יש'ך בעיות עם היי פייב? לא, שאני אבין.
A AGENT SHESH New member 26/1/05 #22 תותחים!../images/Emo73.gif יש לי את "האחרון" שלהם.. נראה לי שזה הדיסק המקורי "האחרון" שקניתי...
כ כבשה מייללת לירח New member 26/1/05 #17 נממ... :X ../images/Emo29.gif הרשימה שלי מרגישה קטנה וחסרת חשיבות ~_~;
H HuGo Hell New member 26/1/05 #20 אוו *~* ../images/Emo1.gif אחלה טעם בידיוק אתמול רציתי להוריד את השני השירים של בלונדי שיש לך ברשימה, אבל לא מצאתי בסולסיק. הרבה מאוד ממש שיש לך ברשימה יש לי גם ^^ מאגניבבבב
אוו *~* ../images/Emo1.gif אחלה טעם בידיוק אתמול רציתי להוריד את השני השירים של בלונדי שיש לך ברשימה, אבל לא מצאתי בסולסיק. הרבה מאוד ממש שיש לך ברשימה יש לי גם ^^ מאגניבבבב
A AGENT SHESH New member 26/1/05 #21 אחלה מוזיקה את שומעת!../images/Emo73.gif בייחוד Incubus - Drive. אחד השירים...
G GoOni New member 26/1/05 #27 ועכשיו כשסיימתי-../images/Emo118.gif וואו, הזכרת לי כל כך הרבה להקות\זמרים שאהבתי פעם ולא ברור למה אין לי יותר שירים שלהם. ליאן ריימס. M2M. רד הוט צ'ילי פפרס. את הרוב לא הכרתי, אבל אלה שכן, טובים.
ועכשיו כשסיימתי-../images/Emo118.gif וואו, הזכרת לי כל כך הרבה להקות\זמרים שאהבתי פעם ולא ברור למה אין לי יותר שירים שלהם. ליאן ריימס. M2M. רד הוט צ'ילי פפרס. את הרוב לא הכרתי, אבל אלה שכן, טובים.
M Me 4eVer New member 26/1/05 #30 ../images/Emo99.gif../images/Emo34.gif חזרתי לשמוע אותם הרבה בזמן האחרון.
K Kingsley Shacklebolt New member 26/1/05 #28 אה../images/Emo6.gif ABBAA ABBA זה גוטה ומאמא מיה של אבבא יור טוב משל אייטינז...
M Me 4eVer New member 26/1/05 #31 אוי,../images/Emo34.gif הזכרת לי המווווווווון שירים שהתכוונתי להוריד ושכחתי.
P PopPy New member 29/1/05 #50 אנסטסיה! איזה פסקול מעולה יש לסרט הזה..! אני בכלל שכחתי להכניס את כל הדיסני שלי לרשימה :X ו Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana - אדיררר
אנסטסיה! איזה פסקול מעולה יש לסרט הזה..! אני בכלל שכחתי להכניס את כל הדיסני שלי לרשימה :X ו Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana - אדיררר
M Me 4eVer New member 26/1/05 #29 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif
G Gizmo16 New member 27/1/05 #33 סוףסוף../images/Emo2.gifחיכיתי שזה יבוא../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif סוףסוף מישהי שאצלה העברית זה בערך חצי ולא אלף מתוך 4000 (כמו אצל אתי) או 500 מתוך 3500 כמו אצל נדבי אנשים לא מעריכים מוזיקה ישראלית מספיק
סוףסוף../images/Emo2.gifחיכיתי שזה יבוא../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif סוףסוף מישהי שאצלה העברית זה בערך חצי ולא אלף מתוך 4000 (כמו אצל אתי) או 500 מתוך 3500 כמו אצל נדבי אנשים לא מעריכים מוזיקה ישראלית מספיק
M Me 4eVer New member 27/1/05 #35 פחחח..../images/Emo34.gif לשניהם עדיין יש יותר מוזיקה ישראלית מלי. למרות שהיה לי הרבההההה יותר.. יקח לי שנים לשחזר את הרשימה שלי.
פחחח..../images/Emo34.gif לשניהם עדיין יש יותר מוזיקה ישראלית מלי. למרות שהיה לי הרבההההה יותר.. יקח לי שנים לשחזר את הרשימה שלי.