Addicted To Britney

Invisible Boy

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo70.gifAddicted To Britney../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

בדיון הזה תספרו למה אתם אוהבים את בריטני ספירס ? מה מושך אותכם בה ? גם אלה שלא ממש אוהבים, מה משך אתכם לפורום ? ואני לא מסתפק בזה שתגידו "בגלל שהיא בריטני ספירס", תפרטו

s H e L i 1 6

New member
עונה

טוב אז ככה אני ירשום כמה דברים עיקריים כי אם אני יתחיל אנ'לא יסיים בגלל הקול המדהים והמיוחד שיש לה. ההופעות שהיא נותנת . היחס שלה כלפי מעריצים ולאנשים. בגלל איך שהיא כבנאדם האופי שלה ושההצלחה שלה וכל העושר שלה לא גרמו לה להשתנות לרעה ולהפוך לבנאדם אחר . והיא לא מלכלכת על אנשים או מפורסמים אחרים וכל אלה שמלכלכים עליה ומפיצים עליה שמועות היא לא מחזירה להם ביכלל. היא בנאדם מהדהייםם ואחרי כל התקופה שעברה עליה וכל הדברים שהיא עברה בחיים היא עומדת על הרגליים וממשיכה ולא נשברת ואני מעריצה אותה על זה . בריטני היא
מ ל כ ה

xtina 4 ever

New member
....../images/Emo210.gif

אני אוהבת את המוזיקה שלה. זה מה שנקרא פופ איכותי. =P וכמובן, איך לא- ההופעות שלה. בתחום הזה- אין עלייה.

כל כולה ../images/Emo9.gif

קודם כל, היא יפהפיה. וראבק, בחיים לא ראיתי מישהי שעם שיער ג'יפה, בלי איפור ועם בגדים מוזנחים נראית כ"כ טוב. היא ההוכחה לזה שמי שנראה טוב - נראה טוב בכל מצב :) איך שהיא רוקדת. זה מהפנט. היא חיית במה שנותנת את כל כולה בהופעות :] ואחרי שמתרגלים לראות הופעות שלה, הופעות של אמנים אחרים נראות פתאום ריקות.. תצחקו תצחקו, אבל אני מתה על איך שהיא כותבת. כמה פשוט, ככה נוגע. גם השירים הכי מטומטמים שלה [Early Mornin' למשל] מעולים בעיניי מבחינת ליריקה.. והשירים היותר עמוקים, כמו סאמדיי / אבריטיים - פשוט רואים שהם נכתבו מהלב, והתוצאה הסופית מקסימה.
האופי האנושי שלה.. היא כ"כ DOWN EARTH וזה מדהים בעיניי, במיוחד לאור זה שכל אדם שני שנמצא 3 שניות על המסך כבר הופך לאיזה דיווה. אני מתה על זה שהיא לא שמה על מה שיגידו עליה. מתלבשת איך שבא לה [איזה עוד סלבריטאית בסדר-גודל של בריטני תלך עם הלבשה תחתונה ברחוב ומעל זה רק שמלת רשת?!], עושה מה שמתחשק לה, ולא דופקת חשבון לאף אחד. החיוך שלא יורד לה מהפנים, הצחוק החמוד שלה :) איך שהיא התגברה על מי-יודע-כמה משברים ומראה לכולם שצוחק מי שצוחק אחרון. כבר הספידו אותה, ובכמה הופעות קטנטנות היא הוכיחה שהיא עדיין פופולרית כמו תמיד.. עם כרטיסים להופעה של רבע שעה שנמכרו ב8000 דולר, עם מעריצים שלא הפסיקו להשתולל, עם הכל. ואחרון חביב, יש לה טעם מעולה במכוניות!

