ולפרשנות שלי../images/Emo26.gif
אז ככה... השיר עצמו הוא שיר על אהבה חד צדדית (ודי קשה לדעתי
) בעיקרון יש חלוקה לבתים, כאשר בכל בית הייאוש גובר: בבית ראשון לשם המחשה, מתאר את הסיטואציה: אני מסתכל לכיוונך, אבל את לא שמה לב אלי. לדעתי "סי סטרייט ט'רו מי" אומר "אני בלתי נראה בעינייך, ובגלל זה את מתעלמת". באינטרלוד (או אם תרצו פרי-צ'ורוס, או אחרת קטע מעבר
) הראשון הוא אומר: אני חושב עלייך בכל רגע מחיי, אני אהיה שם בשבילך תמיד, גם אם תנסי לעצור אותי (כאילו מתגרה)... ולמעשה הוא אומר לה שהוא יעשה הכל בשביל שיהיה לה אכפת
|מזיל דמעה בשביל כריס, אבל בסוף קיבלת את גווינת' אח שלי
| הוא מנסה להגיד לה שהוא ניסה כל דרך להתחבב עליה, כאילו מעין דיאלוג עצמי: "רצית שאני אשתנה? בשבילך השתנתי לנצח, אני רוצה שתדעי, שתמיד תקבלי מה שתרצי בדרכך" והפזמון, לפי הפרשנות שלי, הוא די ציני... הרעד הזה (או הצמרמורת) לדעתי הוא בהקשר של התרגשות - והוא למעשה שואל אותה בציניות "אפילו זה לא מרגש אותך? את עד כדי כך אטומה כלפיי?" ובסוף הוא מוסיף "אני אומר את זה בקול הכי צלול שאני יכול לגייס: תמיד אחכה לך, תזכרי שאני שם" בשלב הבא (בית II) הוא "מטיח את העובדות בפניה", כמו תוכחה: את יודעת כמה אני צריך אותך אבל את אף פעם לא רואה אותי, ומוסיף בציניות הלא כן?, כאילו "חה, את יודעת מה עובר עליי ואת יודעת טוב טוב כמה אני סובל, אבל את לא שמה ***
"... המשפט האחרון נראה לי תמוה "האם זוהי ההזדמנות האחרונה שלי להשיג אותך?" זה לא מתחבר לי עם שאר השיר, זה כאילו הוא נותן הזדמנות למשהו שכבר נשרף... כאילו הוא תולה בה את שארית האופטימיות שלו.. ולגבי האאוטרו: רגע השיא של השיר (ואחד מרגעי השיא של קולד), כאילו הוא כבר נשבר, "רק אותך אני רואה, אבל את לא רואה אותי, רק אותך אני שומע וכו'" - כאילו היא המרכז של חייו, והוא כלום בשבילה... והסוף הוא השלמה. הכלבה לא יודעת מה היא הפסידה
איזה עמוק יצא לי סעמק
.