ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Seamus ../images/Emo79.gif
שיר חביב, שמשום מה אינו אהוד על אוהדי פלויד שרואים בו "חילול הקודש" בגלל שהוא ב-Meddle. חוש הומור? בפלויד? אסור באיסור חמור! אבל זה דווקא שיר שהייתי רוצה לראות אותם מבצעי, ולו בשביל להפיג קצת את המתח ביניהם ולהרגע.
שיר חביב, שמשום מה אינו אהוד על אוהדי פלויד שרואים בו "חילול הקודש" בגלל שהוא ב-Meddle. חוש הומור? בפלויד? אסור באיסור חמור! אבל זה דווקא שיר שהייתי רוצה לראות אותם מבצעי, ולו בשביל להפיג קצת את המתח ביניהם ולהרגע.
I was in the kitchen Seamus, that's the dog, was outside Well, I was in the kitchen Seamus, my old hound, was outside Well you know the sun was sinking slowly But my old hound-dog sat right down and cried
אני הייתי במטבח שיימוס, זה הכלב, היה בחוץ טוב, הייתי במבטבח שיימוס, כלבי הזקן, היה בחוץ טוב אתם יודעים שהשמש שקעה לאיטה אבל הכלב הזקן שלי פשוט התיישב ובכה השיר הוא פרודיה על שירי בלוז ישנים, שכולם היו במבנה מוסיקלי זהה לזה שכאן, ועסקו, רובם ככולם, בתלאות החיים ומכאוביהם: "קמתי הבוקר, אשתי עזבה אותי, פוטרתי מהעבודה והכלב שלי מת" - סיפורים מהסוג הזה. רק שכאן הם צוחקים על זה, כמובן. שיימוס הכלב, אשר מלווה בשירתו הענוגה את הקטע, היה כלבו של סטיב מאריוט. גילמור היה הביביסיטר שלו, כאשר מאריוט ולהקתו, Humble Pie, נסעו להופיע בארה"ב. מה דעתכם?