Yellow

Roy1232

New member
../images/Emo79.gifYellow

חוזרים לפעם החמישית
טוחנים את מכבי?
מנתחים את פיני גרשון? |בדיחת קרש| אז.. שיהיה לכם בכיף, היום מנתחים את Yellow, ומנסים למצוא פירוש מאחורי המילים החביבות. Look at the stars, Look how they shine for you, And everything you do, Yeah they were all yellow, I came along I wrote a song for you And all the things you do And it was called yellow So then I took my turn Oh what a thing to have done(מאוד לא ברורה השורה הזו) And it was all yellow Your skin Oh yeah your skin and bones Turn into something beautiful D'you know you know I love you so You know I love you so I swam across I jumped across for you Oh all the things you do Cause you were all yellow I drew a line I drew a line for you Oh what a thing to do And it was all yellow Your skin Oh yeah your skin and bones Turn into something beautiful D'you know for you i bleed myself dry For you i bleed myself dry Its true look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine look at the stars look how they shine for you and everything that you do הסתכלי על הכוכבים, ראי איך הם זוהרים בשבילך וכל מה שאת עושה כן כולם היו צהובים
אני הגעתי(?), כתבתי שיר בשבילך ו(על) כל מה שאת עושה והוא נקרא "ילוו" (הייתי חייב, צהוב זה נורא
) אז לקחתי את תורי, איזה דבר לעשות (או: לעשיתי
, כמחווה לto have done) וכולו היה צהוב -------------------------------------------------------------- סליחה, אני ממש חייב לצאת עכשיו... עוד מעט אני אמשיך את התרגום
בכל אופן אתם יכולים להתחיל לנתח מהאנגלית

jony543

New member
תרגום

Look at the stars, Look how they shine for you, And everything you do, Yeah they were all yellow, I came along I wrote a song for you And all the things you do And it was called yellow So then I took my turn Oh what a thing to have done(מאוד לא ברורה השורה הזו) And it was all yellow Your skin Oh yeah your skin and bones Turn into something beautiful D'you know you know I love you so You know I love you so I swam across I jumped across for you Oh all the things you do Cause you were all yellow I drew a line I drew a line for you Oh what a thing to do And it was all yellow Your skin Oh yeah your skin and bones Turn into something beautiful D'you know for you i bleed myself dry For you i bleed myself dry Its true look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine for you look how they shine look at the stars look how they shine for you and everything that you do הסתכלי על הכוכבים, ראי איך הם זוהרים בשבילך וכל מה שאת עושה כן כולם היו צהובים אני הגעתי(?), כתבתי שיר בשבילך ו(על) כל מה שאת עושה והוא נקרא "ילוו" (הייתי חייב, צהוב זה נורא) אז לקחתי את תורי, איזה דבר לעשות (או: לעשיתי, כמחווה לto have done) וכולו היה צהוב עורך... או יה עורך ועצמותיך הופכים למשהו יפה את יודעת שאני כ"כ אוהב אותך את יודעת שאני כ"כ אוהב אותך שחיתי מעבר [או אולי ממקום למקום משהו בסגנון] קפצתי מעבר בשבילך אוה כל הדברים שאת עושה כי את היית כולך צהובה ציירתי קו ציירתי קו בשבילך אוה איזה דבר לעשות? וזה היה הכל צהוב עורך... או יה עורך ועצמותיך הופכים למשהו יפה את יודעת, בשבילך אני שופך את דמי בשבילך אני מקיז את דמי [מקיז מילה יותר ספרותית... חח] זה נכון.... תראי איך הם זורחים בשבילך תראי איך הם זורחים בשבילך תראי איך הם זורחים בשבילך תראי איך הם זורחים בשבילך תראי איך הם זורחים בשבילך תראי איך הם זורחים... הסתכלי על הכוכבים, ראי איך הם זוהרים בשבילך וכל מה שאת עושה

יש לי תיקון! |מרוצה||גזוזו|../images/Emo216.gif

i came along= אני חושבת שהוא התכוונן ל"אני הצטרפתי" ולא ל"אני הגעתי" אז כאילו הכוונה שהוא הצטרף אליה.. אני חושבת שיר אהבה בלה בלה בלה בלה בלה . מקסים

Coldplayist

New member
בקשר לזוהרים / זורחים

אני לא יודע אם הכוונה היא לזורחים או זוהרים או בעצם למנצנצים. יותר סביר זוהרים אבל עדיין תחשבו על זה. ו- I came along, הכוונה נראה לי ל-"הצטרפתי"

jony543

New member
לא יפה ככה לעזוב את התרגום באמצע

טוב הנה הניתוח שלי מילים מוזרות לחלוטין שלפעמים גובלות בפיגור אבל יש בהם מן קסם כזה משהו שסוחף אותך זה מזכיר מאוד את כריס סתכלו בקליפ של השיר הוא נראה שם כמו איזה ילד חנון שהרביצו לו אבל בכל זאת הוא גורם לך לא לעזוב את הטלויזיה עד שהקליפ נגמר או איך שהוא קופץ על הבמה כמו ילד.... או המבט הזה שיש בעיניים שלו שהוא עושה את שיבר בכל מקרה יש בזה איזשהוא משו בהתנהגות שלו אז איפה הייתי? נסחפתי לתיאור נרגש של כריסטופר בכל מקרה מכל מיני ראיונות ששמעתי זה שכריס כתב מילים לשיר Look at the stars, Look how they shine for you, And everything you do, והיה חסר לא איזשהיא מילה ואז הוא ראה את דפי זהב או משהו.. זה סיפור שכולם יודעים הדבר השני ששמעתי הוא שהרעיון לשיר נולד שבערב שכל החברה ישבו איפשהוא אחרי יום הקלטות גיא אומר להם "look at the stars" ומשם נולד הרעיון לשיר
בכל מקרה מילים פשוטות שרוצות להגיד לנו כמה דברים הוא עושה בשביל אהובותו [או אהובו
] ואיךשהוא המילים האלה סחפו אחריהם את כל העולם לכו תבינו...

