../images/Emo79.gifSparks
ולפינה הרביעית במספר - מה אתם אומרים על ספארקס? ולמה כריס מתאר את מה שהוא אומר כשהוא בוכה, או אולי הוא בכלל צועק? בקיצור, שווה לקרוא
Did I drive you away? I know what you'll say You'll say, "Oh, sing one we know" But I promise you this I'll always look out for you That's what I'll do I say ohh............ I say ohh............ My heart is yours It's you that I hold on to That's what I do And I know I was wrong But I won't let you down (Oh yeah, oh yeah, oh yeah, yeah I will…) I say ohh... I cry ohh... Yeah I saw sparks Yeah I saw sparks And I saw sparks Yeah I saw sparks Sing it out La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… ולתרגום: האם הברחתי אותך? אני יודע מה תגידי את תגידי "הו, (0_O) תשיר משהו שאנחנו יודעים" אבל אני מבטיח לך ש תמיד אשגיח עלייך(או: אחפש אחרייך) זה מה שאעשה אני אומר אהההה אני אומר אהההה
XD לבי הוא שלך בשבילך אני מחזיק מעמד זה מה שאני עושה ואני יודע שטעיתי אבל אני לא אאכזב אותך (כן, כן, כן, באמת) אני אומר אההה... אני בוכה (או: צועק, או: צועק בדרמטיות
) אהההההההה... ראיתי ניצוצות (או זיקוקים, או גיצים) וכו' וכו' לה לה לה הו
-------------------------------------------- שיר מאוד מתבכיין, אבל בכל זאת מאוד מיוחד. מה אתם אומרים עליו?
ולפינה הרביעית במספר - מה אתם אומרים על ספארקס? ולמה כריס מתאר את מה שהוא אומר כשהוא בוכה, או אולי הוא בכלל צועק? בקיצור, שווה לקרוא