"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif "Songs In Time"

Under My Skin פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי, מרטי פרדריקסן, מארק הדסון.
שוחרר באלבום הסטודיו Just Push Play ב-2001. שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים?
מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא?
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Under My Skin

Aerosmith2006

New member
שוב ראשונה../images/Emo66.gif

מה דעתכם על השיר כיום? הוא בסדר
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? אף פעם לא התחברתי אליו ממש. אני בקושי זוכרת איך הוא נשמע.... מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? וואו האמת שאני לא יכולה לענות על השאלה הזו - אני לא יודעת מה רוח השיר עצמו! איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה 5. כי הוא לא רע, וזה לא שאני שונאת אותו או משהו, עבורי הוא פשוט ממוצע מינוס. לא יצא לי ממש לשמוע אותו באמת עם כוונה והכל. לא מתחברת בכלל :)

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

מה דעתכם על השיר כיום? מהיותר אהובים עליי ב-JPP, שיר מאוד עשיר - גם מפוחית, גם חצוצרות, גם אפקטים, ואפילו צ'לסי תורמת שם קולות רקע. אני מאוד אוהב את מה שהם עשו שם ואת העובדה שהשיר הזה יוצא דופן וחדשני במבט לאחור. הריף ממש טוב לדעתי, הסולו טוב אבל לא חסרים הרבה יותר טובים ממנו ובאופן כללי כיף לי להקשיב לו. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? בשמיעות הראשונות פחות התחברתי אליו, אבל היה שלב כלשהוא שבו התחלתי לחבב את השיר הזה יותר, ומאז זה נשאר ככה. מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? אני לא חושב שלמיקום יש חשיבות כזאת גדולה, מעבר לעובדה שלדעתי הוא ממשיך טוב את Sunshine. כל מיקום אחר לדעתי היה טוב באותה מידה. לדעתי השיר ברוח האלבום. אני לא חושב שזה צוין עד עכשיו בפורום - אני תופס את האלבום כעוסק במערכות יחסים עם שירים כמו Fly away, Avant Garden, Luv Lies או שלא בהכרח כחלק ממע' יחסים עם שירים אבל עדיין לגבי נשים (ועטיפת האלבום היא בהתאם) כמו Jaded, Drop Dead Gorgeous, Sunshine. אז בהקשר הזה, אני רואה את השיר ברוח האלבום. גם מבחינה מוזיקלית אני חושב שהוא מתאים. אין לי בעיה עם ה-theme הזה של האלבום שאותו ציינתי, אבל בהנחה שמדובר ברוח היותר "טכנולוגית" שיש באלבום לעומת אלבומים קודמים בעלי רוח רוקיסטית טהורה יותר, אני לא חושב שזה כזה גרוע. אני אוהב חדשנות וגיוון, אני לא אוהב נסיונות למחזר נוסאות. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני נותן 7.5. אני מאוד אוהב אותו, כיף להקשיב לו, אבל יש הרבה שירים אחרים של אירו שאני אוהב יותר.

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo70.gif

מה דעתכם על השיר כיום? יוצא לי להקשיב לו לעיטים נדירות...אבל אני אוהבת אותו... לפעמים הוא פשות מתנגן לי בראש בלי שום קשר. עכשיו כשאני חושבת על זה, רק לפני איזה שבועים או שבוע זה קרה לי. יש כאן סולו חביב ..ואני אוהבת את השיר :)
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים?אמממ...חשבתי שהשיר מגניב...כמו כל שאר השירים של אירו. עם השנים הוא יותר בראש שלי ופחות באוזנים שלי.
מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? כן, לפי דעתי השיר ברוח האלבום ואני מאד מאד אוהבת את הרוח...אני כמעט יכולה להריח את כיתה ח' באפי...חברה שלי קנתה לי את האלבום במתנה ליום הולדת 14 נדמה לי...אחח..איזה אושר 3>
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? שוב 8. כי הוא לא שיר גאוני לפי דעתי אבל כיפי ומגניב כמו שאני אוהבת. גם הסולו וכל האווירה עושה לי טוב...אז זה נראה לי בבסדר.. :)

