TwelveEyes

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

לכבוד תקופת הוולנטיינ´ס הממשמשת ובאה עלינו לרעה (או לטובה, אם אתם יצרני שוקולד\בעלי חנות פרחים
) חשבתי, לו הייתי במערכת יחסים, מה הייתי עושה בשביל לגרום לחבר\ה שלי לסתום את הפה בוולנטיינ´ס? התגובה המיידית הייתה להקדיש שיר ברדיו. ז"א, גם ככה מוסיקה היא החיים שלי, כמו שיודע כל מי שמכיר אותי טוב
לאהובי או אהובתי הייתי מקדישה את "Love song" של הקיור. פשוט כי הוא מייצג את כל מה שאי-פעם רציתי לומר וכל מה שאי-פעם רציתי שיאמרו לי: "לא משנה כמה אני רחוק\ה, תמיד אוהב אותך\כמה זמן שאישאר, תמיד אוהב אותך\לא משנות המילים שאומר, תמיד אוהב אותך, תמיד אוהב אותך." לפני שאני מתחילה לייבב פה, הנה השאלה שלי: איזה שיר הייתם מקדישים לאהוב\ה, ולמה?

Ophel McNeil

New member
את השיר Evreywhere.../images/Emo117.gif

כי זה פשוט שיר שכל פעם שאני שומעת אותו - אני רק רוצה להתאהב.

Gal-Mo0D

New member
Fisher - I Will Love You

כשאני שומע את השיר הזה בא לי לבכות.

mara jade

New member
המממ...

light my fire או the crystal ship של הdoors... הייתי יכולה להקדיש שיר יותר טוב אבל אני מאוד עייפה אז אני אחזור אלייכם עם זה
למרות....שאלה שירים ממש יפים! במיוחד השני! אוקיי! אני יודעת! אבל זאת להקה לא ידועה כ"כ blackmore's night ויש להם שיר be mine tonight כן זה שיר מושלם...

mara jade

New member
שכחתי להוסיף למה....

כי זה פשוט...לא יודעת...דנה אני אשלח לך אותו ותביני...

to the moon and back

של סוו' גרדן.. כי זה כל כך שיר שמתאים לי.. וחבר שלי הקדיש לי אותו בחודשיים... אבל השיר שלנו זה בבכלל שמיים כחולים...

גן פראי

New member
אה... סאבג´!! ../images/Emo99.gif

אני הייתי מקדיש לאהובי/תי כמובן שיר של סאבג´, אבל לא מהמוכרים.. או את The Lover After Me, או את Tears Of Pearls. שניהם שירים משגעים...

Fearless Cherry

New member
שירים יפים...

אבל אני אנטי רומנטית ולכן מעדיפה את gunning down romance. הממ.. "לא רק גאים יכולים לכתוב בפורום גאווה צעירה" אז היי, אני שירי! כרמיאלית בת 16. סטרייטית לחלוטין אבל תומכת נלהבת של הקהילה :) שלום לכולם..

TwelveEyes

New member
*בשוק*

פששש. גם מפורום מטאל התחילו לטפטף לפה? גאווה צעירה=קשוח

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo9.gifגם אני מפורום מטאל!!!!!

ואני מאד מאד מאד קשוח ........טוב אני לא קשוח. ואגב... לכו תראו כמה הומופובים יש בשם. הייתי בוחר את השיר. סוף העולם - אביב גפן וברי סחרוף..אתם יודעים זה בתאריך של המלחמה...אז כדי להכנס לאווריה

TwelveEyes

New member
אני יודעת... ../images/Emo4.gif

ההומופוביה שם היא משהו מפחיד. זה חצי מהסיבה שאני אורבת שם כבר תקופה ניכרת בצללים בלי להצטרף. בכלל, נמאסה עליי הסצינה בארץ - אם אתה לא בלאקר קשוח (אני דווקא אוהבת בלאק, בשביל הרקורד, אבל זה לא בדיוק הז'אנר האהוב עליי.. ת'ראש ודת' יותר שבבה
) והומופוב, פשוט משתינים עליך. אז יאללה, מי צריך את החרא הזה.. אני מסתפקת בלהיות הכי קשוחה בעיר שלי

Fearless Cherry

New member
שימי זין..

וחוץ מזה, רוב השטויות שם הן לגמרי בצחוק. רובם לא באמת הומופובים.

TwelveEyes

New member
הא...

אבל אמרתי שזה רק חצי מהסיבה. החצי השני הוא שמסתובבת שם קבוצה נכבדת של אנשים שאני מכירה, כולל אחד מהאקסים שלי (שלא ממש בא לשם יותר, אבל בכל זאת..) שלא בראש שלי להתחבר איתם שוב... (אני מניצולי צ'אט מטאל הישן
)

TwelveEyes

New member
המממ...

שאלה יותר קלה היא את מי אני *לא* מכירה משם
עם חלקם הגדול הפסקתי לדבר, אבל אני חושבת שהם עדיין זוכרים אותי. בגלל זה, למקרה שחס וחלילה הם ייכנסו לפה יום אחד, אני אסתפק בלהגיד שאני גרה מצפון למרכז הארץ

2ndskin

New member
אני בשוק!!

חשבתי שאני מבין המטאליסטים ההומואים היחידים... well i guess not... אם יש עוד מטאליסטים הומואים אני אשמח להכיר!!!!!!!!!!

FreakOnALeash

New member
יש הרבה בתפוז.

אני לא בדיוק שייך בקופסה שלכם- אבל שלום בכל זאת. יש תמונה בפרופיל! יש תמונה! (גותי פעג סטייל.)

TwelveEyes

New member
יא אלטרנטיסט ../images/Emo13.gif

*דוחפת הצידה דיסקים ישנים של קורן* ^^;

למעלה