.gif

חזקה מהרוח- גלי עטרי מילים: אסתר שמיר לחן: קורין אלאל היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה

adiss90

New member
עכשיו טוב - גלעד שגב.

בדיוק כשאני מאבד עניין נזכרתי איך אמרת בוא ניסע והשארנו בלאגן כן... אני מאחורה עם כובע מצחיה ואתה מתופף על ההגה תוך כדי הנסיעה כן... הזמן עצר מאז לשבע עשרה שנים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני יורד מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בדיוק שאני מאבד תקווה נזכרתי איך הגעת וידעת להוציא אותי בזמן כן... חצר בית ספר בהפסקה אתה מחייך הגעת ישר מהצבא כן... כבר נהיה מאוחר אחרי שבע ושלושים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני עף מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים יושבים קרוב בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בין שברי הימים הגעתי אל החוף שם אתה אמיתי וכל השאר כבר לא מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב...

NoFaRi1

New member
../images/Emo182.gif

מוניקה סקס- מספיק בנאדם יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין הייתה אז הוא קם לעשות קפה ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני פזמון: מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים ולא לאבד היא התעוררה ומולה ראתה בן אדם שרואה את הפרח הכי יפה היא עצמה את העניים היא פקחה אותן שוב כמו ציפור מהססת על הסף של הכלוב אז היא קמה לשים תקליט והמים רתחו ובינה לבין עצמה היא חשבה אני מקווה שהוא פזמון: מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בן אדם לזכור לקיים לא לאבד מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בנאדם לזכור לקיים לא לפחד יום אחד הוא התעורר ראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא איי פעם ראה הוא עצם את העניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין הייתה...

למעלה