AeroTom

New member
דעתי

מה דעתכם על השיר כיום? לא מאוד אוהב אותו. כיום בכלליות JPP כולו ידורג אצלי ממש למטה באלבומים האהובים. Under My Skin הוא שיר גרוע, אבל כמו שירים אחרים באלבום הוא לא מתרומם לאף מקום, אין בו שום דבר מיוחד, והוא קצת פחות "רוקנ'רול" בשבילי בסגנון שאני אוהב.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? בשמיעות ראשונות חיבבתי אותו, אבל לא יותר מדי. היום זה עוד פחות נראה לי. יש לציין אבל שאני כיום אוהב יותר את ה-Under My Skin Reprise עם הקטע מהשיר שחוזר על עצמו בסופו של אלבום. אני מוצא את זה היום די נחמד.
מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? האמת במיקום התכוונתי "מקומו", האם הוא מתאים לרוח האלבום, ולא ממש המיקום שלו מספרית באלבום...אבל לא ניסחתי זאת טוב כנראה. בכל מקרה אני חושב שהוא מתאים לאלבום הזה וזה בגלל שרוב האלבום דומה לרוח השיר; בינוני, לא ברוח הרוקנ'רול האישית שלי, גם מעט פופי\אלקטרוני אפילו לפעמים, שזה בכלל לא הטעם שלי. אבל הרצועה המדוברת היא בין השירים האלה באלבום שהם יותר בסדר לדעתי. הוא בהחלט מתאים לרוח של האלבום ולא נראה לי הוא היה בולט יותר או משהו כזה באלבום אחר.
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני מביא לו 5.5. שיר מאוד בינוני וקצת פחות לטעם האישי שלי, אבל יש בו גם דברים חיוביים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aeroguy

New member
אוי... עונה

מה דעתכם על השיר כיום? לא מאוד טוב. השיר מבוסס על ריף של AC\DC, על שיר שנקרא Hard As A Rock, שפתח את האלבום Ballbreaker מ-95 ויצא גם כסינגל וכקליפ. מילא אם האם היו גונבים מ-ACDC... לפחות שהיו גונבים משהו מהתקופה של בון סקוט... המלודיה שלפיה סטיבן שר "There's a girl living under my skin" היא, כמעט ללא שינוי, הריף המרכזי של השיר. מביך קצת, הייתי אומר... מעבר לכך, מדובר בשיר עמוס. עמוס מדי. כל כך הרבה שכבות מיותרות של מחשבים ודברים שלא צריכים להיות באלבום של אירוסמית'. איזה הבדל תהומי יש בין זה לבין בובו, שבו הלהקה מנגנת בסטודיו AS IS, ללא שום יומרות וללא שום מחשבים... מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? בהתחלה די חיבבתי אותו, אבל הוא עייף אותי די מהר. גם אני אוהב את ה-reprise הרבה יותר מאשר את השיר עצמו. מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? כן, זו הרוח המשקפת של האלבום, לצערי... זה, לדעתי, ללא ספק האלבום החלש של אירו. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 3.

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם על השיר כיום? לא כ"כ אוהב אותו, מהחלשים ב-JPP (ואני דווקא אוהב את האלבום) מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה עם השנים? בהתחלה די חיבבתי אותו, הריף די תפס אותי.. שהוא הדבר הטוב היחיד בשיר ועכשיו מסתבר שהוא גנוב מלהקה אחרת. מה אתם חושבים על מיקומו באלבום Just Push Play? האם השיר ברוח האלבום? והאם הרוח הזאת טובה לדעתכם או לא? לדעתי לא, האלבום בכלליות טוב, יש שם שירים טובים ובלדה אחת הטובות שלהם לדעתי, השיר הזה די מיותר לדעתי. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 4.

למעלה