PopPy

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

עשיתי היום איחוד כוחות של המוזיקה שלי שמפוזרת באלוהים יודע כמה תיקיות ועוד יותר גרוע - אלוהים יודע כמה דיסקים (כי אין מקום במחשב). אז איך נראית הפלייליסט המלאה שלכם? (קונטרול + אלט + G בחלון הפלייליסט של הווינאמפ יתן גם לכם רשימה נחמדה כזו. לשמור במחשב בפורמט htm ולהעלות)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

רונית שחר שילה פרבר רונה קינן פוליאנה פראנק נינט טייב מישל בר לב טורי אימוס המכשפות אווריל לאבין אלאניס מוריסט.. האם אני רואה כאן תבנית?
הומ ואני לא יכולה לעשות דבר שכזה כי אני משתמש במדיה פלייר.

PopPy

New member
כן,

שפספסת את זה שפוליאנה פרנק זו להקה :X [ושנינט שם כתיקיית המיינסטרים-של-חברים (כמו שיש תיקיית בריטני של צחי :X). חוץ מבתוך ואנג'ל, שאותם הורדתי כדי לדעת איך זה נשמע (זוועה, למקרה שמישהו תהה).]

AGENT SHESH

New member
הו... גמני צריך לעשות את זה..../images/Emo73.gif

הבעיה היא שמדובר בכמה עשרות ג'יגות של מוזיקה, ואני צריך לפנות את כונן ההורדות שלי בשביל זה... חוצמזה שגם המחשב שלי בתיקון כרגע (אני גולש מהמחשב הישן כרגע) אז זה קצת בעיה...

PopPy

New member
יש לי 15 ג'יגה של מוזיקה

על המחשב, ועוד 50 דיסקים בערך (90% של MP3) שבהם אני משתמשת, אבל יש קייס של 25 שתמיד נמצא עלי וקייס של 25 שהוא בעיקר העתק של הקייס שיש עלי, למקרה שהקייס שעלי יאבד לי/שהדיסקים ישרטו. יש דיסקים שצרבתי כבר חמש-שש פעמים מחדש (כל מה שאני חורשת עליו :X). את אוונסנס צרבתי 4 פעמים באודיו, ועוד 5-6 פעמים בMP3, כי כל פעם הדיסקים נהרסו לי :X גם את טורי צרבתי המון פעמים.

HuGo Hell

New member
וזה אחד שאני משתמש בו מידי פעם.

שיש בו את הכי הרבה שירים. מה שבעצם קורה אצלי זה אני עושה פלייליסט נפרד לזמרת ואז אני מוריד שירים חדשים אז אני מוסיף כדי לשמוע ואז שומר את זה עליה. ומה שקורה כל פעם שהכל מתבלבל ואין לי רשימה קבועה.

AGENT SHESH

New member
לא מכיר את היפניים,../images/Emo73.gif

אבל שיר 17 הוא אחד הטובים... ממש אוהב אותו..

ketty the sheep

New member
הוו, איזה פלייליסט מעולה!

יש שם אש! ובל אנד סבסטיאן!
וביפי קליירו!
וBRMC! ואפילו בלונד רדהד
ובלר! D: ומחזמר באפי בצרפתית XDDDDDDDDDDD

PopPy

New member
בל אנד סבסטיאן ובלונד רדהד

הם בהחלט
, את האחרים אני שומעת קצת פחות..
ממ, המחזמר באפי בצרפתית מממממש משעשע, וזה זמין ל, אה, שמיעה כמובן בbuffy.co.il. ההנאה מובטחת

קטי,

אני אתן לך
אם את תעני לי
מה הסגנונות של אלה שמנית שם? אש? בל אנד סבסטיאן? וכו.... שאלה 2: בונוס. איך את מורידה? מאיפה את מכירה אותם? אוקי זה היה ארוך. המתנה זה הפתעה. וזה גם מילה נירדפת ל"לחכות".

BlueBeIl

New member
פאנק פופ, בריט רוק

בריט פופ פאנק רוק אלטרנטיבי האהאהאהא איזה כיף זה סגנונות מוזיקה. אופס אני לא קטי

ketty the sheep

New member
את יותר שווה.

אהאה. סורי צביאל, לא ראיתי את זה קודם. אה, ואני מורידה מsoulseek, אחלה של תכנת שיתוף.

De-Panther

New member
יש שם הרבה דברים...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוזרים אבל הכי לא ברור לי היי פייב?? למה??

למעלה