FreakOnALeash

New member
*מקיא*

לא הזכרתי לכן שאני לא בקטגוריה? לכי לפורום אלט' ותביני על מה אני מדבר...בע. *גונב את Follow The Leader ומסניף אותו*

TwelveEyes

New member
*מהנהנת*

דווקא FTL? אהבתי את הראשון, הסלף-טייטלד, הרבה יותר. וגם Life Is Peachy (אדידס!!!
) *נשימה עמוקה* Arrrrrrrreee youuuuuuuu readyyyyyyyyyyyy?!?!?!?!?!?! אהבתי לצרוח את זה בפסיכוטיות כשהייתי בת 14
היום זה יותר בכיוון של In turn, you're making us RRRRRROOOOW FUCKING HOSTILE!!!!!!! *מתעלמת ממבטי האימה של שאר חברי הפורום*

FreakOnALeash

New member
הרגע שרתי את זה למישו בטלפון ../images/Emo8.gif

אפרופו שרשור הקדשות שירים!
אני מכיר את המשפט הראשון שציטטת, כן. מאיפה (להקה? שיר?) הציטוט השני.

TwelveEyes

New member
Pantera - Fucking Hostile

דווקא לא שמעתי פנטרה כבר די הרבה זמן, למען האמת. קצת נתקעתי על אייטיז בזמן האחרון

FreakOnALeash

New member
אני ארשה לעצמי להיות עוכר פורומים-

ואציע לך להמשיך את ה
ולפרט עוד!!!

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

המממ. אני שומעת כל הזמן סמית'ס ודברים חביבים כאלה. *מושכת בכתפיים* תמיד אהבתי את העשור הזה, אם להתעלם לרגע מהבגדים המחרידים שהם לבשו ומשלל להקות hair metal
הממ, זה מזכיר לי... ג'ונתן דייויס היה מעריץ של מוטלי קרו, לא?

FreakOnALeash

New member
כן כן

יש לי קליפ שלהם מתוך תכנית שבה קורן מציגים את הקליפים האהובים עליהם. 'סמית'ס ודברים חביבים כאלה' זה טוב. טוב מאוד!

TwelveEyes

New member
הממ..

אני לא בדיוק הומו
אבל אני בהחלט מטאליסטית. רק חבל שאני ממש, אבל ממש לא נראית קשוחה
רק אל תגיד לי שאתה בקטע של ג´ודאס פריסט
לא שהם לא להקה טובה.. אבל זה סטריאוטיפ נורא נפוץ על הומואים מטאליסטים שדי נמאס לי ממנו

2ndskin

New member
שונא אותם..

אני יותר בקטע של דת´ דום וגות´יק מטאל. גם בלאק מטאל מתקבל בברכה בימים קשים.

TwelveEyes

New member
את לא צריכה...

אני מכירה אותו
שיר מתקתק, קצת קיטשי.. אבל חמוד

mara jade

New member
חח../images/Emo6.gif

הנה עוד שני שירים שהייתי בוחרת... change the world של אריק קלאפטון ו head over feet של אלניס מוריסט

mara jade

New member
אני פנוייה ב-14 מה דעתך?../images/Emo8.gif

I Had a little puppy, With feet 9 inches wide. One day he ate Aunt Martha. Now he sleeps outside! Nunn Family from Sullivan IL Don't make it a habit!

למרות שאני סולדת מכל נושא "יום

האהבה"... בכל זאת, השירים שאני אוהבת ותמיד אוהב, אלה שירים שגם ארצה להקדיש לאהובתי שעדיין לא קיימת:
I see your true colors- phill collins - בגלל שזה פשוט שיר טוב. ולמה לא להקדיש כזה שיר יפה וטוב למי שאוהבים?
perfect day - lou reed - אני לא ממש מקורית. זה פשוט שיר יפה.
desert rose - sting - האם עליי להגיד מדוע?

למעלה