Yellow

יש היסטוריה מאוד ארוכה..../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

בקשר להכפלת האותיות בסוף המילים. אני יודעת הייתי חולה בזה פעם, ועוד ניתן לראות שרידים של המחלה ברגעים של התלהבות. ניתן לראות שהדר חולה בתסמונת הנון הסופית שזה רק סוג אחד של המחלה. המחלה איננה סופנית. מזיקה לבעלי לב חלש או עצבים רעועים.

daylighter

New member
כן הוא קצת חנון אבל למי אכפת

הבן אדם יודע לעשות מוסיקה!! אין ספק והיום מי יכול להגיד לו חנון?! חחח בגלל זה אנשים אוהבים אותו בגלל שהוא קצת חנון כזה בקיצור הוא בחור טוב.... ממ והאמת שימו לב יותר ממחצית השירים שלו זה על אהבה בכללי תמיד הוא שר בשביל מישהיא שהיא בעצם זאת שנתנה לו את הכח בלא מודע והתוצאות מדהימות!!!

דיתוּש

New member
זה שיר אהבה פשוט!

פשוט שיר אהבה
טוב היא לא קשורה לכאן במיוחד. אבל זה באמת, לדעתי, שיר אהבה. על כל הדברים שהוא מוכן לעשות בשבילה (בהנחה שזה בן ובת, כן?), כותב לה שיר - קופץ למרחק, מנסה. על זה שאפילו הכוכבים בשמיים נוצצים בשבילה, וכל דבר שהיא עושה הוא טוב. אפילו היא, מהבפנים לבחוץ - מהעצמות שעליהן העור - נרקמת יחד למשהו כ"כ יפה. הוא אוהב אותה so.
איזה שיר יפה.

חחחח..איה כורם../images/Emo67.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

זה בדיוק מה שאמרתי על אחד מהשירים שניתחנו לאחרונה

בתרגום זה נשמע שיר של ילדי אקי"ם

פדיחות לתרגם אותו, מילים מטומטמות למדי

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאחד ה-שירים של קולד

אין ספק.. כן שיר אהבה חמוד כזה.. כאילו אני שונאת צבע צהוב..פוי אבל בתור שיר אין לי בעיה

WhiteShadows

New member
אחת הסיבות שאני אוהבת את כריס כלכך

זה כי הוא בנאדם כל כך טוב הוא פשוט כל כך כנה ונלהב וביישן ורומנטי והכי מתוק בעולם ויש לו נשמה וזה משהו שאין להרבה אנשים רק תראו אותו מחייך ופוער את העיניים הכחולות שלו בהתלהבות ותרצו לבכות

sf59

New member
../images/Emo23.gif מסכימה איתך!!! >

והוא סקסי ובעל חוש הומור.
הרבה בנות היו מתחלפות עם גווינת'... ראיתי בפורום קולדפלייניג משהו נחמד: מממגזין בלנדר 5 סיבות להיות נשואה לכריס מרטין: 1.he will fix you 2.he will talk to you 3.he will learn from his mistakes 4.he will crowl back into your open arms 5.he will come up to meet you tell you he's sorry you don't know how lovely you are

steelwater

New member
אוי ממש גדול!

תודה רבה על הקטע הזה חחח! פשוט גדול. כלכ-ך רומנטי וחמוד ויפה, אני קצת נמסה...

lol lypop

New member
השיר הכי יפה בעולם../images/Emo13.gif

כמו שכבר אמרו, זה פשוט שיר אהבה. אולי צהוב מסמל אהבה? אין לי מושג ... אבל שיר כ"כ יפה

WhiteShadows

New member
חח הצהוב לא מסמל כלום

לכריס לא היתה מילה אז הוא פשוט ראה איזה משהו צהוב..או משהו כזה..

אני יודעת מה מסמל צהוב!../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

פעם ראיתי סרט שמבוסס על סיפור אמיתי והוא היה על כמה נשים בשנות ה-20 שנלחמו למען זכויות נשים לבחור ולעבוד וזה.. אז הדגל שלהם היה צהוב ולבן או משו כזה
[תגובה מיותרת. שיהיה
]

Roy1232

New member
צהוב=בגלל yellow pages

כריס אמר פעם אחת שהוא כתב את השיר ונתקע בשורה it was all... אז לידו היה ספר של yellow pages (דפי זהב)

למעלה