SuperShiro

New member
אני אענה כשיהיה לי יותר זמן../images/Emo3.gif

מחר, מחרתיים. אחלה שאלה

ככה:

הקול שלה, קטן מדהים ומיוחד. ההופעות שלה על הבמה. המוסיקה שלה. ולאחרונה אני מעריץ יותר מאי פעם בגלל שכל מה שקרה לה הראה לי כמה היא אנושית...שהיא יצאה מהדימוי ומהתמותג שמנסים לבנות עלייה בשם "בריטני ספירס" היא הראתה לי שגם לה יש בעיות, היא הציגה אותם לכולם. גם לה כואב וכו'... ונכון אתם בטח חושבים עכשיו "אבל נו זה ברור שיש לה בעיות כי היא בנאדם" אבל לא לכולם זה ברור, כי שהם על השטיח האדום כל המפורסמים הם עם מסכיה כזאת של חיוך. ויש להם כסף, ויש להם אהבה לפעמים...ועדיין עצובים אבל לא רמאים את זה. בריטני הראתה לי את האנושיות שלה, היא פשוט לא מפחדת להיות היא, מדלגת מעל כל המכשולים ששמים לה.

tali44

New member
טוב,

אז בריטני היא חלק נכבד מהילדות שלי, ועכשיו שחזרתי להערצה שלה (אחרי ההפסקה שלא ידעתי מה קורה אתה) אני נזכרת בהמון דברים קטנים, מצחיקים שבריטני 'לקחה חלק' בהם. והתחלתי לאהוב אותה מאז Baby one nore time... סיפור אהבה של כל ילדה קטנה בת 7. (ובמיוחד שבריטני הוציאה בובות בארבי וכו'...) ומאז ל-'אופס' ומאז לסרט קרוסרודס שתמיד רציתי לראות בתור ילדה. ואז אחרי שהבנתי שאת השיר 'טוקסיק' שרה בריטני ולא אחרת פשוט נזכרתי מי זו בריטני, ואז שמאוחר יותר התבגרתי הבנתי שגם בריטני 'התבגרה' והיא לא יכולה להישאר תמימה לעד. ואני אוהבת אותה פשוט כי זה הסגנון מוזיקה שאני הכי מתחברת אליו, ואין לבריטני קול מדהים ולא בגלל הקול אני אוהבת אותה(נכון שפעם היה לה קול יפה אבל נכון לעכשיו אין לה) ואני לא אוהבת אותה בגלל ההון הפרטי, היופי שלה........... פשוט כי זו מוזיקה שאני אוהבת לשמוע ושאני עכשיו שומעת את בריטני אני לא יכולה לשכוח את הילדות שלי ופתאום לא לאהוב אותה. וחוץ מזה- בריטני חמודה, אני נהנית לראות הופעות שלה (אין על ההופעות שלה), גם הבשמים שלה יצאו נעימים(רובם), והסרט חמוד ובקיצר... אני מאד מתחברת לדברים שהיא עשתה\הוציאה וגם בלי קשר הייתי אולי קונה אותם\חלק מהם. אז אני אוהבת ת'עבודה שלה והכל ובגלל זה אני מעריצה שלה רשמית. וגם בריטני לא מלכלכת על אחרים, נכון שבטח היא חושבת עליהם דברים אבל כל עוד היא לא אומרת היא נקייה. וזה מה שאני אוהבת אצל מפורסמים. (נו, אז איך לא לאהוב גם את ג'וני
) כן, אני יודעת שאני תקועה.

Britney Style

New member
האמת שאני ממש לא יודע../images/Emo12.gif

אני לפעמים רואה ראיונות שלה ביוטיוב ומוצא את עצמי מחייך כמו דביל מול המחשב
ושהיא עשתה את הקרחת הרגשתי מין ריק לא מובן בתוכי... משהו לא מובן...

