ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Young Lust ../images/Emo79.gif
ונעבור לפינת ההורמונים:
ונעבור לפינת ההורמונים:
I am just a new boy Stranger in this town Where are all the good times? Who's gonna show this stranger around? Oooooh, I need a dirty woman Oooooh, I need a dirty girl Will some woman in this desert land Make me feel like a real man? Take this rock and roll refugee Ooh babe, set me free Oooooh, I need a dirty woman Oooooh, I need a dirty girl Hey! Oooooh, I need a dirty woman Oooooh, I need a dirty girl [Phone rings and is picked up] Man: Hello? Telephone Operator: Yes, a collect call for Mrs. Floyd from Mr. Floyd. Will you accept the charges from United States? [Man hangs up phone] Telephone Operator: Oh, He hung up! That's your residence, right? I wonder why he hung up? Is there supposed to be someone else there besides your wife there to answer? [Phone is redialed, rings and is picked up again] Man: Hello? Telephone Operator: This is United States calling, are we reaching... [interrupted by phone being hung up] See he keeps hanging up. It's a man answering. [dial tone]
אני סתם בחור חדש זר בעיר הזו איפה כל הכיף? מי יראה לזר את האטרקציות? אווו, אני צריך אישה 'מלוכלכת' אווו, אני צריך נערה 'מלוכלכת' האם יש אשה בארץ המדברית הזו שתתן לי הרגשה של גבר אמיתי תקח את פליט הרוקנרול הזה אוו, בייב, שחררי אותי אווו, אני צריך אישה 'מלוכלכת' אווו, אני צריך נערה 'מלוכלכת' [הטלפון מצלצל, השפופרת מורמת] גבר: הלו? מרכזנית: כן, שיחת גוביינא עבור גב' פלויד ממר פלויד האם תקבל את החיוב מארה"ב? [הגבר סוגר את השפופרת] המרכזנית: או, הוא סגר! זה הבית שלך, נכון? אני תוהה מדוע הוא סגר. האם מישהו אחר חוץ מאשתך אמור לענות שם? [חיוג חוזר, צלצול, השפופרת מורמת שוב] גבר: הלו? מרכזנית: זו שיחה מארה"ב, אנחנו מחפשים... [השיחה מנותקת] היא ממשיכה לנתק זה גבר שענה [צליל חיוג] ----------------------------------------------------------------------------- יחסו הבעייתי של ווטרס לנשים חוזר גם בשיר הזה. התפישה של ווטרס, הן את הגברים והן את הנשים היא סטראוטיפית: הגבר הוא או בחור צעיר, המחפש כיף וריגושים, או גבר נשוי וזנוח, החושד שאשתו בוגדת בו. בשני המצבים, הוא חלש, קורבן. הכוח נמצא כולו בידי הנשים, המשחקות בו כבצעצוע. יתכן שזהו אפילו אותו גבר עצמו: הוא חושב את עצמו לבליין גדול, אבל בעצם הוא נדפק. והן, סטראוטיפיות באותה מידה: או נשים ונערות זנותיות, "מלוכלכות" - שהרי נשים המעוניינות במין, או סתם באינטימיות, אינן "גברות" מהוגנות - או שהן רעיות לא-נאמנות, המסוגלות לבגוד בבעליהן מאחורי גבם. בכל מקרה, הבכיינות והמסכנות של רוג'ר לא מדברים אלי. מה שמציל את השיר הזה, בחלקו, זו התרומה של גילמור, שהלחין את השיר. מבחינה מוסיקלית, השיר מגוון יותר מהשירים הקודמים. הוא יותר דינמי, קצבי, עשיר, ולגיטרה של גילמור יש כאן משקל גדול יותר מהמילים, לטעמי. חבל רק שההפקה היא טיפוסית לאותה תקופה (נדמה לי שזה השיר שלו הם קראו "שיר הדיסקו שלנו"), והלחן לא משו. מה דעתכם?