יש לי אולי 4-5 תיקיות של דברים שהם מיקס. הרוב אצלי זה אלבומים. כשאני אוהבת אמן מסוים, אני בד"כ אוהבת את רוב הדברים שלו ואז אני מורידה את כל הדיסקוגרפיה וכל פעם חורשת על אלבום אחר.
את שומעת אוונסנס, רונה, שילה, קייז צ'ויס, ואפילו מכירה את תמר אייזנמן..! עוד לא נתקלתי במישהו שמכיר אותה. :X בקיצור, איכות.
אני לא מכירה הרבה דברים מהרשימה שלך, וזה די מטריד אותי כי אני לא רגילה לא להכיר כלום בפלייליסט של אנשים שחלק ממה שהם שומעים זה דברים שגם אני שומעת, אז אני אשמח לשמוע קצת על דברים שנשמעו מעניינים (לפי השמות :X) - Further Seems Forever מלכת הפלקט Taking Back Sunday Katatonia Flowing Tears Dreams Of Sanity The Beautiful Mistake A Static Lullaby waiting for autumn
הו, Ani DiFranco. נתתי לה צ'אנס, באמת, אבל היא לא הצליחה לכבוש אותי. וישלך אליוט סמית' ברשימה! הוא היה כזה גאון מוזיקלי, אעעע. ולייףהאוס, ניסיתי להשיג אלבום שלהם אבל הסולסיק התנכל לי. אומו.
של להקות פאנק/רוק/פופ קלילות עם סולן שאפשר לשמוע (יחד עם גוגודולז ודה קולינג). הם חביבים, אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את שני האלבומים שלהם באייסי/מירק, זה לא צריך לקחת הרבה זמן.