BRITNEY MY STAR

New member
:]

קודם כל,בגלל שהיא בן אדם פשוט כנה ואמיתי,והיא לא תקועה בפוזה כמו רוב הכוכבים. היא מתלבשת איך שבא לה,מדברת איך שבא לה,ולא אכפת לה להגיד משהו טיפשי לתקשורת היא עושה מה שבראש שלה,גם אם זה בהגזמות ואפילו אחרי כל השערוריות והפרובוקציות הגדולות שלה [הקרחת,היציאה לציבור בלי תחתונים,וכו'] יש כאלה שמעדיפים להפסיק לאהוב אותה,ולהרים ידיים בקשר לקאמבק הקרוב..אבל איכשהו אני תמיד יודעת שהקאמבק יבוא בצורה הכי טובה שיש..ושהיא בחיים לא תאכזב! וגם..אין לה את הקול הכי ווקאליסטי וענק..אבל יש בו משהו עמוק וכיף להקשיב לה.. והיא שרה לדעתי נהדר..מי שלא יודע על מה אני מדברת- http://www.youtube.com/watch?v=3fM2xxSQCQM&mode=related&search= השירים שלה קליטים,וכמובן שיש שירים שפשוט אפשר להתחבר אליהם מבחינת הליריקה.. וכמובן-היא חיית במה. בכל מה שקשור לבמה-היא א ל ו ה ית,אני עדיין לא מצאתי פרפורמרית אחת שמשתווה לרמה שלה..כל הריקודים,התלבושות,האפקטים,הביצועים..פשוט לא להפסיק להסתכל,זה אחד הדברים המושכים בה:) היא תמיד משקיעה בכל מה שקשור למוזיקה-קליפים,הופעות,קידומים,וכו' מממ והדבר שהכי פחות חשוב אצלי מבחינתה-ברור שהיא יפהייפיה,ופוטוגנית,וכיף לגלות תמונות חדשות שלה זהו בערך,חפרתי

בגלל שבניגוד לכוכבים אחרים

אין לה טעם בבגדים אין לה יותר מדי סטייל ובטח שלא תאקט מול צלמים היא צנועה ואמיתית לא מלכלכת על אחרים שבכל הזדמנות מכניסים לה ולא בגלל שהיא טיפשה אלא בגלל שהיא מודעת לעובדה שזה כמה אלפי ליגות מתחתיה היא נשארה בן אדם חם ונעים שקל להתקרב אליו.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif "היא צנועה ואמיתית לא מלכלכת על אחרים שבכל הזדמנות מכניסים לה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ולא בגלל שהיא טיפשה אלא בגלל שהיא מודעת לעובדה שזה כמה אלפי ליגות מתחתיה היא נשארה בן אדם חם ונעים שקל להתקרב אליו." ../images/Emo45.gif

Brit22k

New member
-תגובה-

למה אני מעריץ ?! את בריטני אני מעריץ מאז גיל מאוד קטן ! פשוט נידלקתי ... במשך השנים והערצה ... נדלקתי עוד יותר ... והתאהבתי בריטני קבשה אותי! יש לה קסם כזה שהיא על המסך היא פשוט קובשת ! לא משנה מה היא עושה במסך עם זה שהיא רוקדת ושרה אז יוצאות לה הופעות מדהימות! עם היא ברעיון אז הדיבור שלה חמוד והיא תמיד מצחיקה ! לא משנה מה ! היא אחת הכוכבת הכי מדהימות ! היא תמיד מפרגנת לאחרים היא לא צבועה ויורדת על כוכבים . היא מלכה ! אני אוהב את השירים שלה , אוהב את האישיות שלה , אני אוהב את החוש הומור שלה ! ואני אוהב אוהב ואוהב ! אני קורא לכל מה שאני אוהב אצלה קסם אחד גדול ! שזה קולל אצלה הכל ! -פ-ש-ו-ט--מ-ד-ה-י-מ-ה--!

Shiri from the block

Active member
במילה אחת: הכל.../images/Emo47.gif (ובפירוט-היא עצמה. החיוך.המראה.ההופעות.השירים.הריקודים.ובקיצור מה שמיכל אמרה)

למעלה