Sparks

Roy1232

New member
../images/Emo79.gifSparks

ולפינה הרביעית במספר - מה אתם אומרים על ספארקס? ולמה כריס מתאר את מה שהוא אומר כשהוא בוכה, או אולי הוא בכלל צועק? בקיצור, שווה לקרוא
Did I drive you away? I know what you'll say You'll say, "Oh, sing one we know" But I promise you this I'll always look out for you That's what I'll do I say ohh............ I say ohh............ My heart is yours It's you that I hold on to That's what I do And I know I was wrong But I won't let you down (Oh yeah, oh yeah, oh yeah, yeah I will…) I say ohh... I cry ohh... Yeah I saw sparks Yeah I saw sparks And I saw sparks Yeah I saw sparks Sing it out La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… La, la, la, la, oh… ולתרגום: האם הברחתי אותך? אני יודע מה תגידי את תגידי "הו, (0_O) תשיר משהו שאנחנו יודעים" אבל אני מבטיח לך ש תמיד אשגיח עלייך(או: אחפש אחרייך) זה מה שאעשה אני אומר אהההה אני אומר אהההה
XD לבי הוא שלך בשבילך אני מחזיק מעמד זה מה שאני עושה ואני יודע שטעיתי אבל אני לא אאכזב אותך (כן, כן, כן, באמת) אני אומר אההה... אני בוכה (או: צועק, או: צועק בדרמטיות
) אהההההההה... ראיתי ניצוצות (או זיקוקים, או גיצים) וכו' וכו' לה לה לה הו
-------------------------------------------- שיר מאוד מתבכיין, אבל בכל זאת מאוד מיוחד. מה אתם אומרים עליו?

daylighter

New member
חחחח חמוד רק בעברית

זה נשמע כזה מוזר חחח באנגלית הכל יפה....

גיצים?../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

טוב. ספארקס בין השירים היפים. אני מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו בכלל אבל הוא מהשירים האלה שנמצאים שם בשבילך כשאתה עצוב
וגםםם לפעמים הוא עוזר לי להרדם. אין יותר מידי מה לנתח בשיר הזה.. הוא די ברור מאליו

WhiteShadows

New member
כן גם אני לא אהבתי אותו בהתחלה..

ואז הוא פשוט היה שם.... מיותר לציין שהוא שיר מקסים והוא דווקא לא נראה לי יותר מדיי ברור מאליו כאילו אני מקבלת את התחושות שהשיר מנסה להעביר אבל עדיין אני לא לגמריי מבינה למה התכוון המשורר (כריס במקרה שלנו) הלחן ממש טוב וחודר עמוק וזה מהשירים האלה שהקול של כריס שם הוא משהו בין מיוסר לתמים...אני אוהבת את זה
וזה ניצוצות...שום גיצים ושום זיקוקים

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif ואוו... איזה יופי ../images/Emo13.gif

אתה מגניב

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifזה לא זיקוקים ולא גיצים

זה ניצוצות..הכוונה שהוא ראה ניצוצות של אהבה.. והוא טעה והוא לא יאכזב שוב והבלה בלה בלה.. לא שיר של לנתח יותר מדיי ת'אמת.. אוהתב אותו דווקא.

לא לא.. לא הבנת אותי../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

לא חשוב.. לפעמים אני לא מבינה את עצמי

WhiteShadows

New member
אני הבנתי אותך...

וזה לא משנה מתיי....העיקר שהיתה היחשפות לשיר הזה

דיתוּש

New member
אחד השירים האהובים עליי שלהם.

ואין לי מה להוסיף, כי הוא פשוט יפה.

למעלה