../images/Emo26.gif
מה דעתכם על השיר כיום? מהיותר אהובים עליי ב-JPP, שיר מאוד עשיר - גם מפוחית, גם חצוצרות, גם אפקטים, ואפילו צ'לסי תורמת שם קולות רקע. אני מאוד אוהב את מה שהם עשו שם ואת העובדה שהשיר הזה יוצא דופן וחדשני במבט לאחור. הריף ממש טוב לדעתי, הסולו טוב אבל לא חסרים הרבה יותר טובים ממנו ובאופן כללי כיף לי להקשיב לו. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? בשמיעות הראשונות פחות התחברתי אליו, אבל היה שלב כלשהוא שבו התחלתי לחבב את השיר הזה יותר, ומאז זה נשאר ככה. מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? אני לא חושב שלמיקום יש חשיבות כזאת גדולה, מעבר לעובדה שלדעתי הוא ממשיך טוב את Sunshine. כל מיקום אחר לדעתי היה טוב באותה מידה. לדעתי השיר ברוח האלבום. אני לא חושב שזה צוין עד עכשיו בפורום - אני תופס את האלבום כעוסק במערכות יחסים עם שירים כמו Fly away, Avant Garden, Luv Lies או שלא בהכרח כחלק ממע' יחסים עם שירים אבל עדיין לגבי נשים (ועטיפת האלבום היא בהתאם) כמו Jaded, Drop Dead Gorgeous, Sunshine. אז בהקשר הזה, אני רואה את השיר ברוח האלבום. גם מבחינה מוזיקלית אני חושב שהוא מתאים. אין לי בעיה עם ה-theme הזה של האלבום שאותו ציינתי, אבל בהנחה שמדובר ברוח היותר "טכנולוגית" שיש באלבום לעומת אלבומים קודמים בעלי רוח רוקיסטית טהורה יותר, אני לא חושב שזה כזה גרוע. אני אוהב חדשנות וגיוון, אני לא אוהב נסיונות למחזר נוסאות. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני נותן 7.5. אני מאוד אוהב אותו, כיף להקשיב לו, אבל יש הרבה שירים אחרים של אירו שאני אוהב יותר.