MUSIC...

S H I L G I

New member
../images/Emo79.gifMUSIC...../images/Emo79.gif

אתם שומעים מוזיקה בחווה? כשאתם רוכבים? איזו? אתם שומעים סתם רדיו או שאתם מביאים איזה דיסק ושמים? ואם כן, איך מצליחים להתרכז ככה?!

Vintage Queen

New member
יש כל הזמן מוזיקה בחווה

יש רמקולים באורוות ובכלל מפוזרים... אבל אפחד לא אוהב ת"רעש" שלי (גולדפינגר וכו
נו את יודעת!) אז רק כשאנחנו ואילן שם לבד ואנחנו רוכבות (הבנות..) בדרך כלל זה ביום שישי אחר הצהריים! אני שמה את זה בפול ווליום וזה כל כך כיף לרכב ככה!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלא.

אנ'לא שומעת מוזיקה בחווה.. רק בתוך המסעדה לפעמים.. ואם שמים מוזיקה בווליום... אני בכלל לא שומעת אני כולי מרוכזת ברכיבה.. חח

TauraMan

New member
כל עוד שמעון לא נמצא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אז יש גלגל"צ על פול וליום!!!!

Unreachable

New member
כן

יש גם בהזורע וגם במשמר העמק רדיו שקיים יותר זמן מהזמן שהאוכף של כפיר קיים (והאוכף של כפיר הוא כפול מהגיל שלי
) והוא גם לא ליד המגרש... אז אין בעיה להתרכז.. לא שהייתי מתנגדת לשמוע שירים בזמן רכיבה ..

aloniguy

New member
ברכיבה עצמה לא

אבל כשאנחנו מנקים תאים ושמים את הריפוד החדש של הסוסים (בקיצור עבודת בוקר) אז שומעים גלגל''צ!!!

כןןןןןןןן ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

שומעים בזמן השיעור שלי היהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המוזיקה באה מהאוטו שלנו חחח

אממממ../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

בחווה כן, תמיד. שומעים רדיו, מה שמעצבן שזה כמעט תמיד כל מיני תוכניות משעממות שאנשים מחליטים לדבר יותר מידי
. למרות שזה מצחיק. אבל זה רוב הזמן פתוח. ברכיבה לא ממש, פעם שמנו ת'רמקולים הגדולים ושמענו רדיו ממש חזק, זה היה שולט אבל אנחנו לא ממש עושים את זה כבר

popi199

New member
אצלינו

ניסינו תקופה להביא טייפ לחווה אבל זה היה שקט מדי וזה גם היה טייפ דיי גרוע...אז בסוף נמאס ממנו וויתרנו.

לא... כי אין אצלנו רדיו יש בפינת חי

שמגיע רק לאנשים שיושבים על הכסאות ליד הפינת חי. אז זה לא מגיע לרוכבים. אז זה לא ממש משנה
בחווה הישנה היה לנו רדיו. הוא היה בסדר לא ממש חזק.

אצלנו הרדיו תמיד פועל על ג"לגלצ

ואפשר לשמוע אותו מהמנז'ים ובמסעדה יש טלויזיה עמקית של איזה 50 אינץ

יש לנו רדיו בן 20 בערך...../images/Emo9.gif

בדרך כלל הוא על רדיו bu... אבל היום מישהו הקשיב לתפילותי אי שם והרדיו היה על רדיו תל אביב 102... רציתי להביא היום דיסקמן אבל אבא שלי לא היה מכון לזה...
ואם זה דיסקמן אז זה או בונג'ובי או גרביג' או גריין דאי.

אז ככה../images/Emo80.gif

יש רדיו במשרד ובאורוות למעלה יש גם רדיו ומערכת הגברה בשביל תחריות במנז' המקורה אבל בדך כלל אנחנו לא שומעים מוזיקה ברכיבה. אאממממממממ......... וזהווו נראה לי בתמונה ווילי תמוה אחרת לא אלה ששמתי פעם קודמת

../images/Emo26.gif

כן מדי פעם
בעיקר שעובדים בחווה בימי שבת ובחופשים, רוכבים ועובדים עם מוסיקה!! זה כזה ענקקק

charliebr

New member
היוֹ היוּ זמנים

אפילו ניקדתי.... פעם היה רדיו ישן נושן בחווה עד שיום אחד הוא התקלקל ומת...
מאז אין רדיו.... אבל כשהוא היה שמעו 99FM (איכסה איכסה!!) עם כל השירי ערסים (נתניה או לא נתניה?!) ותמיד הייתי באה ומחליפה תחנה.... אבל אין עכשיו ויש תכנונים לקנות חדש.....

למעלה