Pretenders - I´ll stand by you אני לא חושב שאני צריך לנמק. ומי שלא מכיר את השיר דחוף להוריד!
W white star New member 7/2/03 #30 Pretenders - I´ll stand by you אני לא חושב שאני צריך לנמק. ומי שלא מכיר את השיר דחוף להוריד!
K Kryptonite New member 8/2/03 #41 The Calling - Wherever you will go כי כל פעם שאני שומע אותו, בא לי לחבק משהו...
א א נ י היחיד New member 8/2/03 #42 או... איזה שיר חמוד... גם הסולן שלהם חמוד!! Beautiful-Christina Aguilera כי הוא עושה לי טוב שאני שומע אותו...
או... איזה שיר חמוד... גם הסולן שלהם חמוד!! Beautiful-Christina Aguilera כי הוא עושה לי טוב שאני שומע אותו...
ס סיגרינ New member 8/2/03 #45 ללא ספק boni tyler - total eclipse of the heart ולא כי יש לו משמעות כלשהי (זה שיר ששרים אחרי פרידה), אלא פשוט בגלל שהוא לדעתי השיר הכי רומנטי ומדהים שנכתב אי פעם. |סמיילי תוהה אם הוא קשור לעולם|
ללא ספק boni tyler - total eclipse of the heart ולא כי יש לו משמעות כלשהי (זה שיר ששרים אחרי פרידה), אלא פשוט בגלל שהוא לדעתי השיר הכי רומנטי ומדהים שנכתב אי פעם. |סמיילי תוהה אם הוא קשור לעולם|
D dannnnnna New member 8/2/03 #46 אני לא מאמינה שאףאחד לא כתב את זה.. i wanna be loved by you - marilyn monroe באמת צריך להסביר למה?