כאילו שכל פעם כשאני יורד על לינקין פארק אתה רץ לבכות לכרית. די כבר לעשות מזה סצנות, אני יורד על דברים שברני שומע והוא יורד על דברים שאני שומע וזה לא ממש מפריע. אני לא יורד על אימא שלו...
שהוא וחברו זונע יורדים על המוזיקה שלי. די, מיצינו, כמה אפשר לחזור על אותה שטות? אם אני שומע זבל לדעתכם, לא צריך לחזור על זה שוב ושוב. קלטנו אחרי פעם אחת... תמיר.
עוד מעט גם תגיד שאנחנו מתאמים את התגובות שלנו. אתה בכלל יודע כמה אנחנו יורדים אחד על השני בגלל המוזיקה? וגם כשכן, זה מסתיים ב"שתוק :." או משהו בסגנון. די לנפח את נושא המוזיקה מעבר לכל פרופורציה, ובחייאת - שים זין!!!!!!!!!!!. אם אתה חושב שמה שאתה שומע זה טוב, מה איכפת לך ממה ששאר האנשים אומרים.
זה תקף גם כלפיך. אתה שמח עם מה שאתה שומע? אז עזוב את מה שהשאר שומעים בשקט. ואם זה פוגע אז תתיחס לזה ותכבד את זה. בשלב מסויים זה נראה כאילו אתם עושים את זה בכוונה בשביל לפגוע. אז די.. בשביל מה? אתם נהנים? תהנו בדרך אחרת לא בדרך שפוגעת.
תקשיבי מטאליסטים תמיד יהיו פה, ומה לעשות, הם כנראה לא אוהבים את מה שאת שומעת. אני מסכימה שברוב הפעמים הם צריכים לסתום, בעיקר כשרואים שזה פוגע, אבל אם הם לא סותמים פשוט שימי זין. זה מה שאת אוהבת לשמוע? סבבה, מה אכפת לך משני אנשים שאפילו לא מכירים אותך? take it easy