../images/Emo79.gifShiver../images/Emo79.gif
והגענו לשבוע השני של פינתנו המצליחה. השבוע: Shiver יהיה השיר המנותח שלנו
. So I look in your direction, But you pay me no attention, do you. I know you don’t listen to me. ’cause you say you see straight through me, don’t you. On and on from the moment I wake, To the moment I sleep, I’ll be there by your side, Just you try and stop me, I’ll be waiting in line, Just to see if you care. Did you want me to change? Well I change for good. And I want you to know. That you’ll always get your way, I wanted to say, Don’t you shive-e-eeeeeeee-r? shive-e-eeeeee-r? I sing it loud and clear: I’ll always be waiting for you. So you know how much I need you, But you never even see me, do you? And this is my final chance of getting you. On and on from the moment I wake.... Did you want me to change? ... Don't you shiver... (interlude) Yeah I’ll always be waiting for you (x3) for you, I will walways be waiting And it’s you I see, but you don’t see me. And it’s you I hear, so loud and clear. I sing it loud and clear: And I’ll always be waiting for you. So I look in your direction, But you pay me no attention, And you know how much I need you, But you never even see me. ------------------------------------------------------------- תרגום: אז אני מסתכל לכיוונך, אבל את לא שמה לב אלי, הלא כן?(קצת פלצני הלא כן אבל זה הכי מתאים שהיה לי
) אני יודע שאת לא רואה אותי, כי את אומרת שאת רואה ישר דרכי, הלא כן?
אבל בין לבין, מהרגע שאני מתעורר, לרגע בו אני ישן אהיה שם לצדך רק תנסי לעצור אותי אני אחכה בתור רק כדי לראות אם אכפת לך... האם רצית שאשתנה? אז השתנתי לטובה ואני רוצה שתדעי שתמיד תקבלי את הדברים איך שאת רוצה(?) רציתי להגיד... את לא מצטמררת?
(זה נשמע כל כך גרוע בעברית, בא לבכות
) אני שר את זה בקול רם וצלול
: אני תמיד אחכה לך. אז את יודעת כמה אני צריך אותך, אבל את אף פעם לא רואה אותי, הלא כן? והאם זה הניסיון האחרון שלי להשיג אותך? אבל בין לבין... האם רצית שאשתנה... דונט יו שיבר... תמיד אחכה לך...(X3) וזאת את שאני רואה, אבל את לא רואה אותי וזאת את, שאני שומע, כל כך חזק וצלול אני שר את זה בקול רם וצלול: תמיד אחכה לך. אז אני מסתכל לכיוונך, אבל את לא שמה לב אלי, ואת יודעת כמה אני צריך אותך, אבל את אף פעם לא רואה אותי... ------------------------------------------------------ אחד השירים הטובים ביותר שהלהקה שלנו הוציאה אי פעם. מה אתם אומרים על כוונת המשורר?
והגענו לשבוע השני של פינתנו המצליחה. השבוע: Shiver יהיה השיר המנותח שלנו