ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Love Song ../images/Emo79.gif
השיר השני באלבום Barrett הוא שיר מינורי ומלודי, שיר אהבה - אבל גם שיר ריחוק וחרדה, כמו רבים משיריו של בארט באותה תקופה. גם כאן, ניכר הרצון העז לקירבה, רצון שלא מתגשם.
השיר השני באלבום Barrett הוא שיר מינורי ומלודי, שיר אהבה - אבל גם שיר ריחוק וחרדה, כמו רבים משיריו של בארט באותה תקופה. גם כאן, ניכר הרצון העז לקירבה, רצון שלא מתגשם.
I knew a girl and I like her still She said she knew she would trust me And I her will... I said: OK baby, tell me what you'll be And I'll lay my head down and see what I see. By the time she was back By her open eyes I knew that I was in for a big surprise. I knew a girl and I like her still She said she knew she would trust me And I her will... I said: OK baby, tell me what you'll be And I'll lay my head down and see what I see. By the time she was back By her open eyes I knew that I was in for a big surprise.
הכרתי בחורה ואני מחבב אותה עדיין היא אמרה שהיא ידעה שהיא תבטח בי וגם אני בה... אמרתי: אוקיי בייבי, תגידי לי מה תהיי ואני אניח את ראשי ואראה מה שאראה כשהיא חזרה בשל עיניה הפקוחות ידעתי שמוכנה לי הפתעה גדולה