זה עדיין רק שלי
M MoonyAvFreak New member 10/4/07 #83 אני מבינה אבל שגם הם ישימו זין. למה כל מה שמפריע להם צריך להגיב בצורה שפוגעת בנו.
ז זונע New member 10/4/07 #97 חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יעריתושתושתושתוש New member 11/4/07 #135 כולכם כאלה צומי [לאו דווקא תמיר, כולכם] כולה שירים אתה שומע כי זה יפה בעינייך מוצצצצצווו הדיונים האלה בפורום!
כולכם כאלה צומי [לאו דווקא תמיר, כולכם] כולה שירים אתה שומע כי זה יפה בעינייך מוצצצצצווו הדיונים האלה בפורום!
D Dark Angel Rinat New member 10/4/07 #82 לפי דעתי זה אחלה שיר../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif וכל אלה שיורדים על הלהקה.. לא שאלו את דעתכם! רק אמרו לו שיכתוב איזה שיר הוא שומע... גאאד.. איזה שירשור משיר אחד!
לפי דעתי זה אחלה שיר../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif וכל אלה שיורדים על הלהקה.. לא שאלו את דעתכם! רק אמרו לו שיכתוב איזה שיר הוא שומע... גאאד.. איזה שירשור משיר אחד!
T TaLuSh the MaMuSh New member 8/4/07 #6 בואי נתחבק- אלון אולארצ'יק (פשוט אהבתי אותו נורא מתי שהוא רק יצא, ומלאמלא זמן לא שמעתי אותו עד לפני כמה ימים ששמעתי אותו ברדיו אז החלטתי לשמוע אותו. וסליחה על הקיטשיות שבשיר, ולמי שלא מכיר אותו- כדאי להכיר ואזמה אם זה שיר ישראלי)
בואי נתחבק- אלון אולארצ'יק (פשוט אהבתי אותו נורא מתי שהוא רק יצא, ומלאמלא זמן לא שמעתי אותו עד לפני כמה ימים ששמעתי אותו ברדיו אז החלטתי לשמוע אותו. וסליחה על הקיטשיות שבשיר, ולמי שלא מכיר אותו- כדאי להכיר ואזמה אם זה שיר ישראלי)
T TaLuSh the MaMuSh New member 8/4/07 #14 חח בד"כ רוב האנשים לא ממש אוהבים מה שאני שומעת אבל טוב לדעת שיש כאלה שדווקא אוהבים.
M MoonyAvFreak New member 8/4/07 #7 ואי בדיוק באתי לפתוח אחד כזה. אמאלה forgotte - lp XD הא איזה כיף לשמוע שירים שהייתי שומעת בגיל קטן XD
ואי בדיוק באתי לפתוח אחד כזה. אמאלה forgotte - lp XD הא איזה כיף לשמוע שירים שהייתי שומעת בגיל קטן XD