Adam Wango Tango

איה1974

New member
לא קרה שום דבר לאח של ביל (טום)

עיתון צהובון מגרמניה ששמו "בילד" פירסם לפני כמה ימים כתבה מפובקרת על זה שטום קאוליץ לקח מנת יתר של ויאגרה כשהוא היה בטייואן יחד עם הלהקה במסע ההופעות. הוא לקח את הכדורים אחרי שהוא קנה אותם בשוק השחור ברחוב מאיזה מוכר. והיו איתו כמה מעריצות שאיתן הוא בילה את הלילה. מסופר שטום סבל במשך יומיים מזה וחש טישטוש בראיה. ושביל וטום הגיבו לכתבה בבילד וסיפרו על זה. זה פשוט גיבוב של בולשיט: טום הוא רק בן 20 ולא זקוק לויאגרה. סביר שטום לא היה עם מספר מעריצות טייואניות באותו הלילה. מאוד לא סביר שביל וטום בכלל יתראיינו לעיתון הבילד, כי זה עיתון שפירסם עליהם שטויות בעבר. למשל כתבו שם פעם שביל מת, או ראיינו מישהי שאמרה שהיא יצאה איתו וזה לא היה נכון. הם כבר שנים רושמים כל מיני שטויות על הלהקה. ביל וטום גם מסתובבים עם שומרי ראש וסביר שאף אחד מהם לא יקנה סתם ככה סמים ברחוב וישתמשו בהם. בכל מקרה הכתבה הזו יצאה מכל פרופורציה וכתבו על זה בעשרות עיתונים בעולם, והם מצטטים את עיתון הבילד. לדעתי זה יכול להיות אולי יחסי ציבור ללהקה כי הם לפני הוצאת סינגל כרגע, חזרו מקידום מכירות במזרח הרחוק ויש להם "חלון זמן" כנראה שלעיתון לא היה סיפור מרגש יותר לכתוב השבוע. התגובה של אדם היתה חמודה לדעתי, היה נראה שהוא ממש מודאג לגבי ביל במשך שתי שניות, עד שהוא שמע שזה טום והוקל לו:)

DiscoUnicorn

New member
רגע רגע

ויאגרה זה נחשב לסמים?XD לא ידעתי...את בטוחה? כנראה סתם חירטטו (אם את כבר אומרת , ונותנת דוגמאות לחירטוטי עבר) חחח... סך הכול אדם בונבון

איה1974

New member
אין לי מושג

זה כמו שתגידי שגז מזגנים זה לא סם, אבל יש כאלה שמריחים את זה במיוחד, או טיפקס. נראה לי שכל דבר שמשתמשים בו לא למטרה המקורית שלו באופן מזיק יכול להיות סם, ובאנגלית תרופות גם נקראות סמים DRUGS. אבל אני ממש לא מבינה בזה, ולא רוצה להבין האמת. אני נגד שימוש בסמים לחלוטין. ודרך אגב, הכתבה על טום הגיעה בשעה טובה לוואלה סלבס! (זה לא אומר שהתוכן נכון, זה אומר שוואלה גולשים באתרים אחרים בעולם ומעתיקים) http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1675988

איה1974

New member
אין לי מושג

זה כמו שתגידי שגז מזגנים זה לא סם, אבל יש כאלה שמריחים את זה במיוחד, או טיפקס. נראה לי שכל דבר שמשתמשים בו לא למטרה המקורית שלו באופן מזיק יכול להיות סם, ובאנגלית תרופות גם נקראות סמים DRUGS. אבל אני ממש לא מבינה בזה, ולא רוצה להבין האמת. אני נגד שימוש בסמים לחלוטין. ודרך אגב, הכתבה על טום הגיעה בשעה טובה לוואלה סלבס! (זה לא אומר שהתוכן נכון, זה אומר שוואלה גולשים באתרים אחרים בעולם ומעתיקים) http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1675988

InbarKiii

New member
חחחח קצת יותר מידי סטרייטים לטעמי ../images/Emo6.gif

לא, הוא לא הולך להחביא בירה במכנס שלו כשהוא הולך למשחק חחחחח וענקקקק איך אדם מיד התעניין כשהם דיברו על טוקיו הוטל חחחח מתוק
וכמה הוא צחק! חחח מתה עליו D:

nini18

New member
אוי מדהיםםםםםםםםם ../images/Emo47.gif

אמרתי שהוא נשמעמעולה גם כשראיתי את כל ההופעה במרחק הזה . מתה עליו יפה שלי

nini18

New member
אוי רק עכשיו שמתי לב שטומי נשען עליו חחח והוא

(אדם) לא שם עליו חחחחחחחחחחחחחחחח מסכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . בייבי אני יודעת שזה בטח בגלל שציקס בקהל אבל לא יפה חחחחח וחוץ מזה שציקס בטח מאשר חחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
אולי בגלל החולצה שטומי לבש.. חחחחחחחחח

הוא צריך כנראה תמיד להיות בתחרה. אחלה מכנסיים אבל היו לו.

InbarKiii

New member
חחחחחחחחח אוי איך אדם מתעלם../images/Emo6.gif

אני רואה תמחשבות של אדם "תרגע טומי, בראד בקהל!!!!!" חחחח וטומי כזה מקלון קטן ופתאום רואים שתי רגליים ענקיות, הרג אותי

R o c k s e n

New member
כןן מרגש ועוד קהל גדול. הו והחתימה שלך ../images/Emo23.gif

סוויט צ'ילד או מיין
מתה על השיר. ולקחת את השורה הכי טובה ממנו

למעלה