WhiteShadows

New member
כל כך כריס ../images/Emo6.gif

אף פעם לא הבנתי את השיר הזה אבל תמיד הוא כל כך הזכיר לי תמונה של כריס מחייך חיוך אווילי ופוער את עיניו הכולות מדהימות לרווחה
אני מניחה שהוא פשוט היה שיכור למדיי שהוא כתב את זה [ולא מאלכוהול חס וחלילה
] בכל אופן שיר מקסים...בהחלט הייתי שמחה אם איזה כריס מרטין היה שר לי את זה מתחת לחלון [איזה שמחה?? הייתי מתעלפת על המקום] ואני גאה בגיא על השורה המנחצת של השיר :]

Galadriel 3000

New member
חחחחחחחחחחח הוא אשכרה נראה כמו

ילד חנון שהרביצו לו (ואם לא הרביצו לו... מישהו צריך להרביץ לו.) ומה הרעיון של ללבוש מעיל ענקי באמצע חוף הים? גם לא הבנתי למה הוא מסתכל הצידה בקליפ כל הזמן. פעם חשבתי שהוא כאילו מחכה לזריחה, אבל אז שמתי לב שברגע שהשיר נגמר הוא הולך בכיוון ההפוך לזריחה ולא מסתכל עליה. מה גם ששמתי לב שכל הקליפ מצולם בשוט אחד!

sf59

New member
בקשר לכריס הוא באמת היה "חנון" >

בקליפ של ילו והוא אומר על עצמו שהיה דיי חנון. הוא למד בבי"ס יסודי שהיו בו רק בנים. יש פה כתבה נחמדה מ-10.6.05 כשיצא האלבום x&y http://mycoldplay.com/home/?p=1937 ילד שהיה בכיתה מתחתיו של כריס מספר שלכריס היו "חיים קשים" בבית ספר.היה להם חדר מוסיקה עם ציוד משוכלל שבד"כ נשלט ע"י ילדים יותר בוגרים שאהבו מוסיקה אלקטרונית,וכל הזמן לא נתנו לכריס להיכנס:"אנחנו לא מעוניינים בלחנים הילדותיים שלך" הכתב :"הילדים האלה בטח "אוכלים את הלב",כשיצא האלבום אפילו בעלי החנות של hmv נידהמו לגלות את כל הקהל שבא לקנות,נמכרו 150,000 עותקים ביום אחד. ציטוט מתוך הכתבה: Those boys must be eating their words now. On Monday, HMV stores across the country opened early when Coldplay’s third album, XY, went on sale, but even hardened record-shop bosses were surprised at the size of the crowds who boosted sales to 150,000 copies in a single day.

WhiteShadows

New member
והוא חנון עד היום../images/Emo6.gif

אבל החנון הכי שווה בעולם
אז שיאכלו את הלב כולם

sf59

New member
כריס הוא חתיך סקסי והורס !!!!

אחת התמונות: כריס בחזרות לEMA

Galadriel 3000

New member
ווהוו!

סוף סוף הגענו אליו. שמעתי אותו פעם ב"עיון" ושמתי לב שהוא פשוט מושלם. מקולות הרקע בפזמון עד להד הקטן אחרי "I drew a line". הוא גם עצוב וגם שמח ביחד, גם מובן וגם לא מובן. הוא לא סתם השיר האהוב עליי. למרות שפעם קראתי שהוא יכול להיות על סמים. וחוצמזה חברה שלי הצליחה לפרשן אותו שזה על איזה בחור שמאוהב בגופה. אבל הוא עדיין. מדהים. ואני מעדיפה לפרש אותו כפשוטו.

WhiteShadows

New member
XD

אהבתי את הבחור המאוהב בגופה והוא אשכרה נראה בקליפ כמו ילד חננה שהרביצו לו
כשראיתי אותו פעם ראשונה סירבתי להאמין שזה כריס בכל אופן....כבר השלמתי עם העובדה שהוא ילד חנוןXD

הוא חנוןן אבל חתיך.... היום.!

טוב זה שיר די מפגר כי אני יכולה ליכתוב טקסטים יותר חכמים אבל בכל זאת שכריס שר את זה השיר תמיד יצא יפה... ואם הוא לא היה חנוןן הוא לא היה היום כמו שהוא הוא בטח היה מדרדר לסמים ועושה מוזיקה כמו שגרין די ואני די שמחה שהוא חנון שהרביצו לו או צריך להרביץ לו..... בקיצור אין על כריס ככה....חנוןן!!

למעלה