Love Song

../images/Emo79.gif Love Song ../images/Emo79.gif

השיר השני באלבום Barrett הוא שיר מינורי ומלודי, שיר אהבה - אבל גם שיר ריחוק וחרדה, כמו רבים משיריו של בארט באותה תקופה. גם כאן, ניכר הרצון העז לקירבה, רצון שלא מתגשם.
I knew a girl and I like her still She said she knew she would trust me And I her will... I said: OK baby, tell me what you'll be And I'll lay my head down and see what I see. By the time she was back By her open eyes I knew that I was in for a big surprise. I knew a girl and I like her still She said she knew she would trust me And I her will... I said: OK baby, tell me what you'll be And I'll lay my head down and see what I see. By the time she was back By her open eyes I knew that I was in for a big surprise.​
הכרתי בחורה ואני מחבב אותה עדיין היא אמרה שהיא ידעה שהיא תבטח בי וגם אני בה... אמרתי: אוקיי בייבי, תגידי לי מה תהיי ואני אניח את ראשי ואראה מה שאראה כשהיא חזרה בשל עיניה הפקוחות ידעתי שמוכנה לי הפתעה גדולה

לא ראיתי פשוט תהודעה

שיר בינוני, מיוחד דווקא. אני חושב שבארט שר פה די על הפנים, בלי שום רגש, ושום שמחה- אולי זה מה שהופך אותו לכל כך מרגש... הסולו של הקלידים ממש נחמד ורגוע כזה. השיר נגמר פשוט בהחלשה של הווליום ולא עם סיום ממשי וזה אחד השירים היחידים שזה מתאים להם

vegetable man

New member
זו נקודה מעניינת ששמתי אליה לב

באלבום הזה חלק גדול מהשירים מסתיימים בצורה הזאת, כלומר, הולכים ודועכים, נחלשים עד הסוף. זה משהו שלא היה כמעט באלבום הראשון של בארט, וגם לא בימי הפלויד: תמיד היה מין סוף כזה, מאוד מוגדר. זה לאו דווקא רע, אבל זה מעיד על כך שהשירים הפכו מאוד מינימליסטים, והלהקה נתנה להם נופח יותר רציני.

vegetable man

New member
הוא לא קשה להשגה

וגם אפשר להשיג אותו ב-40 ש"ח, אם הולכים לחנויות המרכזיות אך הזולות, הולי מוזסט, שנים שלא קניתי כלום :(

vegetable man

New member
אני אוהב את השיר

יש בו משהו מאוד רגוע, עם מה שנשמע שם כמו אקורדיון. אני דווקא לא לוקח אותו למקום של חרדות וריחוק. הוא גם ממש לא נשמע לי מינורי, אלא שמח, במיוחד כשהוא עולה בטון וריק מנגן קצת בפסנתר. ה"big surprise" אינו ידוע פה, אבל נדמה שבארט מסתכל על הכל בצורה מחוייכת בכל מקרה, זכרון נעים מהעבר.

למעלה